Tak jsem shlédl film i všech pět dílů seriálu a musím říct, paráda. Ikdyž trojdíl o separatistické super zbrani se mi moc nelíbil, rozhodně to vyvážil první díl, ve kterém se mi líbilo skvělé zpracování Yody

Projevil se konečně, jako Jedi Consul a dialog v jeskyni s klony byl působivý. Hláškující drojdi se mi celkem líbí, ale občas to přeháněj.
Dále mne nadchnul díl Rookies, tedy díl včerejší. Zaujalo mne zaměření na vedlejší postavy, tj na klony. Jednotlivé charaktery jsou pěkně zpracované, především cpt. Rex

Na druhou stranu mi vrtá hlavou, jestli - že dokáží klony sami individuálně přemýšlet a uvažovat a nejsou nijak omezeni, proč se nepozastavovali nad Rozkazem 66, když byly Jediové jejich velitelé... Třeba se to ještě nějak vysvětlí. Ovšem u scény s dveřma v díle Rookies jsem se válel smíchy:
Droid:"Unit two six, is that you?"
Rex:"Roger, roger."
Droid:"You sound...strange. Is somethink wrong with your |on cabulator|
nevim, zda to píšu správněRex:"Roger, roger."
Droid:"Take off you helmet, let me see your face."
Rex:"Roger...roger." Skloní se a ukáže hlavu zničeného droida.
Coudy se chytne za hlavu.
Droid otevře dveře:"Clones!"
Rex:"Roger...roger."
Prásk!
Jinak seriál zatím hodnotím velice kladně. Zpracování postav je povedené. Ačkoliv jsou TCW určené spíše pro menší diváky, mne rozhodně zaujmuly a každý týden napjatě čekám na další díl a tu parodii s názvem pátá řada Atlantis, můžu pustit z hlavy