Tak jsem začala na noťasu sjíždět ty díly, co mám od Ashraka. Zatím jsem u 4. dílu 1. série

Ono ve vlaku i buse stihnu jen dva díly, navíc bývám extrémně unavená a přiznejme si, je to trochu uspávací materiál
|
Toto je spoiler!!!:
|
Tedy takhle, docela mě fascinuje, že některá pravidla a věci, která dnes známe (přímo "Dr Who" nebo že maskovací okruh Tardis se rozbil hned ve druhém díle), jsou hned na začátku stanovená a dodnes dodržovaná. Jenom ta postava doctora není taková, jak jsem zvyklá, ale ani to nevadí a myslím, že se to poddá. Kdo mě ale vytáčí do maxima je Susan. Nikdy mě nenapadlo, že mě slovo "grandfather!" bude vytáčet víc než "Doctor!" z úst Marty Ta holka je hrozná, navíc ta herečka...no, není zrovna nejlepší. Prosím, řekněte, že tam bude jen chvíli... |
Ale líbí se mi ta znělka - tedy ta hudba, z toho bílého fleku na tmavé obrazovce noťasu, když mi ještě svítí slunce do očí, stejně nic nemám

Ale ta hudba je taková jednoduchá, opakující se, bez monumentální podpory orchestru, ale stejně je pěkná

Perlička - slyšel mě si to pouštět jeden Angličan, co u nás učí, Joel - nikdo tam nebyl, tak jsem si to pustila nahlas - a byl tak krásně šokovaný, kde prý jsem to sehnala a jestli mu to nechci vypálit.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.