Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba Stargate [game-making]

Stargate [game-making]

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Příspěvek 24.9.2008 20:50:27
Spiky729 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ponúkam pomoc ako GML [game maker language] programátor. Ak máte záujem vytvoriť fan hru z prostredia Stargate, stačí ma kontaktovať prostredníctvom tejto témy, prípadne cez ICQ (390-984-702), oboznámiť ma s návrhom a zaobstarať ľudí do tímu na pozície: grafik/ci (vektor/pxa/ps), scenárista, zvukár. Rozdelenie a počet ľudí do jednotlivých pozícií sa samozrejme bude meniť, ide len o predbežné info...

Programovaniu sa aktívne venujem 2 roky, ovládam Pascal, Delphi a Game Maker, v ktorom chcem hru tvoriť. GM vyzerá na prvý pohľad amatérsky, ale ponúka obrovské možnosti pre akýkoľvek herný žáner (či už v 2D alebo v 3D).

EDIT: pozeral som si hry, čo tu máte, tak ma napadlo, že bude dobré pár vecí objasniť... Niesom žiaden "hurá típek", čo potrebuje mať hru hotovú čím skôr na úkor kvality. Určite nechcem žiadnu minihru, ale obsiahly projekt s riadnym spracovaním.

EDIT2: projekt rozbehneme až vtedy, keď sa prihlásia grafici a scenárista, ozvučenie hry sa môže robiť nakoniec. Nejaké nápady na samotnú hru by už boli, každopádne bude záležať na vzájomnej dohode. Všetko záleží od toho, ako sa to tu vyvinie.

Příspěvek 26.9.2008 20:10:46
Spiky729 Airman
Airman

Odpovědět s citací

To si robíte srandu...naozaj sa tu nenájde žiaden grafik, čo chce vytvoriť svoju vlastnú hru ľubovolného žánru zo sveta Stargate? :roll:

Příspěvek 05.10.2008 13:09:39
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

lol, někdo chce dělat hry bez grafika :rflmao:

btw, doporučuji Multimedia Fusion 2 pokud si vysazený na makery, ale GM stojí za... :scared:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 05.10.2008 15:48:59
Spiky729 Airman
Airman

Odpovědět s citací

"chlapče", ty si choď dať sprchu

na také kecy sa ani nedá odovedať

Příspěvek 05.10.2008 16:01:04
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A co bys vůbec dělal ty? Schrábnul chválu?
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 17:12:36
Spiky729 Airman
Airman

Odpovědět s citací

stačí si prečítať prvý post, myslím, že je to dosť jasné
edit: je to hneď prvý riadok :roll:

Příspěvek 05.10.2008 17:33:31
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak to se omlouvám :wink: Klidně ti pomůžu, ale máš vůbec představu co by to mělo bejt? Já bych jeden nápad měl...
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 18:27:47
Spiky729 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kľudne ma s ním oboznám, svoje predstavy som moc nerozvíjal. Dalej už cez ICQ, PMs...

Příspěvek 08.10.2008 16:24:57
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

ok, uvedu mmorpg, ty uvedeš, že nemůžeš naprogramovat externě klienta,
ok, uvedu 3D FPS, ty uvedeš, že to dělat i s tím module jen tak trochu naprd,
ok, uvedu vesmírný simulátor, ty řekneš, že to už tu bylo...
ok, řeknu cokoli jiného a ty řekneš, že mám ještě sehnat grafitita,
protože naučit se GMl není žádný problém, zato najít sitolik volného času na tvorbu grafiky pro nějaký rozsáhlejíší projekt ano, a pokud, tak by bylo trochu sorry, její použití v GM trochu plítvání.
Sorry, lidi píšou, že GM výtvory házíme do jednoho pytle, kvůli autorům amatérských her s ošklivou grafikou, ale je-li program už od základu špatný, myslím, že sebelepší znalost gml jazyka to ve výsledku nezechrání na 100%.
Pokud teda nemáš nervy a čas se naučit nějaký pořádný programovací jazyk (a můžeš třeba i ve Visual Basicu) doporučil bych všem Multimedia Fusion 2, kde není problém implementovat (minimálně v dražších verzích) celé kódy v C a i zbytek "grafického" programování ti jednak umožní naprogramovat i neherní software, jednak to pojede mnohem rychleji než gm výtvory a jednak to bude zabírat méně místa.
Bohužel, kde velkejchytrak neposkytuje tutoriály v čr, moc lidí neleze...
:heat:

Příspěvek 08.10.2008 21:12:02
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

jestli je ještě místo klidně budu dělat scénaristu :)
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 09.10.2008 16:10:34
Johny.D Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dělat scénař ke hře je mnohdy težší než programovat samotnou hru, a vyžadujde to spoustu zkušeností.

Příspěvek 09.10.2008 18:47:39
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já se scénářováním zabývám velké zkušenosti nemám ale napsal jsem scénářů docela dost :) píšu k SG-RTG seriálu který by mněl být v TV jestli se mi to povede tam dostat :D
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare

Příspěvek 09.10.2008 18:53:15
Spiky729 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Princ: podľa toho, čo si napísal, usudzujem, že máš skúsenosti vo svojom obore. To však nič nemení na tom, že nám stále chýba grafik. Ak sa nájde a začne sa práca na nejakom projekte, rátam s tebou!

Příspěvek 10.10.2008 08:47:37
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Když tak se mi ozvy na ICQ věčinou mám ve scénářích pár drobností píšu konverzaci a do závorek píšu chování lidí okolo ale zatím jsem to nepsal úplně dějově i když to bych zvládnul to je podobný jako u psaní příběhů apod. vtom jsem machr vtěhle oborech :)

Příspěvek 10.10.2008 22:35:01
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

lidi no tak hledá se grafik to je těžký na tomhle světě najít grafika když teď žijem ve 21.století?? No tak lidi nebojte se. :)

Příspěvek 10.10.2008 22:49:40
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

:bounce:
a co kdybys ten čas promarněný hledáním investoval do skillování v nějakém pokročilém grafickém púrogramu a hned bys měl něco

Příspěvek 10.10.2008 22:56:54
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No já bych to hned zapomněl.

Příspěvek 11.10.2008 07:56:48
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já grafik sice sem, ale jak tak čtu příspěvky Vás dvou, tak s Vámi se do něčeho pouštět, to bych byl blázen :loltransparent:

Příspěvek 02.11.2008 16:02:36
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já grafik nejsem a co se týká hry z prostředí SG, čekám na vydání
SG battle :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Zpět na Vaše další FanArt tvorba