Imo nadprůměrný seriál, i když vaše pocity nezažívám *kryje se*. Nejvíc se mi asi líbily morální otázky a jejich řešení, jakož i vnímání skrze Genea a Sama.
|
Toto je spoiler!!!:
|
| Co se týče konce, ten mě poněkud zklamal. Totiž, myslela jsem, že v tom bude něco víc. Něco s napojením na skutečnou minulost, zvláště po díle s tím týpkem, co Sama v nemocnici chtěl zabít a pak bylo řečeno, že utekl z blázince, co ho tam vlastně "ve snu" poslal. Nebo jsem něco minula. A pokud jde o ten skok a vlastně sebevraždu...to je dosti nelogické. Zjevně to, co se děje jeho tělu ovlivňuje jeho mysl, tedy když byl předávkován, projevilo se to i v tom "snovém světě". Obávám se, že sebevražda by mysli moc nepřilepšila a Sam by přišel nejen o 2006, ale i o 1973. |
Gene jako zajímavá postava ve smylu negativní jako příšernej chlap, co všechny zbije, kašle na pravidla, kašle mnohokrát na morálku atd., nicméně ve velkém se stará o ty své, o to, aby bylo město plus mínus v pohodě...
A prosím vás, co je to za přízvuk? Myslím, že horší jsem neslyšela

.
Amíky s tou jejich posedlostí po remakech nechápu a asi nepochopím. Zvlášť něčeho, co skončilo před chvílí. Mmch. ale, jak jste tu v prvních příspěvcích říkali, že Genea má hrát Colm Meaney (než ho vyměnili), přesně tohle mě napadlo, když jsem Genea prvně viděla...prostě mi typově postavu hrozně připomínal - právě tělesnou stavbou, výrazem, řečí

.
Pěkná hláška na závěr:
|
Toto je spoiler!!!:
|
"Proč utíkáme? Protože nás honí."  |