Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars

Příspěvek 05.10.2008 08:30:01
Ori Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

(Nejaké info:
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_The_Clone_Wars_(TV_series)
)

:)
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 05.10.2008 09:12:25
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vim, ze ve filmovych kruzich se film dockal spise chladneho prijeti. Me se vsak film libil, takze se nemuzu serialu dockat. Uz mam stahnuty 1 a 2 dil a behem dneska to urcite zkouknu. Kazdopadne jsem si jisty, ze se mi to bude libit, jelikoz miluju SW. :D
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 05.10.2008 10:41:42
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

CW jsou super! Jak kreskené tak i 3D :bravo: Film byl fajn, ale první dva díly se mi líbily víc. Sice film kritika přijala chladně, ale fanouškům se to líbí, protože od toho moc neočekávali a byli pak příjemě překvapeni. Řadím se mezi ně :)
Co mě nejvíc na CW dostáná do kolem jsou hláškující droidi :laugh: Ti by mi v normálním hraném filmu dost vadili, ale tady se hodili.
Ashoka je fajn a jsem zvědavá jak to s ní dopadne.
Jediný co mi vadí je, že kontiunita Klonových válek je ta tam. Je v tom naprostý chaos :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 05.10.2008 10:54:28
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pozerám - je tam aj úvodný film. Musím ho vidieť, aby som pochopil seriál?
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 05.10.2008 11:26:37
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ORI: Asi je lepší když ho uvidíš, jinak nebudeš moc tušit kde se tam vzala Ashoka, ale stejně ho doporučuju tak jako tak, kritiku nebrat vážně, je to super... :lol: Ty droidi, ty jsou fakt výborný... :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 05.10.2008 12:10:47
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

V noci jsem seriál zkouknul, obě epizody a teď na ně smolim titulky. Seriál se mi zdá o dost lepší než film, je to zajímavější i když pořád dost naivní. Ale i tak mám co sledovat a proč se vrátit do dětských let :D
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 13:00:57
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nevíte kde bych mohl sehnat pilotní film s nějaké přijatelné kvalitě?
RomanArts: až ty titulky budeš mít tak sem dej prosím nějaký odkaz.
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Příspěvek 05.10.2008 13:36:56
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

http://titulkykserialum.net/
Titulky k prvnimu dilu. Jsou ve slovenstine. Najdete je ve sloupci "novinky" vlevo.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 05.10.2008 14:11:26
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Oni už jsou titulky i v češtině, ale ta kvalita hrozná, časování ukrutný, některé překlady chybí a korekci asi nikdo nedělal. Jsem v polovině první epizody, tak do hodiny nebo dvou budou titulky na první epizodu a pak se dám na epizodu druhou.
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 14:16:32
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nechceme z toho urobiť vlastnú sekciu popri iných seriáloch v kategórii na to určenej? Predsalen, vraj už odklepli tých 100 epizód... ;)

Příspěvek 05.10.2008 15:29:43
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mezi českými diváky není příliš fanoušků sw, přesto to navrhnu. Jinak titulky k první epizodě už jsou hotové, uploadnu je na titulky.com a hodím sem odkaz.
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 16:20:25
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ať si říká kdo chce co chce, mě se TCW líbí a komu se to nezdá, ať mu Obi-Wan ukousne hlavu :) . Ti hláškující droidi jsou super, ale chvílema už mi to přišlo maličko přehnané. Přece jenom jsou to bitevní roboti a ne stroje na vtipné gagy :) . Přijde mi fajn, že konečně dali i nějaké ty individuální osobnosti jednotlivým klonům, určitě je to hned zajímavější. Každopádně jsem zvědavý jestli to těch plánovaných 100 epizod vydrží.
Jinak jako vždy jsem dal dohromady recenzi :bounce:
http://www.serials.estranky.cz/clanky/scifi/star-wars_-the-clone-wars
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 05.10.2008 16:43:14
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tady jsou titulky:
http://uloz.to/814662/star-wars-the-clone-wars-s01e01-ambush.srt

http://uloz.to/818471/star-wars-the-clone-wars-s01e02-rising-malevolence.srt

Budu rád, když mě upozorníte na chyby a nedostatky.
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 17:16:23
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zatím jsem viděla jen úvodní film. První myšlenka byla "bože, na tohle jsem opravdu moc stará, už jsem SW asi fakt odrostla" a druhá "ale chuj s tím, prostě se budu bavit" a světe div se, ono to fakt fungovalo :D Takže na seriál se časem určitě kouknu.
Jenom, jak psala Anijsha, ta kontinuita už tam opravdu není... Hlavně jakto, že je Anakin najednou mistr a může mít učedníka (btw. Ashoka je moc sympatická, takže to sní skončí špatně)? Vždyť v E3 byl pořád ještě padawan, ne?
Naposledy upravil Lirael dne 05.10.2008 18:07:48, celkově upraveno 1
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 05.10.2008 17:28:28
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ne v E3 už není padawan, Rada ho mezitím pasovala na rytíře, akorát si stěžoval že není mistrem, když je v Radě...

Nová postava Ahsoky je opravdu sympatická, hlavně v seriálu, ve filmu nic moc. Opravdu jsem zvědaví jak to s ní dopadne, doufám, že bude jedna z těch co přežijí Rozkaz 66 a ještě se v budoucnu s Vaderem setká, třeba alespoň knižně, mohlo by to být dobré.
Obrázek

Další

Zpět na Další seriály