impaled_shadow píše:
Nevím jak to chodí u vás, ale chyba aplikace >> pád exploreru >> chybové hlášení >> restart je u systémů a sítí které jsem spravoval naprosto běžné.
Chyba aplikace -> pád aplikace... dál nic
Chyba exploreru -> pád exploreru, jeho znovu spuštění... dál nic
Tak jak to popisuješ ty to chodilo ve Win98...
impaled_shadow píše:
A jak může se může prosím při bootování vyskytnout BSOD, když není systém ještě ani zaveden? Já o koze ty o voze…
Asi jsi toho ještě hodně neviděl... od poškození systémových souborů až po chybu hw a nekonečné restartování do kola je na světě.
Ne. Rada je vypnout automatické stahování. Já mám nastaveno pouze upozornění a ještě se mi nestalo že by se notebook sám od sebe probudil. Takže to OPRAVDU chyba systému není.
Mimo to, pro probuzení potřebuje běžný notebook nějaký vnější podnět: klávesnici, pohyb myši,(…), za svoji praxi jsem ještě neviděl že by se počítač rozhodl sám od sebe probudit/zapnout.
Stávalo se to, teď už jsem to delší dobu neviděl. čim to bylo nevim...
To se těžko dá považovat za chybu. I ve většině Linuxových distribucí musíš čekat. Resp. během aktualizací nemůžeš instalovat/odebírat aplikace.
To JE chyba systému. V Linuxu se rozhodnu že chci aktualizace nainstalovat a oni se nainstalují. Maximálně se zobrazí žádost o reset. A to je všechno! Já tady narážim na "Konfigurace aktualizací, fáze x z 3 (0%)" Trvá to zhruba 5 minut během kterých není možné s počítačem dělat nic. To samé je potom při spuštění. A tohle tam uvidim ať mam zapnuté upozorňování nebo automatickou instalaci.
Vahisht: Předně Vista není servrový systém. a Apache, Mysql servery běží naprosto bez problémů.