Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače Připojení k NETu

Připojení k NETu

Hardware, software a vše co se toho týče.

Jak jste připojeni k Netu

ADSL (s FUP)
22
14%
ADSL (měřená data)
4
3%
ADSl (bez linitu)
24
16%
WIFI (měřená data)
8
5%
WIFI (bez limitu)
58
38%
Optika
11
7%
modem/ISDN
4
3%
pevná linka
0
Žádná hlasování
kabelovka
23
15%

Celkem hlasů : 154

Příspěvek 22.9.2008 15:09:34
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No, mám s kamarádem premium rapida na půl a o tom, že by mu blokovali stahování jsem teda neslyšel... :)

Zlatá moje místní kabelovka s deklarovanou FUP, kterou neuplatňujou :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 22.9.2008 17:02:21
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ona s tím blokováním přišla O2 a pak se přidal zbytek.

Harry256:Stěžovat si je to nejlepší. Před 5 dny jsem napsal rozhořčený dopis UPC. Něco ve stylu že už mě nebaví jejich jednání se stávajícími zákazníky. Pohrozil jsem že přejdu ke konkurenci a dneska se mi ozvala slečna z UPC s tím že je schopna mi moji nižší rychlost kompenzovat snížením cen o 40% do 1.1. 2009. Kdy si budu moct změnit tarif. :lol:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 22.9.2008 17:15:56
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno asi takhle, ja neplatim za net ani korunu, tušim že snad jen 130 kaček za 6Mbit a O2 TV - tatík pracuje u O2, takže má zaměstnaneckej a stěžovat si bych asi neměl, ještě se naserou a net mu zrušej :lol: to jednou máti si stěžovala operátorovi, že nám nešla den TV a málem jí seřval, že si nemáme na co stěžovat, když máme zaměstnaneckej a platíme tak málo, ikdyž je fakt, jsou to taky peníze že jo :D sorry za :offtopic:

Příspěvek 22.9.2008 18:36:11
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

To já se měsíc a půl po telefonu dohadoval s provozovatelem mého netu.
Důvod byl jednoduchý. nešel mi net a asi po dvo dnech ke mě přišel technik a zjistil že to bude pravděpodobně kabelem a že se ozvou. čekal jsem týden a nic, tak jsem tam zavolal a řekli mi že mi to přijdou celý předělat.to jejich příjdou, ale trvalo měsíc než se táta na***l a sám jim zavolal (já je otravoval, každý druhý den). nakonec tedy přišli a předělaly to, ale nastavily to tak že mi NET sotva šel a otevření blbý stránky mi trvalo i tři minuty, tak jsem jim zavolal a oni na mě že mám zaspamovanej počítač a asi po hodině mi volaly zpět že se omlouvají že chyba byla u nich...
Co si člověk neudělá sám to nemá :lol:

Platím 500,- za 1024 kbps
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 23.9.2008 14:54:34
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

500 za 1Mbps? To se teda necháš okrádat... Co to je za poskytovatele?
Každopádně u UPC to bude od ledna 10Mbps za 490 měsíčně (včetně DPH).
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 23.9.2008 15:07:39
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:shock:
http://nitex.cz/cz/

už jsem sice přemýšlel o změně poskytovatele, ale ještě jsem se nedostal ani k širšímu zkoumání konkurence, ale podle toho co jsi napsal o UPC ty, tak asi začnu s realizací.

EDIT:

Podle jejich formuláře není UPC internet u mě dostupný :(
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 23.9.2008 19:09:54
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tomu formuláři nevěř. Nefunguje správně. U mojí adresy hlásil to samé a přesto tu teď sedím a píšu ti přes dráty od kabelové televize. :wink:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 24.9.2008 23:17:40
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak já si na svoje pripojeni k internetu nemuzu stezovat, mam Wi-Fi protoze je to jedinej zpusob tady, telefonni draty jsou tu na vysokorychlostni internet moc stary, prej by to bezelo maximalne megabitem, kabelovka tu neni .... takze mam Wi-Fi internet od mistni firmy WMS, internet je stabilni, za ty tri roky co ho mam jsem nemel jedinej problem az na ruseni od naseho bejvalyho anetnniho zesilovace, ale to se vyresilo a bylo to v pohode. Zadny omezovani rapidu, nic.

Mam ctyri megabity, bez FUP za 486 kč měsíčně
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 28.9.2008 20:56:23
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mám dotaz (asi blbej) Když budu chtit O2 ADSL musim platit za pevnou linku?
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 28.9.2008 20:57:42
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Myslim, že pořád ještě jo :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 17.10.2008 11:07:44
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Poraďte my.
Chci si pořídit internet od O2, a zajímalo by mně jak často se tam projevuje agregace 1:50 (a jak moc?), a jeslti mají nějaké vyložené zápory.

Dikas

Příspěvek 18.10.2008 20:44:17
pajakrcek Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Agregace moc silna neni... když si odbjednáš 8 Mbit tak tam máš většinou tak 6,2 MB samozřejmě někdy míň někdy víc... ale zas tak hrozny to neni... :)

Příspěvek 18.10.2008 20:52:40
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Charlie.0025 píše:
mám dotaz (asi blbej) Když budu chtit O2 ADSL musim platit za pevnou linku?

běžně jo, ale teď jsem zahlíd někde reklamu na ADSL od OO, kde nabízí po dobu 6 měsíců net cca za 500 Kč s tím, že je to cena konečná (neplatí se už linka, prostě akce). V každym případě bych ale každičkou podmínku před uzavřením smlouvy prostudovat aspoň 2 x. Cítím z toho nějakou kulišárnu. :)
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 19.10.2008 08:11:57
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jen tě opravím je to na 12 měsíců ža 500kč vcetně linky, a dají k tomu 300 volných minut,

Příspěvek 09.1.2009 12:13:55
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

I když se to netýká přímo internetu, měl bych takovou otázečku na majtele ADSL od O2, konkrétně na ty z vás, kdo od nich máte i televizi.
Zjistil jsem, že byť platím jen základní balík programů, jdou mi i kanály, jako HBO, nebo AXN Sci-Fi, které jsou normálně placené zvlášť. Tak by mě zajímalo, jestli to je nějakej povánoční bonus, nebo reklamní akce, ... , nebo (jak je tak znám) to budou chtít zaplatit ...
Ví někdo něco?
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Počítače