Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 14.10.2008 14:47:32
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ha, jsem věděla, že ten tajný záporák bude
Toto je spoiler!!!:
taťka Petrelli....to jsem zvědavá, jak se budou kluci Petrelli a Sylar tvářit, až na to přijdou. Doufám, že ta slibovaná spolupráce Petera a Nathana nakonec přijde...nějak by se mi nelíbilo, kdyby tam Nathan pobíhal s vizemi Lindermana a s Tracy a Peter kdo ví kolik dílů strávil v base. Nevím, jak si Angela představuje, že Peter zvládne svojí novou schopnost, když ho bude držet v komatu.
Sylar pomalu se stávající Gabrielem se mi líbí čím dál víc. A jsem ráda, že nebylo opomenuto, že má supersluch.
Hiro je šašek a šaškem zůstane. Doufám, že s tím Andem to ještě nějak dopadne.
Claire už dneska byla trochu lepší. Doufám, že po téhle světlé chvilce zas nebude doma kdovíkolik dílů fňukat.
Mohinder se prostě mění v psychopatickou mouchu, nebo pavouka nebo kdo ví co. Prej "Je neškodný"...to bude výraz, až Nathan přijde na to, jak moc se mýlil...ale aspoň se zbavil té hispánky :twisted:
No, každopádně závěr kapitoly by mohl slibovat slušnou řežbu. Pokud to teda zase nějak nezmažou

Příspěvek 14.10.2008 18:09:07
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl nic moc..
Toto je spoiler!!!:
Hiro je teda uplnej idiot a nedivim se že se ho Ando v budoucnosti pokusil zabít... škoda že jsme neviděli Matta, ale holt s tou želvou se vleče, uvidíme jak ho Daphne přemluví.. petrelli senior... no nic, líbil se mi Sylar.. to bylo pěkný a Nathan s Tracy... no uvidíme jak to dopadne....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 14.10.2008 19:08:03
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Po nadšených ohlasech tenhle díl asi přeskočím... není pls někde na netu stručná synopse i se spoilery?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 14.10.2008 21:33:40
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No docela rozporuplný pocity
Toto je spoiler!!!:
Na jednu stranu některý linie byly fakt zajímavý. Hiro, Adam, Ando (osobně si nemyslím, že zemřel) či Sylar, Noah, Claire, na straně druhé mi ale ten celkový příběh, přijde díl od dílu debilnější. Myslím, že s těma zvratama už to trochu přehánějí. :roll:
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.10.2008 10:18:21
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, tak zas dost nic moc :?.
Toto je spoiler!!!:
Taky si nemyslím, že by Ando zemřel. To je prostě divný.
Hiro je...já nevim, jak to jinak říct... je to prostě debil :dontknow: .
Nathan se zase vytasil s Bohem, ale snad ho to na konci už konečně přejde.
Mohinder...hmm, "much lap lap" :roll:
Claire - řekla bych taky slovo na "k" začínajíc a končíc na "a", které znázorňuje jisté zvíře, které si to přirovnání ale nezaslouží. Proč sakra vyrazí na někoho, kdo jí může zabít. Co takhle aspoň pro začátek něco, co jí ublížit nemůže?

Nové skutečnosti v příběhu jsou sice zajímavé, ale...bohužel to nevyváží to, co tam vyvádí ty postavy.

Noah...mno, tady to moc nevychytal. Ukázal to, co za svinsta musí dělat pro ochranu před svou dceruškou. Tedy, bylo to chytré, aby se zbavil Sylera (ale dost špatný výběr člověka), i když je fakt, že v roli Claire bych se taky netvářila příliš nadšeně (ne kvůli Sylerovi, ale kvůli tomu člověku se "skoro černýma dírama"). Mmch., tady si Syler vzpomněl, že má ten supersluch, aspoň tak.
Potěšení...no samozřejmě Adamem :D. Scéna s ukládáním do rakve byla pěkná (to jediné na Hirovi) :). A to, jak jim Adam zdrhnul... :rflmao: (jen škoda, že byl chycen :?). Ale Hirovi ta rána náramně sedla :twisted: .
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 15.10.2008 15:04:29
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Konečně se ukázal někdo, kdo může vyřídit naší Nesmrtelnou čtyřku (to jest Takezo, Sylar, Claire a Peter), kdyby už to s nima nešlo vydržet. Bohužel to musel být takový útlocita. Nathan už snad přestane strašit z bohem, když ví že ty schopnosti má od své protivné matky. Konečně ukázali kdo je hlavní padouch a kde se tam pořád bral ten nepříjemný a neviditelný důchodce.
Moje hlavní obava momentálně spočívá v proměně všech kladných postav na vrahy. Už jen čekám až Matt začne uctívat satana a pojídat nemluvňata.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 15.10.2008 17:38:28
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

..Angela není protivná, ze všech postav mi začíná být "nejsympatyčtější". Jinak k epizodě:

Toto je spoiler!!!:
Tím že se z Hira stal Sith :) , si můžeme vysvětlit, proč ho Ando v budoucnosti zabije... Nejspíš (pokud je mrtvý) dostane dávku od Clair a pak i schopnosti... A bylo by to fajn, z Anda by byl hrdina a z Hira mrtvola (jinak ta scéna, kdy omráčený Hiro ležel na podlaze a Ando mu "proklepával" víčka mě skutečně pobavila :D ). Clair je pořád divná, u Noaha se ukazuje, že je možná skutečně horší psychouš než Syler, kterýho mám taky čím dál tím víc rád... Dvojka Nathan - Tracy mě až zase tak nevadí, ale štve mě že jsou zmanipulovaný starým Petrellim i když mi stále uniká, o co mu vlastně jde..

Jelikož jsem díl dokoukal předchvilkou, tak si to ještě urovnávám v hlavě a už nevím co a o kom psát.. :wink:

Příspěvek 15.10.2008 17:47:32
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

co to sakra bylo za díl? On byl Kring na návštěvě v Bridge Studios?
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 15.10.2008 19:06:04

Odpovědět s citací

Trochu jsme prohlížel imdb a narazím u Heroesů na toto:

Season 3, Episode 10: The Eclipse, Part 1
Season 3, Episode 11: The Eclipse, Part 2

Jak tam může být dvojdíl?? Nebo lépe jakej smysl to vzhledem k formě toho seriálu má?
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.10.2008 19:54:05
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

i příští dva díly jsou dvojdíl a 10-11 by měl být závěr kapitoly Villians.
jak to zapadne do formy heros to nevím, ale třeba na příkladu 3x04, že by ta linie v budoucnosti byla roztažena na 2 díly a ostatní děj by trochu víc usekli.
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 15.10.2008 20:15:40
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

hmm... z padouchů se stávej hrdinové a z hrdinů padouši. :)

Toto je spoiler!!!:
Jedna věc mi ale neni jasná, když Angela dokáže vidět do budoucnosti a ví že starej Patrelli pak bude proti ní (nebo tak nějak, moc nadšená z toho co viděla nebyla), tak proč nakukala Hirovi, aby pustil Adama?
Obrázek

Příspěvek 15.10.2008 21:04:45
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taková moje malá teorie:
Toto je spoiler!!!:
Andova smrt je nafingovaná (stopnutí času, vsunutí kečupu pod triko?) a Hiro bude jako špion působit mezi "bad gájs", aby zjistil kdo ti b.d. vlastně jsou. A celé to vymyslela Angela.

Jinak ohledně dílu a 3. sérky obecně:
Toto je spoiler!!!:
Už se pomalu začínám ztrácet v tom, kdo je hrdina a kdo padouch (žeby jedna rodina?)
Pominu-li množství logických chyb (a to nepoččítám zákon kauzuality, protože celý seriál je založen na jeho(/í?) nedodržování), tak musím konstatovat, že 3. sérka je stějně jako 2. horší než předešlá.
Některé postavy mi lezou na nervy: Hiro (mast sejv da wold), Nathan (se svým pánbíčkařením, ačkoli sám již viděl jak které schopnosti fungují (např. jeho první vyléčení Adamovou krví)), Claire (dělá to co v 1. řadě a a v celé 2. - nachází sama sebe?)
O spoustě nemohu říct nic pozitivního ani negativního (protože jsou na exkurzi v pivovaru), což je málo. Hirova nemesis "nevim-jak-se-jmenuje", Haiťan (na čí straně je sakra tenhle chlápek? Ten ty strany střídá jak "Angela náklonost ke svému synovi"), Mohinder (tak pan Vědec si píchne nikdy neotestovanou experimentální látku přímo do žil, dobře mu tak, tomu indickýmu mouchopavoukovi; ale má u mne malé plus za zakuklení (a doufám uklizení) té Mexikánky)
A některé dokonce i ujdou. Sylar (hlavně ten hodnej z budoucnosti), Angela (taková někdy machiavelistická, ale v posledním díle ukázala, že není až taková bezcitná děvka), "Nový malíř" (sympaťák), Parkman (ten se alespoň chová jako doposud, ale asi se nevědomky v dalším díle přidá na špatnou stranu), Peťan z budoucnosti (cudák nepochopen, a přitom se snažil udělat zítřky lepšímy a všichni mu házeli klackyy pod nohy;naproti tomu současný Peter je trochu zmatený (nepočítám absťák po převzení Sylarovy schopnosti - to se dá pochopit))

Příspěvek 15.10.2008 22:39:51
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Poul: Všechny série Heroes jsou založený na porušování kauzality a třetí je na tom uplně stejně jako předešlý.
Přeci bys nechtěl aby to bylo černobílí, to je trapný (s výjimkou pohádek samozřejmě, ale Heroes nejsou pohádka)
Obrázek

Příspěvek 16.10.2008 09:28:51
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Heroes jsou pohádka a S1 alespoň neporušuje zákony logiky a toho, co sama řekla. Soustřeďuje se na méně postav a každá má svůj jasný cíl a dramatický oblouk. Bez znalosti posledního dílu se mi zdá, že Kring musel při psaní S3 hrozně chlastat nebo fetovat, protože to, co tam provádí, je prostě hrozné, roztahané a nespojité. Pokud SGA je s nekontinuálním dějem a dírami v logice jedna strana mince, pak Heroes S3 jsou s tisícem hlavních postav a padesáti och-tak-tajemnými liniemi plnými zvratů zase druhý pól toho, jak by se to IMO nemělo dělat. Jako říkám, jsem všemi deseti, když se z klaďase stane záporák a opačně, ale to nejde udělat tak, že si jenom navleče jiný kostým a nageluje si vlasy...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.10.2008 10:56:35
windu Airman
Airman

Odpovědět s citací

ale prosimvas, nahodou herouesove touhle epkou vubec nezklamali, porad se seznamujeme s vice "VILIANS" a je to dobre, aspon se tam porad neco deje, nenudime se jako u sga.. a je furt o cem premyslet a ty zvraty jsou nekdy az moc velky ale aspon to je prekvapeni

Příspěvek 16.10.2008 13:23:36

Odpovědět s citací

Van Tom píše:
i příští dva díly jsou dvojdíl a 10-11 by měl být závěr kapitoly Villians.
jak to zapadne do formy heros to nevím, ale třeba na příkladu 3x04, že by ta linie v budoucnosti byla roztažena na 2 díly a ostatní děj by trochu víc usekli.

No já to myslel spíš kvůli nápisu To be continued, který je u každý epizody.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 21.10.2008 13:45:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak díl konečně zase fajn a navíc to vypadá, že scénáristi dokonce možná i vědí, co dělají. Aspoň částečně.
Toto je spoiler!!!:
Tohle bude možná období, kde Peter přijde k té jizvě, protože nebude mít regeneraci.
Ovšem jestli mu sebral i jeho základní schopnost - přebírání schopností, tak už si ani neškrtne...a nemůžu říct, že by mě to až tak mrzelo. Ale kdyby ne, tak to imo zase moc smysl nedává - protože by Peter ty schopnosti od taťky získal hned zpět.
Stejně, to jsou ale rodiče. :smile: Celkově je to taková jedna velká šťastná rodinka Petrelli. Jak byl z nich kdysi nejvíc pochybný Nathan, tak ten je teď skoro nejmíň problematický člen rodiny :D
Hiro zase jednou pobavil s lopatou a "Mr. Africa Isaac", ale stejně mu to mlácení po hlavě asi rozmašírovalo i zbytek mozku. Snad aspoň přestane s těmi kecy o záchraně světa.
Adama zabíjet neměli :e-e: :wall: Další má oblíbená postava pod drnem. Nejdřív Issac s Eden, Nathana jsme naštěstí zachránili...a teď Adam. A ty tři hlavní superstar tam asi zůstanou až do úplného konce, i když o to ne všichni stojí. :roll:
Claire by měla odblondatit mozek - to si v té složce nemůže přečíst, co má ten chlap za schopnosti? :roll: Tohle byla opravdu klika, a i když jim to nakonec vyšlo, byla to pěkná improvizace, ale příště by bylo fajn, kdyby měli plán. Claire někam akčně vletí, a nemyslí na to, že ostatní nejsou nezranitelní.
Meredith se mi začíná líbit. Myslela jsem, že to byla prostě náhodná ženská se schopnostmi, ale očividně v tom bude něco jiného. A mohla by konečně začít oheň používat a ne s ním pořád jen mávat v dlani. :D
A líbila se mi i Claiřina adoptivní máma. Je to fajn změnat oproti té švihlé chovatelce psů v 1. sérii, která byla dost mimo. I když pro to byly důvody.
A nejlepší je stejně Matt a želva. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.10.2008 14:24:07
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hm, tak konečně se to začíná pořádně rozjíždět

Toto je spoiler!!!:
Akorát mě štve, že Peter přišel o schopnosti. Ne že bych ho nějak exra žrala, ale víc by se mi líbilo, kdyby tam pobíhala akční dvojice Peter a Sylar.
Mat a želva jsou úžasní....jsem se muselasmát, když si tu želvu přivezl. Akorát by mě zajímalo, jak to udělal, nejsou nějaké zákony, co zakazují převoz divokých zvířat? :D
Mohinderovi už asi fakt úplně hráblo. Ale Tracy ho dostala dobře :bravo:
Claire - no jo, blondýna, co po ní můžeme chtít. Ona si neuvědomuje, že to, že nemůže umřít neznamená, že jí někdo nemůže nekopat zadek a nebo zneškodnit jiným způsobem, což jsme viděli, že není tak těžké.
Smrt Adama mě naštvala. Jsem myslela, že se otec petrelli naočkuje Adamovou krví a pro Adama najde nějaké využití a on ho takhle zlikviduje. Ale vypadá to, že má podobnou schopnost jak Peter, akorát teda provedenou jiným způsobem. Takovým trchu víc nešťastným vůči těm, od nichž schopnosti získává. Kadopádně mi vadilo už to,že proti nim stojí super mocný Petrelli a teď, když z něj je super mega téměř všemocný Petrelli, tak se mi to líbí ještě míň. Každopádně by asi s Angelou měli zajít za manželským poradcem, protože jim to manželství evidentně nefunguje. :D
O Hirovi se odmítám vyjadřovat. Jediné, co mu přičítám k dobru je to, že si vzpomněl na Isaaca

Příspěvek 21.10.2008 19:09:43
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To zas bylo 42 minut utrpení. Dneska jsem měl co dělat, abych se nesmál :roll:

Toto je spoiler!!!:
Tu smrt Adama snad ani nemůžou myslet vážně, když už ho vykopali, tak jsem si říkal super a oni ho odpraví takovým stupidním způsobem. Claire a Peterovi už nevěřím ani slovo. Na to jejich "hraní" se fakt nedá dívat. Jediný, kdo za něco stojí je Sylar, ale jinak je to bída. Všichni se honí za nějakým vzorcem a tím se snaží zachránit svět. Už to přerůstá únosnou mez a jestli s tím rychle něco nezačnou dělat, tak s tímto veledílem končím... :x
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 21.10.2008 21:06:28
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mě se tenhle díl celkem líbil. Sice Peterovi vzali schopnosti, ale Péťa si je učitě nějak vrátí i kdyby to šlo udělat jen zazpíváním v opeře. Na druhou stranu tu teoreticky máme dalšího uřezávače hlav :) . Konečně sme se dočkali Sylar vs. Péťa souboje, kdy se jen neuřezávali hlavy. Ale Sylar si nechal nějak nezvykle napráskat.
Clair zase předvedla svůj obvyklý nájezd. Její "hurá" akce se patrně zlatým písmem zapíšou do knihy nejdebilnějších stylů akcí (řekl bych že přístě tam naběhne z vlajkou v ruce a za zvuku jezdeckého rohu). A ten její doprovod. To byl opravdu nápad. Chtěla ho umlátit kabelkou? To i Mr. Muggles by byl o dost užitečnější.
Meredith se mi začíná zamlouvat (ta z Heroes ne ten z SG).
Matt a jeho želva (křestním jménem Želva) nepotřebují komentář :rflmao: .
Mohinder, ten náš pavoukovec začíná být nudný :sleepy:
Hiro a Ando? :cry: k pláči
Daphne se začíná ukazovat v dobrém světle.
Jinak už by mohli všichni přestat být tak naivní. "Obejmi tatínka" a "To bude dobré Mohindere". S tím teda nachytat tak maximálně 6-ti letý dítě.
Taky už se úplně vytratila atmosféra začátků. A to naprosto do poslední kapky. Jediní normální lidi krom komparzu jsou tam jen Benettovi. Na začátku tam pořád pobíhali po NY za "jasného" dne. Teď už točí jen někde ve vesničkách (jestli se to tak dá říct) ve floridském stylu nebo úplně potmě.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 21.10.2008 22:14:55
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Eleira píše:
Akorát by mě zajímalo, jak to udělal, nejsou nějaké zákony, co zakazují převoz divokých zvířat?

Myslim že s tou jeho schopností ho nějaký zákony zajmat nemusej. :D
Obrázek

Příspěvek 21.10.2008 22:15:28

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Oni to řekli dobře :shock: Hiro řekl, že se jmenuje Nakamura Hiro a ne Hiro Nakamura. To mě z celýho dílu překvapilo asi nejvíc. Jinak klasicky některý linie zajímavý (Matt a želva) některý ne (Mohinder). Ovšem ta smrt Adama? To je snad špatnej vtip, každopádně žádnou vracečku snad už neplánují.
Jinak podle heroes-cz tohle byl údajně dvojdíl. Trochu jsem nepobral jak na to přišli.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.10.2008 18:58:39
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Fajn dílek i když na konci mě trochu naštvali
Toto je spoiler!!!:
Doufal jsem že se ta Lama Peter taky rozpadne

Ovšem nejlepší linie je pro mě stále a pořád (už od Pilotu) Hiro a Ando :yahoo:
Avšak linie která mi pomalu začíná vadit je
Toto je spoiler!!!:
Sylar, ooo svatý :evil: Není to žádná zábava když je za slušňáka. Já chci vidět krev! :lol: Ok ne krev. Ale Sylara jako Sylara. Sylar byl moje druhá nejoblíbenější postava a teď ho takhle kazej :roll:
Tohle "poličťování" mě vždy dokáže naštvat :palka:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 23.10.2008 21:42:09
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
Toto je spoiler!!!:
Doufal jsem že se ta Lama Peter taky rozpadne

Toto je spoiler!!!:
To neni Patrelliho schopnost, jeho schopností je vysávat schopnosti ostatních, Adam se rozpad proto, že už mu bylo párset let a jediný, co ho drželo naživu byla jeho schopnost. Teda aspoň tak sem to pochopil...
Obrázek

Příspěvek 25.10.2008 11:28:20
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak rekl bych ze se zacinam ztracet :D . I kdyz 3 rada neni zase tak spatna, dej ma hrozne moc zamotanej. BTW. ta Clair me zacina lizt pekne na nervy...v S1 to mozna bylo zajimavy v S2 unosny...ale tedka uz me tam jenom stve. Mr. African Isac je nejvic cool typek...jen by me zajimalo co to ma s tema sluchatkama :)...Hiro a Ando...mno snasim je...ale nic moc...jako fanda Sylera uz od S1 jsem zvedavej....co s nim nakonec udelaj...prece jenom mi jeho Bad Ass styl prisel vic v pohode nez ted :)
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes