Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Torchwood

Torchwood

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 07.9.2008 21:20:15
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dotázek: jak moc je Torchwood provázaný s Dr. Who? Kolik toho mají ty seriály společného (krom Jacka, že)?
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 07.9.2008 21:27:50
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No (krom toho, že se odehrávají ve stejným vesmíru) stejně jako u Sarah Jane Advetures jsou to spíš věci co potěší fanouška Doctora (Zmínění nějakých událostí, postavy z Doctora,...). A pak ještě konec první řady prakticky navazuje na finále třetí řady Doctora, ale na druhé straně není to točený tak, že by se na to nemohl začít dívat někdo kdo Doctora v životě neviděl.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 08.9.2008 15:50:46
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No víc než Doctor do Torchwoodu se Torchwood promítá do Doktora. Torchwood je krom zmínek na konci první a začátku druhé řady zcela nezávislý a občas mi i přijde, že události z Doctora popírá. (Zatímco v Doctorovi je mimozemská přítomnost, v Torchwoodu jsou z toho někteří civilisté až moc wtf)
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 08.9.2008 20:53:35
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To je škoda, přemýšlím na co budu koukat po Dr. Who (to bude zas jednou absťák :wink: ) a doufala jsem, že to bude mít společného trochu víc.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 08.9.2008 21:07:08
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já myslím, že tě to mrzet nebude :wink: TW je úplně jiný, ale jde o zvyk a myslím, že společného s Dr.Who má jen to, že je tam Jack a že je to spin-off. Můžeš si ho užít bez návaznosti doctora. Ono je to dobře a prostě, Torchwood je Torchwood, no. :D Nevím, jak to líp říct.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.9.2008 21:26:10
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím, že přejít z Dr. Who na Torchwood je naprosto správný , oni jsou hezčí ty malé detaily a musím říct dokonale poskládaná mozaika než úplně provázané seriály ... Každopádně Torchwood je super ...

Příspěvek 12.9.2008 15:49:37
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak jsem právě doposlouchal
TORCHWOOD - Lost Souls a dobrej příběh :D Uteklo mě to snad i rychleji než když koukám na normální epizodu :D
Moc povedené, škoda, že to není jako klasická epizoda...
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 13.9.2008 11:34:51
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jop, jenom audio, bylo to zajímavé, poslouchat o půlnoci před spaním.. pěknej příběh a Martha "hrála" pěkně nebo mluvila chceteli velmi slušně a s emocemi....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 05.10.2008 20:22:03
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

První sérii mám za sebou a musím říct, že mě to nějak moc nevzalo. Není to snad tím, že bych TW srovnávala s Dr. Who (protože mi bylo předem jasné že tak dobré to bude dost těžko), prostě ten seriál není dost dobrý sám o sobě. Taky zamrzí, že Jack se tu chová úplně jinak než v Dr. Who. Byl tam takový... uvolněnější. Taky mi vadí tendence celého týmu chovat se jako hrozní pitomci (nejvíc asi v Countrycide a End of Days).
Ale na druhou stranu - Random Shues a Out of Time byli skvělé, tak pořád doufám, že v druhé sérii bude takvých dílů víc... A navíc... Ianto... Kdo by si ho nezamiloval :) :oops: :pst:
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 21:28:00
General
General

Odpovědět s citací

Druhá série JE o hodně lepší. Sice jsou občas stále lamy, ale Jack je opravdu uvolněnější a...no, prostě uvolněnější :loltransparent:
I postavy celkově jsou tam takové sympatičtější. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.10.2008 22:13:21
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak ono je celkem logické, že byl Jack v první řadě méně uvolněnej. Přece jenom ta věc s nesmrtelností a X století čekání na Doctora už někoho nakrkne :lol:
Viz 2x12
Toto je spoiler!!!:
"Až potkám Doctora nejdřív ho políbím a pak ho zabiju!" :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 05.10.2008 22:19:07
General
General

Odpovědět s citací

Naštěstí neudělal ani jedno :loltransparent:

Příspěvek 05.10.2008 22:23:54
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:loltransparent: JO taky sem si říkala jestli fakt ten polibek uvidíme ... u toho zabití sem ani moc nedoufala, docela se těším na 3.serii .... Už aby byla ....

Příspěvek 05.10.2008 22:28:23
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Lirael: Přece to po té scéně s traktorem nemůžeš brát dál vážně :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 07.10.2008 12:24:33
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Geser: To bylo náhodou docela vtipne :lol: Bohužel, nechtěně. A ty kulky asi lítaly obloukem nebo měl Jack nějaké silové pole, jinak si nedovedu vysvětlit, že nevypadal jako cedník.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who