Taky jsem právě zkoukl první díl Generation Kill a opravdu je to
těžce podobný Mendezovu Mariňákovi. Jinak mám podobný problém jako o BoB - neorijentuju se v postavách

Jediný, koho jsem schopný rozlišit je Godfather (shodou okolností jsem dokoukal před GK episodu Fringe, ve které hrál taky), pak ten řidič co furt mele pi
******, pak ten hornblowerovský mladý oficír a nakonec samozřejmě Reportéra. Jo a pak samozřejmě i toho metrosexuála/gaye, ten tam tak nějak taky vyčnívá. A to je většinou ani neznám jménem...
Jinak dojmy samozřejmě fajn, nic jiného jsem ani od HBO seriálu nečekal

Uvidíme, kam se to vyvine.
EDIT: "8. Nepoužívejte sprostá slova ani jiné urážky, nejsme na to zvědaví." LAZYjohnEDIT. nařízení o sprostých slovech mě vždycky dojímají - v klubu, kde se probírá seriál, ve kterém zazní asi 400 fucků za episodu a vulgarismus se v textu použije čistě pro dokreslení atmosféry, to je něco jiného, než kdybych přišel a zaspamoval to tady peorativy jako dvanáctileté dítě. Když napíšu ku*va, tak si fakt nikdo nedomyslí, co jsem právě napsal, navzdory tomu chybějícímu kořenu slova... Trochu uvažovat při adminování, Lazy.
EDIT:Je sice pěkné že chceš dokreslit atmosféru. Ale tu si můžeš dokreslit třeba v nějaké recenzi a někde jinde. Na tomhle fóru platí pravidlo žádné vulgarismy a to ani pro dokreslení. Myslím že když napíšeš ku*va tak si to domyslí většina lidí. LAZYjohnEDIT: no dyť, o tom píšu. Jaký má smysl, když namísto kurva napíšu ku*va, když je to významově pořád evidentně vulgarismus a všichni to ví? To je jako bych kdych sem postnul nahatou fotku ženský a pěti pixely zamazal jenom bradavky a pohlavní orgán. Celý to je postavený na hlavu a je na adminovi, aby si pravidla interpretoval, ne dodržoval do puntíku - to by jsi taky mohl mazat slova typu "tužka je š
pičatá" jako to dělají automatické systémy na Novinkách. Vulgarismy čas od času na foru normálně píšu když se do textu hodí a zatím kvůli tomu server neshořel, stejně tak je použiváme všichni v mluvené řeči. To pravidlo existuje jako obrana proti spamování vulgarit, jejich nepřemnožení v příspěvcích exodů a jako obrana proti flamewars, ne kvůli občasnému použití ve foru o seriálech, ve kterých jich zazní stovky.
EDIT:Já pravidla nenadržuji do puntíku. Ale některé vulgarismy na fórum prostě nepatří. Některé se dají tolerovat a některé už prostě ne. LAZYjohnEDIT: V tom případě si pro připrav editaci mých příspěvků nebo třeba prase, protože já se absurdně puntičkářským praktikováním pravidel řídit nehodlám a nikdy jsem to ani nedělal. Až tu začnu lidem začnu sprostě nadávat, pak to pravdilo bude na místě. Při komentování cyntů postavy televizního seriálu je to ale zbytečné a pochybuju, že to někoho uráží.