Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who The Sarah Jane Adventures

The Sarah Jane Adventures

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Který příběh byl nejlepší?

Invasion of Bane
0
Žádná hlasování
Revenge of the Slitheen
1
9%
Eye of the Gorgon
1
9%
Warriors of the Kudlak
2
18%
Whatever Happened to Sarah Jane
7
64%
The Lost Boy
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 11

Příspěvek 30.9.2008 10:33:48
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No co vím tak titulky jsou pouze jen na pilotní díl. Jak Anglické tak české.
České jsou nečekaně na
titulky.com
ale nevím jak na to jsou ještě jsem neměl čas se na ně kouknout :wink:

EDIT: Tak jsem právě dokoukal první příběh z druhé řady:
The Last Sontaran

a musím říct prostě bomba :D Skvělej příběh, pár dobrejch hlášek.
Jenom ten Sontaran měl nějakou vymakanou helmu ne? Co vím tak jí v Doctorovi sundávali normálně.
Toto je spoiler!!!:
Jenom škoda Marii, byla dobrá. No uvidíme co předvede Rani v příštím díle.
Jinak super hláška: Clyde: "Tohle je poprvé co lituji, že u sebe nemám rtěnku" :lol: :lol:

Ale ukázka na další díl. No :roll:
Toto je spoiler!!!:
Nemám rád cirkus, a klauny. Ale třeba ten díl s tím cirkusem v Torchwoodu mě příjemně překvapil (dokonce ho považuju za jeden z nejlepších dílů Torchwoodu), tak třeba mě to překvapí i tady.

No uvidíme za týden, i když už jen jednu část :(
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 30.9.2008 15:09:59
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ono už vyšlo. Já se díval minulej týden a nic a tak jsem nějak zapomněl. Každopádně v úterý už toho je nějak moc: SJA, TBBT, HIMYM a Heroes. A na co se dívat dřív (nebo později :D ) ?
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 30.9.2008 16:26:01
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak je jasný že SJA má přednost :D Já osobně si nejdřív budu pouštět SJA protože na ostatní koukám s mámou (krom BBT) a takže čekám na titulky :D

Příspěvek 30.9.2008 19:03:44

Odpovědět s citací

2x01-02 The Last Sontaran
Tak na úvod opravdu povedený díl. Trochu toho zachraňování světa, trochu toho běhání,
Toto je spoiler!!!:
jen škoda toho odchodu Marii, každopádně přístě to bude docela zajímavý.

Sontaran byl skvělej. Jinak v Doctorovi (jako vždy narážky potěšily) tu helmu sundávali normálně, až mě to tady to rozložení docela překvapilo.
Jen by mě zajímalo jestli se toto odehrávalo až po Journey´s End nebo ještě před.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 30.9.2008 19:12:15
Major
Major

Odpovědět s citací

Nejspíš až po protože v Journey End's protože
Toto je spoiler!!!:
Luke se tam zmiňoval o Marii a jejím tátovi a říkal, že jsou v nějakým město a znělo to Britsky :lol: :lol:

Příspěvek 30.9.2008 21:41:52
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Na začátek pěkný díl. Trochu jsem doufala, že by mohli dát klasické 45-minutové epizody, ale i tohle je fajn :)
Toto je spoiler!!!:
Odchod Marie mě opravdu mrzí - hlavně mi tedy bude chybět její táta :D Resp. to , že ten svět kolem SJ objevil teprve nedávno a mohl ještě trochu hrát Alenku :)
Mrzí mě, že odchází hlavně proto, že je to holka s hlavou na správném místě a vůbec se tam ty "děti" chovají opravdu rozumně. Nevím, jestli jsou to ale ještě děti - hlavně na Marii bylo vidět, že trochu "dospěla" :D
Jsem zvědavá na tu novou, která ji nahradí. Ale naopak doufám, že Marii matku už neuvidíme - jako variace na Jackie moc nezabrala. I když ta její poslední poznámka byla pěkná :)
Narážka na Dr.Who potěšila. Opravdu doufám v nějaký výraznější crossover. To sice byla poslední epizoda Dr.Who, ale takové minipidicameo by se mi líbilo :) A tím nemyslím Martu nebo nedej bože Rose...ale doctora, nebo už i toho Jacka no :D

Clyde se trochu změnil v hláškaře, ale překvapivě mi to nevadí, protože to k němu sedí.
A zdálo se mi to, nebo si od minule dali záležet na hudbě? :)

Na příští epizodu se narozdíl od Blacka těším, protože
Toto je spoiler!!!:
tyhle strašidelné cirkusy jsou mým oblíbeným strašidelným nástrojem - připomíná mi to Gaimana :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.10.2008 18:39:04
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem objevil o čem bude epizoda The Temptation of Sarah Jane Smith
Toto je spoiler!!!:
Sarah and Luke are transported into the past on the day of her parents fatal accident. Will the intrepid journalist shatter all the laws of time that she once held sacred to save them?

Příspěvek 01.10.2008 22:22:11
General
General

Odpovědět s citací

Čili podobné téma jako Whatever happened to Sarah Jane? Na to se těším, protože to byla skvělá epizoda! Zase mě to šílenství chytá... :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.10.2008 10:44:27
Major
Major

Odpovědět s citací

2x03
NO zajímavá epizodka a Rani zatím vypadá Ok - Rozhodně má příjemnější hlas než měla Maria :D a v tomhle díle vypadale líp než na promo fotkách, takže já jsem spokojen :D

Příspěvek 07.10.2008 17:19:03
General
General

Odpovědět s citací

Pěkná epizoda. Na tom, že klauni jsou spíš děsiví, něco bude :D Akorát to nevysvětluje, co je ten chlap zač. Říct, že je "alien" není odpověď na všechno. Docela ráda bych viděla, kdyby si pohráli i s nějakou mystikou a ne všechno svádět na mimozemšťany.
Rani je na první pohled sympatická holka a mám dojem, že její rodiče budou do příběhu možná zapletení víc, než byl Mariin táta (což je škoda, protože byl vždycky tak roztomile zmatený :D ).
Ale čím víc dílů sleduju, tím mám větší dojem, že ti mladí herci jsou lepší herci než hlavní představitelka :D Je to seriál o ní a s ní, ale připadá mi, že je to spíš o ostatních a ona působí jen jako takový uklidňující prvek.

Příště to vypadá na hodně bizarní styl, to já ráda. :)

Příspěvek 09.10.2008 18:31:12

Odpovědět s citací

Ale jo pěkná epizoda. Nová postava docela docela v pohodě, děj taky nebyl nejhorší (ačkoliv Sontaran mě teda bavil trochu víc). Každopádně těším se jak to dopadne.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 13.10.2008 22:03:26
Major
Major

Odpovědět s citací

2x04
Toto je spoiler!!!:
Co je neviditelné a smrdí jak mrkev?
Králíčí prd :rflmao:

Super zakončení příběhu. A další vypadá taky hodně zajímavě. Ach jo proč to má jenom 20 minut? :( A proč jen jeden díl týdně?

Příspěvek 14.10.2008 14:55:46
General
General

Odpovědět s citací

Tak Rani se mi hodně líbí. Je to taková milá holka a nepůsobí v jednom kuse tak vyděšeně. Jen by mě zajímalo, proč Sarah Jane vždycky trvá na tom, aby ostatní zůstali mimo, když ji pak vždycky naopak pomůžou? :D

Tyhle příběhy s klauny mám ráda. Zrovna jsem viděla nedávno jeden v Supernatural a je to takové klasické téma, kdy má být něco zábavné a spíš je to strašidelné. :)

Docela ráda bych je ale někdy viděla řešit i něco jiného, než mimozemšťany. Každopádně budu i tuhle sérii čekat na něco jako "Whatever happened to Sarah jane", což byl imo zatím nejlepší díl.

Ale mohli ty díly udělat delší, klasické 45-minutové, aby se jim tam těch příběhů vešlo víc.
A hudebně se hodně polepšili - ty temnější tóny, co tam byly slyšet, se mi hodně líbily.

Příspěvek 14.10.2008 18:16:43

Odpovědět s citací

Tak dokončení naprosto skvělý jak dějově tak i hudebně, stejně jako u předchozí epizody (oni asi opravdu vydávají soundtracky až po druhý řadě :D ).
Jinak další epizoda. No uvidíme co to bude, ne že bych se netěšil, ale upoutávka mi až tak zajímavá nepřišla, ale tak tomu bylo i u Whatever happened to Sarah Jane.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.10.2008 16:47:08
Major
Major

Odpovědět s citací

Mírný OT:
Teďka jsem koukal na trailer k filmu Seven Pounds
a říkaj tam 7 jmen a jedno je Sarah Jane Smith :rflmao:
viz:
http://film.moviezone.cz/sedm-zivotu/trailery/

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who