Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály How i met your mother

How i met your mother

Příspěvek 11.5.2008 12:10:31
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No logicky už může bejt Victorie zpátky - časově by to +- vycházelo ne?
Podle mě ten deštník patřil Victorii, ale protože uviděla Teda a Barneyho tak se radči z toho baru vytratila aby nenastala zbytečná trapná situace....
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 11.5.2008 12:42:44
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak Victorie se teoreticky může vrátit i dřív. Můžou si vymyslet tisíc důvodů, proč v tom Německu nezůstala celé dva roky. Rozhodně by to tu situaci pěkně zamotalo, protože Victorie je mi nějak sympatičtější než Stella. Ta je sice fajn, ale moc mi k Tedovi nepasuje. Ten její popis, jak se hnis rozlétl po celé ordinaci, když spolu jedli, by mně osobně tedy docela vadil. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.5.2008 12:52:18
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Stejně tak si můžou vymyslet tisíc důvodů, proč už v Německu zůstala třeba napořád. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 20.5.2008 21:42:25
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

WTF was that? :shock:
Toto je spoiler!!!:
Will you marry me?

A ještě ten Barneyho pohled? Já chci 4. serii :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 20.5.2008 22:17:34
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem sice ráda, že se Ted a Barney udobřili, ale nemuseli u toho Barneyho přizabít a ještě tak klišovitým způsobem. Vím, že je to jenom seriál a nechci rýpat, ale pakliže by měl tolik zlomených kostí, tak bychom ho ve 4. sérii skoro neviděli, byl by někde po lázních a sanatoriích na rekonvalescenci. Mluvím ze zkušenosti a to jsem měla "jen" zlomený obratel. Ale ten pohled byl naprosto geniální a těším se, co z toho vymáčknou.
Akorát teda Ted s Stella, čekala jsem, že to vezme trochu jiný konec. Ale myslím, že to stejně až tak daleko nezajde. :roll:

Příspěvek 20.5.2008 23:49:16
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Podle toho pohledu, co na něj Stella hodila, si myslím, že to nebude tak horké.
Ale ten pohled, co Barney hodil po Robin byl naopak velmi výmluvný :D
Toto je spoiler!!!:
Ale koukat na to, jak Barneyho válcuje autobus, rozhodně moc příjemné nebylo :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.9.2008 14:32:42
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nová serie začala slibně, Barney a jeho posedlost Robin, jen tak se jí nezbaví a to že Stella nenávidí Star Wars... to jim klapat nebude...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 23.9.2008 14:37:13
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já bych stejně řek že to bude ta, kterou mu doporučila ta seznamka nebo co to bylo, ale on se s ní nesešel kvůli Lilly :lol: :lol:
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 23.9.2008 21:10:55
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak počáteční díl pěkný. Ale nakonec se určitě nevezmou. Už jen to, že nenávidí SW. Barney a Robin. No jsem zvědavá, jak se s tim Barney bude srovnávat a kdy to Robin dojde. Tihla dva by tvořili děsivý pár. Oba se bojí závazků, to by mohla být zajímavá podívaná :D
Strašně se mi líbilo "Have you met Barney?" :D

Příspěvek 23.9.2008 22:12:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já jsem si dneska pořádně nic nevychutnala :( Takových seriálů najednou, na které se člověk těší a pak bum, všechno najednou. Každopádně, standardní pěkná epizoda, ale doufám, že nepřijdeme o Barneyho, který to ve třetí sérii držel nad vodou. Zamilovaný už by asi nebyl to pravé. Ale s Robin by tvořili skvělý pár, protože svým způsobem jsou si hodně podobní :D
Líbila se mi Stella s tou reakcí na SW. Tedy, mám je ráda, ale jak to popsala jako člověk, který to zrovna nehltá, to se mi líbilo. A to, že je na to ochotná se dívat pořád, i když se jí to nelíbí, je opravdu super. Ale nemyslím si, že Stella je "matka".

Příspěvek 23.9.2008 22:18:16
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Stella podle mě Matka není. Na to by přece ty děti nějak reagovaly. Když Ted začal vyprávět o Stelle, tak by řekly něco ve smyslu "Hurá, tak takhle jsi poznal matku, tak my jdem, čau tati." Navíc by bylo divné, že by o ní mluvil jako o Stelle a ne o mámě. A taky tam chybí ta epizoda se žlutým deštníkem. :D

Příspěvek 23.9.2008 23:10:22
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud by Stella eventuálně matka byla, je možné, že Ted při vyprávění dětem používá jiné jméno a deštník schválně přeskočil, aby je mohl nudit ještě trochu dýl :D ...
Nicméně spousta věcí z 4x01, ze spoilerů i ze třetí řady křičí do všech stran:
Toto je spoiler!!!:
"Stella není matka!!!"
. Každopádně počkáme a uvidíme :wink:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 24.9.2008 10:44:51
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

401 bylo fajn :-) Zamilovaný Barney je přesně ta věc, díky které mě zase začne bavit více (upřímně mě zvláště jeho díly s Britney začínaly nudit) a škoda, že Stella asi není matka, protože "Jak můžou rozumět tomu medvědovi?" bylo super.

Btw. já měl za to, že Marshall dělá u těch ekologů, odkdy nedělá vůbec nic?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 24.9.2008 13:48:43
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

U ekologů měl dělat, ale místo toho vzal práci u té právnické firmy (nevím jak se jmenovala, ale verboval ho Jeff Coathsworth neboli John Cho), ale myslím, že někdy v době, kdy se řešily Lilyni kreditky, což bylo dost možná ještě v tom stejným díle, s tím praštil...
A u NRDC ho třeba nechtěli takže teď prostě nemá nic :)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 24.9.2008 16:06:33
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak nová epizoda se mi líbila. Hlavně Barneyho linie byla (jako vždy) skvělá a bude zajímavý sledovat jak to dopadne mezi ním a Robin. Jinak nejvíc mě naštval konec tohoto dílu. Barney vypne televizi, odejde a pak tma. Tak čekám co se bude dít, nic se neděje a najednou zjistím, že je konec :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.9.2008 18:41:00
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No parádní start nové řady...

Nejlepší linie samořejmně jako vždy ta Barneyho. :D Prostě "Delightful" :D
A navíc mám hned Barneyho o něco radči protože tohle "téma" znám :?

Příspěvek 02.10.2008 18:05:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Hledání burgeru...to mi hrozně připomíná, když jsem kdysi jedla ten nejlepší čokoládový dort v cukrárně v Praze v Dejvicích a dodnes to místo nemůžu najít :smile:
Nemůžu úplně říct, že bych se u toho válela smíchy - ale Marshallův popis symfonie chutí, spojené s tou hudbou, to byla dokonalá scéna. :lol:
Lily mě tu ale trochu dostala. Ta holka mi nevadí, ale když je její manžel bez práce a oni bez peněz, navíc z toho blbne, tak mu ještě div nevyčte, že nebude pracovat v oblasti životního prostředí :roll:

Příspěvek 04.10.2008 10:42:35
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

02 mi přišel jako průměrný díl, který mi nevadil, ale nepřišel mi ani nijak extra. Určitě bych z toho měl větší požitek, kdybych si k tomu koupil burgera :-)

Možná by to chtělo zase nějaký inzenzivně flashbackový díl. Příjde mi, že i když se mi S3,5 líbila, tak od té doby dost tápou...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.10.2008 18:04:13
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Chudák Barney :(

To s tou rukou bylo stejně nejlepší :lol: Hlavně když si konečně mohl dát ruku dolů a pak si chtěl plácnout, ale zase nikdo jiný s ním :rflmao:

Nevím, jak úplně si Ted představoval, že by tam všichni žili v tom malém bytě. Stella se mi ale líbí čím dál víc a docela ráda bych, kdyby to byla *ona*. Ale zatím tomu nic nenasvědčuje.

Příspěvek 07.10.2008 21:32:00
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ten Barneyho pohled na konci byl jedinečný. To jsem zvědavá, jak to budou dál řešit.
Stella umí Teda dobře utřít. V tom jí fandím :salut:

Příspěvek 10.10.2008 00:14:04
reanimator Airman
Airman

Odpovědět s citací

no nemůžu si pomoct, ale zdá se mi třetí série hodně slabá... pořád je himym jeden z nejlepších seriálů, ale už to není co to bývalo.
snad se to časem zlepší:)

Příspěvek 14.10.2008 21:24:05
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Poslední díl byl perfektní, Barney dědula nemá chybu. :rflmao:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 14.10.2008 21:41:43
Major
Major

Odpovědět s citací

To jo no :loltransparent: Navíc tu máme nové plácnutí :lol: :lol:

Příspěvek 14.10.2008 21:46:32
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak začátek s "mužem z budoucnosti" byl naprosto skvělej. Z toho jsem fakt nemohl :D . Prostě Barney. Jinak povedená epizoda.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 14.10.2008 22:18:46
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl parádní a aspon víme že Stella bude za rok pryč......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály