cau nevim jestli to neni blbi ale reknu vam to psal sem si s Black4rrow a napsal ze to neukonci jako vashiat ale chvilku pauza a ani se ted mimojine nedostane moc na pc a kdyz jo tak napsie max tak jednu stranku takze nebojte neumrelo to doufam
no asi posledni tri nejvetsi fandove ostatni to asi vzdali jak vidim uz sem pisem jen mi tri ostatni to u zasi odsoudili jen sgcatlatnis,dark angel,a já az bude new dil tak by nas mel autor nak odmenit ze ho budeme znat chvilicku dopredu to byl jen takovej malej vtipek ale kdybi to slo tak to berem ne?
Mastere, ty jsi genius... jelikož, jak jste si asi všimli, vůůbec nic nestíhám, všude jen nějaké testy, někdo něco chce a někdo něco nechce atd., dostal jsem díky masterovi takový nápad. Co kdybych další díly rozdělil na poloviny? Bylo by to napínavější a měli by jste část díla dříve
Asi se mi budete divit (mluvím o uživatelích sgcatlantis a Master33 ) ale já jsem proti půldílům. SG Anscension je jedinečná povídka a myslím, že půldíly by ji jen a jen uškodily....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
aha no tak aspon na chvilku sem inspiroval i kdyz to nedopadlo ale ja sem radsi ja si vzdycki na chvilku sednu a odrelaxuju se od toho jo a 75% je dobre uz se tesim