Jsem ráda, že nejsem sama, kdo si o těch postavách myslí, že to bude na ...nic.
Všichni krom plukovníka budou osoby mladší než já...hmm...to už se mi zdá přehnané (pod 25 let včetně). Ten věk je příliš nízký. Chápu, že se tam nejspíš dostanou (doufám) omylem, ale v celkovém obrázku...sledovat takovýhle mlaďoučký lidi, co sotva vylezli ze školy a rovnou je hodit někam do jiné galaxie... to mi nepřijde jako možnost rozvoje, ale jako totální blbost.

...
Everett - jako Jack? V jakém směru (nechci mít další stejný typ)? Jinak vypa
dá na zamlkého rázného týpka. Budiž.
Tamara - Ta vypadá docela zajímavě.
Chloe - Tak tohle vypadá odpudivě. Vypadá to, že tahle postava mě bude drásat nervy - sexy, rozmazlená a případně bude rozdávat náhodné rozumy? Hmm.
Eli - A máme tu typ geniálního vědce. Pokud bude něco jako Rodney, bude to sice dobré, ale příliš podobný typ se mi nezamlouvá. Pokud bude jiný, napadá mě, že mě akorát bude štvát. Flákač, mno, ty taky miluju. :-/ (Willa Huntinga si moc už nepamatuju a z toho, co jo, tak mě to taky moc štěstím nenaplňuje.)
Jared - "bezva", máme tu něco pro Chloe a pro ženské publikum. Zní to jako nějakej namyšlenej borec.
Ron - Zástupce rasičů, z popisu soudím, že bude vytahovat zbraň na vše, co se pohne...možná kdyby ke jménu "Ron" připojili pár písmen...třeba "on"...

Připadá mi to jako školka s chůvou

. A cílová skupina, která se na to bude dívat, by dle tohoto popisu mohla mít tak 10-15 let plus mínus

. Mno, ve svém vlastním zájmu doufám, že se mýlím

.
A co jsem si pročítala na GW reakce (hned pod článkem), tak jsem byla překvapena, protože drtivá většina lidí si myslí, co já.
Balial píše:
Atlantis je taky anglickej název, Destiny je určo přeloženina z jazyka Antiků.
Mmch., název Atlantis nepochází z angličtiny.