Ponúkam pomoc ako GML [game maker language] programátor. Ak máte záujem vytvoriť fan hru z prostredia Stargate, stačí ma kontaktovať prostredníctvom tejto témy, prípadne cez ICQ (390-984-702), oboznámiť ma s návrhom a zaobstarať ľudí do tímu na pozície: grafik/ci (vektor/pxa/ps), scenárista, zvukár. Rozdelenie a počet ľudí do jednotlivých pozícií sa samozrejme bude meniť, ide len o predbežné info...
Programovaniu sa aktívne venujem 2 roky, ovládam Pascal, Delphi a Game Maker, v ktorom chcem hru tvoriť. GM vyzerá na prvý pohľad amatérsky, ale ponúka obrovské možnosti pre akýkoľvek herný žáner (či už v 2D alebo v 3D).
EDIT: pozeral som si hry, čo tu máte, tak ma napadlo, že bude dobré pár vecí objasniť... Niesom žiaden "hurá típek", čo potrebuje mať hru hotovú čím skôr na úkor kvality. Určite nechcem žiadnu minihru, ale obsiahly projekt s riadnym spracovaním.
EDIT2: projekt rozbehneme až vtedy, keď sa prihlásia grafici a scenárista, ozvučenie hry sa môže robiť nakoniec. Nejaké nápady na samotnú hru by už boli, každopádne bude záležať na vzájomnej dohode. Všetko záleží od toho, ako sa to tu vyvinie.