Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

spmcmd.bc.Thor píše:
Quinix píše:
Oh my god :-D

klidne me oslovuj nickem
titul si muzes usetrit

Být tebou bych šetřil se sebevědomím. 3 hrubky a 8 překlepů v jednom (a ještě takhle krátkém článku), to by si nedovolil snad ani Dionýsos po slavnosti. Kromě toho, byť se naše spolupráce neprojevuje vzájemnými polibky hlavních představitelů, stále myslím, že antipatie mezi námi není.

Kromě toho, mluvil jsem s Johnym, který mi navrhl spojení srazů, ovšem při takovém počtu lidí, jaký očekáváme není v našich silách zorganizovat včas adekvátní prostory. Ani jeden sraz se přesouvat nebude a krev snad nepoteče.

Tar-ara: čas bude nějakých těch tradičních 13 hodin... ať se já chuďas stihnu najíst doma. ;-)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ja dorazim, pozdeji, uvidim jak se vratim z Nymburka. Predbezne treti hodina...

Spolecny sraz by mi nevadil, muzeme nechat na priste.

A clanek me celkem pobavil a myslim, ze nemohl ani jednu stranu urazit.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A kolik nás vůbec bude? Při větším počtu by se měl nejspíš zamluvit zadní stůl. Nebudete mít někdo cestu kolem?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

A kam teda jdem? :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Al Padrino. Tam je víc místa a myslím, že tam bude i tepleji. :D

EDIT: Um...chtěla jsem říct U Tučňáka, teď mi došel můj omyl...sakra...snad se tu neřídíte podle mě :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Odpovědět s citací

Tillion píše:
spmcmd.bc.Thor píše:
Quinix píše:
Oh my god :-D

klidne me oslovuj nickem
titul si muzes usetrit

Být tebou bych šetřil se sebevědomím. 3 hrubky a 8 překlepů v jednom (a ještě takhle krátkém článku), to by si nedovolil snad ani Dionýsos po slavnosti.

Dionysos mozna ne .. ale jesli jsou to opravodva cislka tak jsemse svym vykonem spokej, je videt ze jsemse hodne snazil

Tillion píše:
Kromě toho, byť se naše spolupráce neprojevuje vzájemnými polibky hlavních představitelů, stále myslím, že antipatie mezi námi není.

Polibky tez nemusim ... Antipatie je urcite nadsazka, ale rozhdone par jejich naznaku se v minulosti naslo ...

Tillion píše:
Kromě toho, mluvil jsem s Johnym, který mi navrhl spojení srazů, ovšem při takovém počtu lidí, jaký očekáváme není v našich silách zorganizovat včas adekvátní prostory. Ani jeden sraz se přesouvat nebude a krev snad nepoteče.

Nevim proc se proste nemuuzes nad tim clanekem pousumat jako ostatni a musis v nem dokonce hladat pravopisne chyby. Ruseni ani presouvanni srazu rozhoen nebylo mim cilem. ja jen chtel upozornenit na dve blizici se akce trochu jinak nez jen co kdy kde. Zatim ses jedienj kdo ptoti to vznesla vazne namitky ve vanem duchu ... co je skoda, protoze ja myslej ze jsem to napsal dost absurdne aby pochopil kazdy ze je to nadsazka.
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc.
...
SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.

Major
Major

Odpovědět s citací

Thor: Jen jsem zpochybnil tvé božství a uvedl bulvár na pravou míru. A ty chyby jsem nemusel hledat, dalo se toho všimnout i bez hledání.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

السالم عليكم

Tak jsem se vrátil z Egypta celej, bránu jsem neobjevil :( , Ale na ten srázek bych rád přišel, tak si mne někde poznačte :smile:

aleijkum salam
*MORPHEUS*
Obrázek

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nj, koukám, že se někdo nudil... jak správně poznamenal Quinix- 1) na Mírák je to daleko a 2) do kopce, což zcela vylučuje jakýkoli střet, nehledě na to, že se snad umíme slušně chovat i po menší dávce alkoholu + bych ještě přidal, že pokud snad s něčím nesouhlasíme s SGC, pak se nejedná o nic natolik zásadního, že by kvůli tomu hrozil střet fyzický. :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Po tolika dnech bez internetu se taky hlásím do klubu. Sice si ještě nejsem na 100% jistá, ale rozhodně to mám poznačené v diáři. Takže jestli vše klapne, nebudu muset domů nebo do práce, tak jsem jen vaše :wink: Už se na vás těším.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Major
Major

Odpovědět s citací

Takže aby bylo vše na jednom místě.

Kdy: V Sobotu 4. 10. 2008
V kolik: Ve 13:00
Kde: Na Andělu před dolním McDonalds, poté v pizzerii Al Padrino
Kolik lidí: Asi 15

Těšíme se: Anó

A ještě jedna věc:
Fanklub SGA-P potřebuje malou pomoc. Nemá náhodou někdo kožené sako, nejlépe dvouřadé, které by mohl propůjčit k focení v době krátce po skončení srazu (někdy večer)?
Pokud by byl někdo ochoten a schopen pomoci, prosím, napište mi PM.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak s mou účastí to ode dneška vypadá trochu nejistě. Dozvěděla jsem se na Dějinách umění, že součástí zápočtu je exkurze - a jelikož budeme mít jen čtyři další semináře (profesor je externista), a příští týden začínají praxe, tak si tu exkurzi máme udělat už v sobotu. Trochu nechápu, proč to nemůže být všední den, ale každopádně máme pár návrhů, kde jsou místa, která si můžeme vybrat. Je tam i Praha (Národní galerie, Národní muzeum, pak ještě pár soukromých galerií), ale jelikož někteří severočeši jsou tvorové líní a ti, co jsou na kolejích přes týden, v Ústí zůstávají, to vidím spíš na nějaké Ústí nebo něco poblíž :? Pro mě je to prašť jak uhoď, trmácet se musím stejně. Ale pokusím se prosadit něco v té Praze (pár lidí bylo pro, ne všichni mají šanci se do Prahy podívat tak často jako já) a když tak bych se po tom, co by přečetl prezenci, nenápadně vypařila. :D Zítra to zkusím nadhodit (třeba to muzeum, je to fuk) a v tom případě bych možná jen dorazila o chvíli později. Takže držte palce, zítra se pokusím přesvědčit celý kruh občankářů (asi 30 lidí :smile: ).
Tedy, ne že bych vám chyběla, jsem hlasitá, ukřičená atd., ale můj bolavý krk (už od CzechTreku :roll: ) mě limituje, takže se nemusíte bát mě potkat. :smile:
Dám vědět zítra večer. :)

J.ALI.Z. Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj, počítá se Plzeň mezi přilehlé okolí, že bych přijel?
Vyzkoušet si věci sami za sebe, je jediná skutečná svoboda kterou máme. Využijme toho.

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

J.ALI.Z.: Ahoj, přilehlé okolí je v tomto případě definováno velmi volně... zhruba na celou ČR a pokud by měl zájem přijet, někdo z míst mimo ČR, pak se mu definice "přilehlého okolí" může operativně přizpůsobit :wink:

Klenotka: Věřím, že to zvládneš, máš proti nim výhodu- praxi v anglické školce... on mezi dětmi na pískovišti a mnohými dospělými není zas až takový rozdíl, takže by některé finty, co zabíraly na špunty, mohly zabrat i na ně :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak vzhledem k tomu, že nám v pondělí ruší (nebo zkracují) přednášku a místo ní nám doporučují nějakou schůzi s ministrem školství, tak to v praxi vypadá tak, že zůstávám doma minimálně do pondělního odpoledne (pokud budu chtít v úterý na informatiku) nebo do úterý (pokud nepůjdu na informatiku), z čehož vyplývá, že bych se na srazu mohla zdržet trochu dýl.
Nevím, že nás musí pořád někam tahat. To je nejdřív filozofická konference, pak schůzka s ministrem. Ještě že tu účast jen doporučují :D Ještě aby se to pokoušeli nařídit :roll:

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak já bohužel nezvládám... snad příště
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já dorazím rozhodně později :( , snad tam ještě budete. :roll:
*MORPHEUS*
Obrázek

J.ALI.Z. Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak se moc omlouvám Nepřijedu, nepodařilo se mi sehnat, přespání v Praze a navíc mi dotyčná kamarádka zakázala, si vzít na sraz SGA uniformu. Někdy na shledanou :roll:
Vyzkoušet si věci sami za sebe, je jediná skutečná svoboda kterou máme. Využijme toho.

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak já dorazím a dokonce to vypadá, že i včas. :D Prý "je mu jasné, že se na exkurzi nezdržíme delší dobu než nezbytně nutnou, ale chce nás aspoň vidět, že jsme přijeli a zapsat si nás." :D
Kdyžtak na mě pět minut počkejte (případně deset), protože už si taky přesně nepamatuju, kde ta pizzerka byla :oops: Ale asi budu muset odejít dřív, ale aspoň přijdu :)
Um, zamluvil to tam někdo?

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Asi ne :) , ale neřekl bych že to tam bude v sobotu v poledne plno :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Morpheus: Neboj, nekteri z nas tam vydrzi budou dlouho.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zdravim!

Nejspíš dorazim později, jestli vůbec - tak trochu jsem se zasekla u Doctora Who :smile:

Budete teda v Al Padrinu, ano?

EDIT: Sakryš, to už je tolik? :lol: V tom případě byla asi ta otázka trochu zbytečná, protože bude nejspíš většina už na cestě...

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hlásím, že jsem už nějakou dobu doma. Sraz byl super! Nakonec jsem si ho užila líp, než jsem díky jistejm okolnostem předpokládala. :D
Ta záplava screwdriverů to zvlášť zpestřovala. :smile:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak aji já se hlásím, že už jsem nějakou tu chvilku doma. :lol: Musím souhlasit s hexx, že sraz byl super. :D Jsem si jistý, že v řijnu to dokáže překonat už jen jedna akce... nóóó ikdyž vlastně to co dělám za 2 týdny může ještě překvapit. :lol:
Tak a jako vždycky ještě si zanadávám na ČD a řeknu, že příště buď pojedu vlakem ve 20 nebo v 5. :lol: :lol: Protože to není možne. V zimě posílají vlaky co jim nefachá topení a včera/dneska, kdy jim zase jelo na plné kule. :roll: No nevím jestli to dělají naschvál a nebo jsou jeblí.

Záplava screwdriverů :rflmao: :rflmao: :rflmao: šak byly jenom 3. Co budeš říkat na FFS. :lol: No i když zase když člověku svítí 3 screwdrivery do očí tak je to dost. :lol: Na FFS si budu asi muset hodně odpustit: "ÁÁÁlééé malé děti si hrajou." :lol: :lol:

Tak a dopsal jsem můj nejdelší příspěvěk za hodně dlouhou dobu. Další si šetřím na 29. řijna. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já dorazila něco kolem půlnoci, takže už se mi nechtělo na net :D Sraz byl super, i když jsem tam podle Tilliona vůbec neměla být :lol: Konečně jsem si zase na chvíli připadala jako já a ne jako někde úplně jiný, jak si připadám poslední měsíc.
Šroubováky. Stejně je to hrozná věc :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony