Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 13.4.2008 16:46:05
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Všimli jste si jak v posledním díle jde Peter a Adam k tomu viru...Peter zhodí toho vojáka, pak mu má jako stoupnout na hlavu a šlápne vedle?To je úplně vidět jak šlápne vedle a ten voják obrátí hlavu tak o 2 vteřiny později :D :D :oops: to se mi líbí.
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 13.4.2008 17:24:12
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ta mladá holka by teoreticky měla být zas nějaká hispánka, pokud to teda je postava, kterou si odhlasovali fanoušci v anketě...už si nepamatuju, co přesně má mít za schopnosti, ale když jsem to četla, tak jsem obracela oči v sloup - zkrátka opět "tragický" životní příběh, nevyrovnaná osobnost a bla bla bla... :roll: :roll: :roll:
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 21.4.2008 13:41:37
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Proč chtějí hispánské holky? Já jsem hlasovala pro Evropanku :D

Pár potvrzených zpráv k Heroes:
* Heroes Season 3 will have 25 episodes.
* Volume 3 Villains will have 13 episodes, which will be released in one go.
* Season 3 will return to the model of Season 1. The only difference is that Season 3 will start with much faster pace.
* Sendhil Ramamurthy (Mohinder Suresh) is thrilled by what awaits his character this season.
* Angela’s power will be revealed and her role will be very important
* Our Heroes will have to save the world at least in two occasions this season.
* We should learn more about evolution of powers.

Je to odtud, kde si to můžete přečíst: :wink:

http://heroesspoilers-odi.blogspot.com/2008/04/heroes-season-3-and-volume-3-villians.html

Poslechnout od zdroje tady:
http://www.thestream.tv/watch.php?v=764

Jinak tedy já jsem pro vývoj schopností všemi deseti. Teď, když většina z postav svoje schopnosti přijala a nebojí se je používat, by nějaký vývoj byl fajn.
Rychlejší tempo, to by potvrzovalo dřívější spoiler, že se v první epizodě odhalí něco z budoucnosti, které budou muset zabránit.
A Angela? Je to zajímavá postava a oproti těm mladým kostem tam je to kontrast a rozhodně se na to těším. Taky to znamená rozvinutí Petrelli linie, což je fajn (v případě Nathana :D :P )

Natáčet by se mělo začít za dva týdny - takže spoilery budou přibývat. Ráda bych zůstala nesespoilovaná, ale nejsem si jistá, že to vydržím. :oops: I když tady umějí spoilery vypouštět opatrně a s rozumem, ne jako jinde, že? :D

EDIT: BAFTA awards a Petrellis:
http://heroesspoilers-odi.blogspot.com/2008/04/patrelli-brothers-discuss-volume-3.html

Three kids?! :shock:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.9.2008 19:45:39
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak asi po čtyřech měsících jsem se konečně dokopal k tomu abych si dostahoval epizody 209, 210, 211.. Jako Hiro pašák, se frajersky postaral o Adama, jen by mě zajímalo, jestli je to uzavřený nebo jestli se ještě objeví..Ale na jeho místě bych ho přenesl tak o 10000 let dopředu..to by taky nebylo marný..hlavně kdyby už nebyla civilizace...ale i tak to bylo dobrý.
Samozřejmě jsem takřka oplakal Nikki, která mi snad přirostla k srdci nejvíc, ale pokud se vrátí Jessica a bude goodguy, tak to taky přežiju.
Takže na třetí sérii se velice těším a už to je za pár..těším se jaký bude mít schopnosti a minulost Angela (asi něco jako Matt nebo nevim), jestli oživí Nathana a jestli bude Elle hodná holka, náznak už tu taky byl.. No a jak jinak se budou vyvijet postavy...

Prostě euforie :)

Taky jsem se chtěl zeptat, jaký schopnosti měl Kaito??

Příspěvek 05.9.2008 20:52:07
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To nikdy neřekli, ale měli by to prozradit ve 3. sérii. Ale, bylo to původně ve 2. sérii a nakonec to vystřihli.
Toto je spoiler!!!:
Tam měl mít (je to na DVD ke 2. sérii) schopnost vidět budoucnost, ale jinak, než Isaac. Issac maloval, kdežto Kaito ji jakoby přímo "viděl". Neumím to pořádně popsat.
Každopádně se to ještě může změnit, když to vystřihli.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.9.2008 20:04:38
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 11:16:07, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 12.9.2008 21:20:26
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

22.9 v 8 Západo amerického času (dnem jsem si jistej, ale casem ne ...)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 13.9.2008 13:18:07
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

http://www.youtube.com/watch?v=AZmJ0noBMW8

http://www.youtube.com/watch?v=wV30B9gvbeM

http://www.youtube.com/watch?v=z8Id95WOFEA

Nevím jestli to mám brát jako spoiler, asi ne, je to spíš taková rozmlsávačka před 3. sérií, jen neznámí herci, ale na konci toho třetího dílu se objeví i Angela. Ale je to celkem pěkně udělaný, by to mohli takhle natáčet a dávat to na jedničce místo večerníčku... :)

Příspěvek 15.9.2008 22:07:03
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No trvalo půl roku než jsme se k tomu dostal, ale právě jsem to začal sledovat a docela zajímavý. Jsme momentálně u šestýho dílu a rozvíjí se to čím dál víc zajímavěji. Jediný co mě pořád otravuje je to To Be Continued... Ne teď nemluvím o otevřených koncích, u nich zatím žádnej efekt, že hned musím vidět další díl necítím, ale o tom nápisu. Mám hodně rád, když seriály takhle končí, ale tohle mi přijde docela zbytečný. Jako chápu proč to tam je, ale i tak.
A teď k postavám (epizody hodnotit nemá smysl). Zatím jsem si hodně oblíbil dvě z nich Hira Nakamura (ačkoliv kdo by si ho neoblíbil) a pak Nathana Petrelliho.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.9.2008 22:20:31
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nathana ti plně schvaluji :D Myslím, že ke konci ho budeš mít ještě raději, jestli se ti líbí už teď. Je to hodně komplexní a zajímavá postava. :)
To je zvláštní - já už tady nadskakuju v očekávání třetí série. :)

Příspěvek 16.9.2008 13:12:26
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak odpovím ti na otázku, kdo by si neoblíbil Hira Nakamuru. Například já. Já ho totiž úplně nenávidím. Vždycky, když jsem slyšela to jeho stupidní "Flying man...Wšššššm", tak jsem myslela, že ho nakopu do zadku. :x
Ale toho Nathana ti taky schvaluju. :D
No a třetí série už by opravdu mohla být :lol:

Příspěvek 16.9.2008 16:04:04
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Me se u Hira nahodou libi, ze uz ztraci tu svou naivitu..chci rici, ze na zacatku prvni serie to byl doopravdy des, ale ted uz mi nevadi..

Příspěvek 16.9.2008 18:12:37

Odpovědět s citací

Tak to jsem rád, že je N. Petrelli schválen :D Prostě skvělá postava už od první epizody.
A k tomu Hirovi. Jako jo. Chápu neexistuje postava kterou si oblíbí všichni, ale právě že kvůli téhle naivitě jsem si ho hodně oblíbil, ale každopádně bude zajímavý sledovat ten vývoj k Budoucímu Hirovi z čtvrté a páté epizody.

Jo a ještě dotaz. Je Hiro jeho jméno nebo přijmení?
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 16.9.2008 18:55:34
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hiro je jméno - příjmení je Nakamura. Jinak Hiro je tou naivitou pro mě asi nejmilejší postava v seriálu. Ale Nathan mě osobně k srdci tolik nepřirostl, neříkám, že by mi byl nepříjemný, ale před ním jsou pro mě mnozí jiní...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 17.9.2008 06:15:37

Odpovědět s citací

Aha, takže správně jeho jméno má být Nakamura Hiro. Mě jen mátlo jak to říkali opačně.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.9.2008 12:02:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já se přiznám, že Hiro pro mě ve druhé sérii taky nějak ztratil kouzlo. Nevěděli, jestli ho pořád psát naivně nebo ne a bojím se, co s ním udělají ve 3. sérii.
Ono je fajn mít "vtipnou" postavu, ale při temnějším vyznění seriálu se tak pak už jaksi nehodí a i tu vtipnou postavičku musí začít psát jinak.
Doufám, že se jim 3. série podaří, protože ve druhé se mi až na Nathana, Benneta a Matta znechutili snad skoro všichni :smile: (a začala jsem mít ráda Niki :) )
Hlavně snad něco udělají s Claire a Peterem, protože oba by si zasloužili ránu po palici. :smile:

Už jen 5 dní! :cheers:

Příspěvek 17.9.2008 13:34:05
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, Claire je taková nemastná neslaná. Ale tak zase je to mladá naivní holka, tak se jí to dá odpustit :lol: Ale Peter je neskutečná lama a když nemá poblíž Nathana, který by se o něj staral, tak je to trdlo. Já ho v první sérii měla docela ráda hlavně proto, že ho tam držel Nathan, ale ve druhé už jsem se musela hodně držet, abych mu nenadávala.
Hlavně doufám, že něco udělají s tou uječenou hispánkou :roll:
Jo Niki jsem si ve druhé sérii taky oblíbila.

Jinak k tomu Hirovu jménu. Jmenuje se Hiro Nakamura (napsáno v pořadí křestní jméno a příjmení).

Příspěvek 17.9.2008 14:33:21
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 11:24:08, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 19.9.2008 18:44:00

Odpovědět s citací

Momentálně jsem skončil u 13tý epizody a (ačkoliv jsem to věděl) tak přítomnost Ecclestona mile překvapila. Jinak, ačkoliv epizody samy o sobě (jak jsem psal poprvé) hodnotit moc nejde, přesto bych chtěl vyzdvihnout Chapter 10 - Six Months Ago, jelikož se mi líbil ten způsob jakým to bylo podáno, že to nebylo klasicky, ale vlastně tam diváka přenesli Nakamurem Hirou (Jinak už se těším až bude mít ten meč :D ). Jen mi trochu vadily ty chyby způsobený cestování časem.
Jinak z postav krom minule zmiňovaných jsem si teď v posledních dílech oblíbil Sylara (takovej správnej magor), ačkoliv je pravda, že mě zprvu docela naštvalo, že ho ukázali, Ecclestonovu postavu (jméno jsem ještě nepochytil nebo tam ještě nezaznělo) a pak ještě toho otce od Claire (Jméno si taky nepamatuju :D ).
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 19.9.2008 22:25:51
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Noah Bennet či také "HRG" :)
Sylar mě pak začínal taky trochu štvát... :smile:

Už jen tři dny! Nevěřím tomu, že to už uteklo. To čekání bylo hrozné.

Příspěvek 20.9.2008 08:26:00
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Kdo by to byl řekl, že už je to devět měsíců. Každopádně se hrozně těším.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 20.9.2008 22:19:24
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ježiš, to už je S3? Asi bych se měl dodívat na poslední díl S2... :-)

I když, co jsem četl recenzi na 301, tak to ten nový příchod spasitele prý není. :?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 21.9.2008 16:19:41
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pan Citron píše:
...přesto bych chtěl vyzdvihnout Chapter 10 - Six Months Ago...

Ano, pěkná epizoda, ale nejlepší je epizoda 2x17 Company man je opravdu skvělá a pokud se ti postava Benetta, nebo i Clair, jeho dcery, líbí, bude se ti líbit i tady ta epka.., eh..jako mě :)

Příspěvek 22.9.2008 21:51:34

Odpovědět s citací

Jo tuhle epku jsem teď nedávno viděl a taky se mi líbila. Hlavně kvůli těm flashbackům. Ty se fakt povedly.

EDIT: Právě jsme dokoukal poslední epizodu a byla skvělá. Nejvíc ze všeho mě potěšilo, že
Toto je spoiler!!!:
Sylara zabil Hiro, aspoň doufám že je mrtvej. Hodně jsem si tu postavu oblíbil takže vzkříšení by mě fakt naštvalo. Jinak chvilku už jsme měl strach, že to udělá Peter. Co se týče dalších úmrtí těšil jsem se, že jich bude víc. Třeba taková Isaacova smrt byla naprosto parádní. A doufal jsem, že zabijí Anda (další postava, kterou jsem si oblíbil), což se bohužel nestalo.
Jinak celkově konec. No nebýt posledních dvou minut a narážky té holky tak bych si řekl jak tohle může mít dvě řady a začínat třetí. Každopádně ne, že by mě to nějuak odradilo dívat se dál. Hodnocení první řady4/5
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.9.2008 07:33:45
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Heleďte, tak jakpak to je :cry: ? Na tom fóru českých fan stránek jsou už odkazy na stáhnutí epizody 2, ae ta ještě nebyla nebo snad ano? :?:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Heroes