Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie Speciál '08

Festival fantazie Speciál '08

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Až od 17 :00 :shock: ? já předpokládala že tak od dvou nebo tak ... mno co no :lol: hold najdeme vlak co pojede dýl :D

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
kdyby s dvěma - ale s třema :lol: :
Já, legenda
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Hellboy 2: Zlatá armáda

Aneb židličky rulez :smile: Já jsem tedy viděla všechny tři a znovu to opravdu vidět nemusím, ale aby to tak ještě brali další lidi. :smile:

Tak, program vytištěn a jdu značkovat. :D Letos nechci všechno nechávat na poslední chvíli, když mám konečně čas - ty stresy jako před FF už nechci nikdy zažít. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Já viděl jenom Já, legenda, Hellboy čeká na skouknutí a Jones na stáhnutí :lol:

Jinak kdo si všechno bere Sonickej šroubák? :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já taky přijedu až později, bohužel.

Janinka: Tak ty mi připomínáš mě přesně loni...byla jsem tam asi v devět nebo v deset a celou dobu jsem seděla ve Vysočině a čekala, až se něco začne dít...seděla jsem tam pár hodin a abych tam jen tak nečučela, tak jsem si občas něco objednala ale jedla to děsně, děsně pomalu...nechtěla jsem tam zase nechat na začátku všechny peníze, že jo :D

Blackthunder: Hrdě se hlásím, že si beru svůj Sonický šroubovák! :D

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Black:No tak nic. Tak já se pokusím přifařit k těm Ostravákům a nebo pojedu sama, aspoň budu moct předstírat, že čtu, i když vzhledem k tomu, že zítra jdeme s katedrou šaškovat na tradiční pochod filozofů, což je každoročně spojeno s nadměrnou konzumací kvasnicového piva, tak nevím nevím, jestli v tom vlaku nezvadnu a nepřejedu :rflmao:

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Shial : Jo tak to bych byl asi i já , teda vzhldem k tomu že potáhnu nějaký ty věci tak bych asi nechodila po městě , mno každopádně stejně přijedu kolem třetí, vyjedu kolem jedný z HUmplu a pak to tak nějak vyjde, tak snad už to nebude tak dlouhý čekání, spíš bude horší najít kulturák a sokolovnu :rflmao:. DOufám, že někoho potkám , Eliška sice do Chotěboře jezdí, ale prý si nemůže vybavit kde přesně to tam je :rflmao: Už to vidím ,.... to zase bude trapas,

Tak sem taky křížkovala program a :cry: nestihnu všechno co chci :wall:

Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

janinka: Jo, taky na nás v té Vysočině koukali docela zvláštně, když jsme přitáhly spoustu věcí a utábořily se tam :D Sokolovnu a kulturák najdeš hned, pokud budeš na náměstí, tak ti stačí jen nahoru-kolem lékárny doleva-rovně a jsi tam :D ...ona je Chotěboř imho styl městečka, kdy vyrazíš z jednoho místa a za chvilku jsi okolo zpátky, ani nevíš jak. :smile:

A taky jsem křížkovala...někdy mám docela hluchá místa..alespoň budu mít čas na jídlo a někdy to vypadá, že budu držet celý den půst, protože si pro nic nestihnu zajít a naopak bych se musela ještě rozkrájet, abych stihla co chci. :smile:

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To byste se divili, jak se dá v Chotěboři pěkně ztratit. Jednou jsme si to chtěli zkrátit, blbě jsme odbočili a exkurze byla na světě :D

Taky nestihnu, co chci. Letos je ten program opravdu hodně pěkný. Zvlášť některé filmy, které jsem ještě nestihla, jsou parádní. Akorát se moje přednášky místy kříží s něčím, kde bych chtěla být. :(
To s tou Kostkou v úterý od dvanácti nemůžou myslet vážně :roll: Musím si přepálit z originálky DVD, abych jim to tam mohla nechat, ať to pak vypnou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

To já si program začkrtám až na místě až budu mít po ruce i anotace...
Ale už se těšíííím :yahoo: Ty nejdůležitější věci mám už připravené (Suit a Sonic Screwdriver :lol: :lol: )
Ale ještě, že jsem si včera ten oblek zkoušel, jestli se do něj vejdu, protože jsem alespoň zjistil, že mám rozbitej zip - naštěstí už je opravenej :heat: Kdyby nebyl tak by to bylo hooooooooodně špatný :lol:

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Heh , koukám, že tu někdo jede ve stylu Dr. Who, že ? :lol:
Já sem si už před dlouhou dobou pořídila hnědej kabát ale je krátkej , mno a nedávno sem konečně narazila na kvalitnější červené tenisky, takže já přijedu ve stylu Dr. Who- Normalní člověk :lol: .

Shial : Dovedu si to představit, hmm tak tam nakonec budu asi kolem půl třetí, tak to už je lepší. Ráno si dám autoškolu takže o zážitky na pátek bude postaráno :rflmao:.
Mno chotěboř mi podle prvního pohledu přijde jako mutace Humpolce a Jihlavy, tak to snad půjde.

Klenotka: Tak já budu jako návštěvník , a přijdu si jak dostihovej kůň už teď na mě kouká velké množství zvírazněnejch hodin, ufff to bude jízda....

Ještě se chci zeptat jak je to s tím vstupným do kina na ty nové filmy ?

Major
Major

Odpovědět s citací

Vstupné bylo v létě tuším 20 Kč za film?

No ve stylu Dr. Who.... to bysme lezli Indymu do zelí a tomu se nikdo nemůže rovnat :lol:
Já to mám spíš ala Barney :lol: Takže to bude spíš takovej mix HIMYM a Doctora Who :lol: Aneb když se spojej dva nejlepší seriály (pro mě aby tu nezačla hádka :lol: )

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Místenka stála a bude stát 15 Kč ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to já siut fakt nepovezu. A vlastně ani nemůžu, i kdybych chtěla, protože ho nemám na koleji. Ale povezu s sebou opět maskáče, tak už bych si je mohla oblíknout a ne je nechat válet v tašce jako v létě. Ale vzhledem k tomu, že sebou povezu málo oblečení, tak by na ně i mohlo dojít :D Já vůbec s tím balením budu tak nějak improvizovat, protože polovinu věcí, co sebou normálně vozím mám doma, kam už před Speciálem fakt nepojedu. Brát to do Chotěboře přes Kladno by byla fakt docela zajížďka (z Hradce Králové). :roll:

Major
Major

Odpovědět s citací

Bez Suitu? Že se nestydíš :lol: :lol: :lol:

I když za hromadné Hive Five a Hive Ten během posledního večera na FF08 by se dali přimouřit oči :rflmao:

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A jinak se za ty filmy nic neplatí ?Jenom za místenku ?

Tedaa koukám, že to bude pořádná zábava, no já si beru naprosto normální oblečení, teĎ moje finance padli na středověký šaty kvůli slavnostem, takže nějakou tu kostýmovou výbavu povezu až příště. Hlavně, že nemám doma žádnou funkční tašku takže si ze školy beru krosnu, :lol:..

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Blackthunder:No spíš by jsi se měl zeptat kdo si sonický šroubovák nebere. :lol:

Jde vidět že ty suit nenosíš každý den. Jinak by jsi takovou radost neměl. Já jsem ho musel teď nosit 14 dní a to člověka přestane bavit. :lol:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Major
Major

Odpovědět s citací

Já bych ho nejradči nosil každej den, ale do naší školy se to zrovna moc nehodí :-D by na mě koukali asi jako na vola :lol:

nappy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak už se také těším na známé tváře :-)

Jinak pokud byste někdo chtěl, tak máme ještě jedno místo v autě, odjíždět z Prahy budem v 15:07 +-2hodiny :P

nappy Airman
Airman

Odpovědět s citací

nappy píše:
Tak už se také těším na známé tváře :-)

Jinak pokud byste někdo chtěl, tak máme ještě jedno místo v autě, odjíždět z Prahy budem v 15:07 +-2hodiny :P

Tak místo už je plné, už nevolejte ani nesmskujte :P

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ještě stále nabízím dvě volná místa v autě, kdyby měl někdo zájem.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já už nemám volné místo, ale kvuli tomu nepíšu :-D

Dneksa jsem poprvé otevřel program a co nevidim, můj videostop je proti Temnýmu Rytíři, to si ze mě dělaj fakt srandu... Já na něj nešel do kina, kvůli tomu že ho budu mít za laveno na FFSku .... :cry:
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A kdy ho máš a jak dlouho? Nejspíš bysme potřebovali vyměnit místo na přednášku o SGO, kterou teď máme v pondělí od 17:00.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Trvání: hodina, v sobotu od 17:00
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Major
Major

Odpovědět s citací

Jinak: Ví se jakou místnost bude "letos" obývat SGA-Project? Nebo se to zjistí až na místě?

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak předem varuji, že minimálně dnes na mě musíte být tišší (čímž myslím tiší než obvykle) a hlavně mít trpělivost. Budu minimálně dneska trochu zpomalená a úplně mimo. Koho to bude zajímat, povím mu proč. Ale už se na vás těším. :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony