Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.9.2008 - Prosba o Atlantis

2.9.2008 - Prosba o Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Možná kdyby se Wraithové nejmenovali od začátku anglicky, ale třeba v nějaké antičtině, nebyl byl nejmenší problém...
Koneckonců, Goa'uld taky znamená pokud vím bůh, ale jelikož je to Goa'uldsky, tak se to logicky nepřekládá a nikomu to nevadí...
:) Takže, sice je na to už poněkud pozdě, ale třeba takhle... (listuji ve svém latinském slovníku a komolím do antičtiny) Umarus, Porgenus nebo dokonce Atrox... nezní špatně, ne???

EDIT: Podpis jsem též připojil. Nic za to nedám a jestli to vyjde, budu v každým případě zvědavej, s čím přijdou... A kdo ví, třeba se budu i dívat 8)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

King Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jsem in, ale nehodlam to pripadne sledovat. Jsem zhyckany puvodnimi hlasy a jakykoli dabing by me zabil..

Nicmene bude fajn, kdyz by si diky tomuto vysilani oblibilo SG/SGA vice lidi.

Btw bych tu informaci o tom, ze Stargate Atlantis je nejvyhledavanejsim vyrazem prave mezi Cechy dal klidne nekam nahoru, at o tom Prima taky vi..(az se bude petice "odevzdavat").
Apophis: A single human life is worth so much you would risk a world?
Jack O'Neill: That's right. That's why they call us the good guys.

PaulZy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se taky přidal, 3618. :)

Tak dlouho to tu sleduji, tak jsem si řekl, že se zaregistruji a přibude mi další doba strávená u netu. :oops:
Shlédl jsem těch posledních pár sci-fi na Primě a opravdu to tam vypadá nadějně, kromě té zoufalosti před desátou :? . Nova se zmůže max. na telenovely a seriály, které jsou mnohdy záhadným způsobem nejvýš ve sledovanosti v USA, ale mnohdy s kvalitou pokulhávají*
Některé lepší seriály hodí na Cinnemu (BS Gallactica), ale zmrví dabing (Valla či Mitchell mi připadali, že je dabovali puberťáci (sorry mladším 18 let, ale tady toto označení sedí)). BSG jsem viděl (4. řadu ještě ne) na STV1, když jsem shlédl kousek na Cinnemě, tak jsem se divil, jakýto hlas dali madam prezidentce (o něco vyšší než potřeba). Ještěže aspoň Teal'c neměl nepasující dabing. :lol:

No snad to Prima vezme, má tu takový zvláštní proužkový efekt(vodorovně tenké tmavé přecházející v tenké světlé). :lol:

*z nich sleduji Ztraceni, nemám rád tu fatalistickou linii, ale přesto to od 3. řady sleduji, sledoval jsem Andromedu než se plně vybarvila, pak jsem se na to nedokázal dívat, to už bylo jak Pokémon, Smallville je kousek nad hranicí sledovatelnosti kvůli jednoduchému ději a skoro propagandistické příchuti ...

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Všiml jsem si, že patrně nejsou správně resetována všechna počítadla, protože číslo, které se vám ukáže po registraci nesouhlasí s tím v seznamu účastníků.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

bananman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja som podpisal a budem sa na to aj kukat ak to daju v nejakom normalnom case napr vecer o 21 00 a ak sa mi dovtedy podari tu na slovensku v mojej malej dedinke chytit primu
Online stargate hra:
Kliknite sem a zaregistrujte sa

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ehmm...
www.filipsvarc.com

8) :D
To "pod deset tisíc mrtvé" bych tak tragicky nebral. My jsme menšina celkového počtu SG fandů v tuzemsku. Jenom se angažujeme...
Nohajc: Vyřešeno
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Jearynen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

K dabingu: myslím si, že TV Prima se bude snažit a Atlantis je velice kvalitní seriál, takže dabingem ho nemůžou uplně zničit. Krom toho se Prima na rozdíl od ostatních televizí, s dabingem zlepšuje.

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ten článeček Filipa Švarce se mi líbí. Je super, že si Prosby lidi všímaj a dál na ní uporozňujou. Filip je sympaťák. :)
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Výstižný článek, donutil mě teda se k tý petici přidat.. Néé dělam si srandu ta už byla podepsaná předtim :)

Jeste bych rad poprosil Markuse, aby napsal neco moc vtipneho, kdyz uz ma tu šarži...

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dnes jsem dal thread o PoA na forum.velkejchytrak.cz, coz je nejvetsí server GameMakeru - programu ve kterém delám SG:Battle a je videt, ze je tam docela dost fandu, uz se zacali podepisovat. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mockrát děkuji Artimu...
Fakt úžasné. Chtěl sis tím něco dokázat,nebo co?
Obrázek

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Samozrejme, podpisane :) :D uz dlhsi cas.... ale... mam mozno prevratne, mozno uz pre niekho onie - novinky... isty cloviecik pravdepodobne lieciaci si svoj komplex menejcennosti, proste slahnuty jedinec menom ARTMU heckol a zmazol kompletne celu PoA... ale bol taky "velkodusny" ze ponechal istu zalohu a tym padom sa sanzi ist dalej a celu PoA obnovit.... zatial cakaju na vyjadrenie od ic.cz ale snad je to na dobrej ceste... viac info tu: http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=prosba_o_branu

:evil: :evil: :evil:
snazila som sa byt nevulgarna, ale verte, ze bolo potreba vela sebaovladania

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm to není vůbec hezké. A už vůbec se mi nelíbí že jsem tam zadal osobní údaje.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Osobní údaje tam byly čistě orientační. Jako když si otevřeš telefonní seznam...
samozřejmě se to nelíbí nikomu :?
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přísahám pokud by se mi dostal ten ........ (na to snad neexistuje ani slovo) do rukou
:evil: :evil: :evil: :evil:

takový lidi opravdu nesnáším :evil: :evil: :evil: :evil:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM