Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 18.10.2008 – Obsazení dabingu Atlantis

18.10.2008 – Obsazení dabingu Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

PenaPP Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ach jo - taky se nějak mohli domluvit s Davidem Nyklem, aby mohl dabovat sám sebe, zvlášť když on sám prý říkal, že když mu to nabídnou, tak to vezme :wall:

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jasně - budou mu platit letenku z Kanady na každý štěk v epizodě. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka mě předběhla, ale když už jsem se s tím psal, tak to postnu... :smile: Lidi, zkuste uvažovat trochu racionálně. Přemluvit Nykla, aby sem dojel ze zahraničí by šlo v případě, že by se dabing připravoval celé měsíce dopředu a ne se čtrnáctidenním předstihem. To si opravdu někdo myslí, že týden před dabováním se zavolá Nyklovi a ten sem bude každou chvíli létat kvůli vedlejší roli a SDI mu to bude cálovat? Už jsem viděl dabovat Tomáše Juřičku Davida v seriálu Agentura Jasno a byl hodně dobrý... :wink:

PenaPP Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je mi jasné, že sem nebude lítat každou chvíli, ale jelikož množství jeho dialogů v první řadě není zas tak velké, nedalo by se to nějak zfouknout najednou? :wink:

waldaren Airman
Airman

Odpovědět s citací

teoreticky by to šlo ale zkus jim to vysvětlit... :stupid:

puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

PenaPP: ked sa nedokazalo zariadit, aby Roden alebo Vasut nadabovali sami seba v americkych filmoch v ktorych hrali, tak je naivne si mysliet, ze sem pride niekto zo zahranicia, aby sa nadaboval.

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nedovedu si vybavit halas u všech uvedených, ale zatím to nevypadá na nějakou tragédii.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já se jen bojim jak budou cenzurovat ty Zelenkovi české sprosté hlášky. Vsadim se že tam nenechají věci typu doprdele atd.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

ale bylo by to good :) nemyslite?

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

AXN nemám. V originále to nemá chybu.
Až to příjde na novu, či na primu, jak doufám, tak se podívám s chutí, ale zatím si vystačím s originálem. :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Over.Lord Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tjn možná Nova bude vysílat SGA po skončení SG-1
[img][./images/thumbs/100123053615414763_1265552998.jpg]http://nsa10.casimages.com/img/2010/01/23/100123053615414763.jpg[/img]
Obrázek
Nos must amitto vivo en!

bekajda Airman
Airman

Odpovědět s citací

no zelenkovo český hlášky ba měly zase obráceně převést do aj (nebo popřípadě do něčěho uplně neznámího ([nějaká mongolština]) abychom se cítili jako američani) ale i do tý aj by to znělo dobře a mohly by tam nechat věci jako dopr...

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Protože budou dávat Atlantis až ve 22:20, mohli by nechat Zelenkovy hlášky v originále bez cenzury. Horší by to bylo na Nově nebo Primě, kde by seriál nejspíš vysílali dříve. Co si ale budeme povídat, existují horší výrazy, co ve filmech jsou...
Na dabing se těším, AXN Sci-Fi naštěstí dokoupené mám. Jsem zvědavá, jaké budou mít dabéři hlasy, většinu z nich jsem tedy ještě neslyšela. :box2: Uvidíme, snad to dobře dopadne :wink:

bekajda: To je sice zajímavé, ale nevím, jestli by pak lidé pochopili, že je to Čech a jeho originální hlášky byly české. Sice má svou vlaječku, ale kdo ví... Každopádně podle mne je ponechají... bude vidět rozdíl hlasu, jelikož Juřička (daboval Willa Smithe v Mužích v černém) má naprosto jiný hlas... Tedy pokud nepředabují i jeho hlášky... Stejně jich tam moc nemá :sorry:

Nechme se překvapit... Samozřejmě jak bylo psáno, dojíždění Davida Nykla na dabování sem do Čech je opravdu utopistické... :heat:
Obrázek

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak na AXN sprostý slova nijak neřešej, prostě je tam daj a je jedno v kolik to vysílaj. Když se tam hoděj tak je tam daj(což je dobře- viz dabing LOST z AXN a z NOVY)
Ale co stjeně AXN Sci-fi nemám a i kdybych měl - nevím nevím jestli bych na to s Dabingem koukal... :hmmm:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM