Tak s mou účastí to ode dneška vypadá trochu nejistě. Dozvěděla jsem se na Dějinách umění, že součástí zápočtu je exkurze - a jelikož budeme mít jen čtyři další semináře (profesor je externista), a příští týden začínají praxe, tak si tu exkurzi máme udělat už v sobotu. Trochu nechápu, proč to nemůže být všední den, ale každopádně máme pár návrhů, kde jsou místa, která si můžeme vybrat. Je tam i Praha (Národní galerie, Národní muzeum, pak ještě pár soukromých galerií), ale jelikož někteří severočeši jsou tvorové líní a ti, co jsou na kolejích přes týden, v Ústí zůstávají, to vidím spíš na nějaké Ústí nebo něco poblíž

Pro mě je to prašť jak uhoď, trmácet se musím stejně. Ale pokusím se prosadit něco v té Praze (pár lidí bylo pro, ne všichni mají šanci se do Prahy podívat tak často jako já) a když tak bych se po tom, co by přečetl prezenci, nenápadně vypařila.

Zítra to zkusím nadhodit (třeba to muzeum, je to fuk) a v tom případě bych možná jen dorazila o chvíli později. Takže držte palce, zítra se pokusím přesvědčit celý kruh občankářů (asi 30 lidí

).
Tedy, ne že bych vám chyběla, jsem hlasitá, ukřičená atd., ale můj bolavý krk (už od CzechTreku

) mě limituje, takže se nemusíte bát mě potkat.
Dám vědět zítra večer.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.