Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
| Miluju když se zmiňujou o Doctorovi vždy z toho mám husí kůži a navíc když ho tam ještě ukázali... |
| Hlavně taky díky těm narážkám na doctora. Ale navíc tohle není jen nějaký "lokální" bad guy, ale zase konečně nějaký pošuk z Magorova, který chce zničit/ovládnout svět. Jen mi to nepatrně narušoval fakt, že ten chlap hrozně přehrával. Rani se mi líbí. Jednak je to opravdu moc hezká a sympatická holka, a pak je taky pěkně správně akční, s hlavou na správném místě. |
| Samozřejmě narážky na Doctora jako vždy potěšily, ale trochu mě překvapilo, že si vzpomněla na Tennata a ne třeba na Bakera Záporák zase ten správnej "Doctorovskej" Magor. |
| i když konec byl docela jasnej |
| lavně proto, že zrovna dneska mě napadlo, že nevíme nic o Clydových rodičích. |
| přespávání u Clydea. Ta scéna s "uspáváním" byla super a taková ze života |
| Maria a její táta A ten závěr jasné naťuknutí dalšího příběhu. |
Nebude to jen něco jako Whatever happend to Sarah Jane? ale přímo pokračování ![]() |
Co to říká ten bezvočko? Jde mi o to And this time (něco) shall be mine. Takže co je to něco co mi nejde odposlechnout? ![]() |
Hlavně jsem zase ráda viděla Marii a jejího tátu Pan Jackson je prostě super-dad Hmm, třeba by tam mohl začít pracovat ![]() |
Ukázka na příští díl vypadá lahůdkově - bezoká potvora je zpět. Jsem zvědavá, jestli to bude tak dobré, jako Whatever happened to Sarah Jane. |