Janci001 píše:
tak destiny by mala byt ludska lod typ XC-314.
Nepřijde ti uý to číslování nějaký podezřelý?

Ale k jádru věci. Všichni si stěžujete že Kellerovou vyslali do Pegasu tak mladou, ale v tom je jednoduchý trik. I když čtyřicetiletá doktorka, která nevypádá, jako by prchla z časopisu "Playboy", působí jako někdo, kdo rozumí své práci, ale někteří diváci (troufám si říct že mi muži) z ní přece jen budou méně nadšeni než z Jewel Staite. Neříkám že všem jde jen o "to jedno", ale Sg sledují i chlapi, kterým absence pěkný ženský vadí (maminu Teylu z pochopitelných důvodů vynechám). Neřikám že bych skákal do stropu, kdyby tam zůstali jen chlapi, ale na SG bych se kůli tomu nevykašlal (když nic jiného konečně by to vypadalo jako vojenská mise a ne jako pořad "Hvězdná Brána rodinná edice"). V tomhle směru na tom ovšem výše zmíněná skupina nemusí být stejně. Taky patrně potřebovali někoho, s kým by se dali rozvíjet mezilidské vztahy dále než "si můj nejlepší přítel (

Arnolde

)". Uznejte, že s Teylou už toho moc nenadělaj, stejně jako s novou "velitelkou" Atlantis

.
Navzdory tomu taková osoba by v armádě měla být buď jediná, nebo jedna z velmi mála. Složit tým, který snad ani nestihl vyjít vysokou školu (předpokládám, že po galaxii nerozesíláme vzdělance typu: strýček Jura od pumpy) a poslat ho na jednu z nejvyspělejších lodích ve známém vesmíru (nevím čím to je, ale zní mi to jako Startrekismus) zavání SILNOU nedomyšleností. Nedokážu si představit nehodu, která by tuhle skupinu dostala na Destiny (K bráně bych je ani nepustil najednou a že by náhodou vlezli do stará antické lodi, která by je tam automaticky odvezla mi přijde vysoce nepravděpodobné (Proč dostávat na Destiny někoho, kdo ani neumí řídit nějakou takovou menší bárku a ještě k tomu kůli tomu psát navigační program? A jak by ta loď musela letět rychle?)).
S tím Ronem (Rononem juniorem) mě teda opravdu dostaly. Za chvíli už si tichý a nakorbení mimozemšťani založí kroužek.
Chloe mi z neznámých důvodů neustále připomíná Clair z Heroes (na druhou stranu ten věkový rozdíl nebude až tak propastný).
Plukovník Everett zase vyvoláva vzpomínky na toho chlapa, (jméno si nevzpomenu) co na konci první řady naběhl do Atlantis jak ta největší gazda na dvoře a hned se nechal zabít (tady už je ten věkový rozdíl patrný).
Tamara bych řekl že je zase čínská kopie Jennifer (tak tyhle dvě by mohli klidně chodit do stejné třídy).
A poku jde o Eliho: Mereditha unesl Loki.
Nash bude patrně hovado, které bude neustále dělat prů*ery.
No fuj to sem se rozepsal. Snažte se prosím přehlédnout pravopisné chyby.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!