Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo TV Nova,TV JOJ,Prima

TV Nova,TV JOJ,Prima

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 05.9.2008 10:37:47
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mno, já se přiznám, že jak seriál dávají po 23. hodině, tak na to nemám, zvládnu to tak maximálně do reklamy a pak usnu:-). Samo, může se stát, že vydržím, výjimečně... Řeším to tak, že když něco fakt chci vidět, tak si to prostě stáhnu a je to. Všechny ty kriminálky mě moc nebaví, přijde mi to všechno na jedno brdo a vůbec se neorientuju, která je která. Hodně se mi líbilo NCIS a protože jsem nestíhala díly, co dávali odpoledne, tak jsem si prostě zbytek stáhla a bylo... Kdo se má rozčilovat s tím, že to nedávají v hodinu, kdy mu to vyhovuje... to ani nejde.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 05.9.2008 11:09:14
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Dobře, já uznávám, že některé reportáže na Nově jsou opravdu na pěst a někdy bývají často, ale ty zprávy u mě pořád vyhrávají jako celek. Smyslem večerního zpravodajství je podle mě to, aby byl člověk v obraze, co se děje. Na podrobnější rozbor témat mají sloužit pořady, které mají obě televize a to 168 hodin a Střepiny. Když pak na obrazovce vidím toho Karase, který je schopen rozvláčně deset minut mluvit o polských farářích, připadá mi to jako ztráta času. Takové reportáže mi nedávají naprosto nic a jsou mi fakticky ukradené. Musím je pak dát na stejnou úroveň jako příjezd Paris Hiltonové do Prahy a podobně. Navíc se mi pořád dost často vybavují zprávy ČT o smrti papeže, kdy se snad čtrnáct dní nevěnovali ničemu jinému. To je také jisté novinářské umění...
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 05.9.2008 11:17:20
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nebylo to třeba tím, že toho těch čtrnáct dní nového papeže volili? :wink:
Jako smrt papeže mi přijde mnohem významnější, než svatba Karla Gotta, nebo opice, která slaví narozeniny a dostane v zoo dort.
Třeba zrovna ten Karas podle mě mluví dobře - táta si často pouští zprávy na Nově v pět odpoledne a to vždycky utíkám - to je samé "ehmmm, mluvčí nám řekla, hmmm, že, hmmm..." To se v Čt nestane ani v poledne. Nejsou dokonalí, ale prostě radši zprávy na ČT. A já nevím, ale měla jsem za to, že když zprávy, tak by měli říct všechno, a nemusí to být podrobný rozbor. Stačí, aby si nevymýšleli a říkali fakta a nemusí to být reportáž na deset minut. I v těch pár minutách se toho dá říct hodně, aniž by to byl rozbor.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.9.2008 12:12:35
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A právě to ČT neumí. Říct toho hodně v pár minutách :wink:

Smrt papeže je jistě významná, ale ne na to, aby tomu věnovali čtvrt hodiny denně po dva týdny. Zvláště v republice, která je snad nejateističtější v Evropě.

A opice v zoo je snad už tradice, kterou Nova má na konci zpráv, to je snad jasné a nikdo proti tomu nemůže protestovat...
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 05.9.2008 12:36:39
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Popravdě já už televizní zpravodajství radši ani nesleduju, protože to právě někdy až moc chrlí a holt mi mozek nejede nepřetržitě od rána do večera na plné obrátky.
Radši si v klidu přečtu každý ráno noviny, ačkoliv se tam věci dozvím s 12hodinovým zpožděním a ten opravdu důležitej stuff se můžu dopodrobna dozvědět v Týdnu...
Taky si hlavně můžu vybrat, co mě zajímá, a opice sedící na záchodě s novinama nebo otevření dálničního tunelu u Plzně mě zrovna moc nebere :D
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 05.9.2008 13:26:26
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pravda :D U novin se nasnídám a vypiju čaj, v klídku, bez stresu (akorát se s tátou peru o sportovní stránku :lol: ). Já jsem jednu dobu nekoukala na zprávy vůbec, protože to byly samé vraždy, pedofilové, ozbrojené konflikty...teď už se zase koukám, ale většinou stejně přepínám třeba mezi primou a čt, podle zprávy, která tam běží. Ale je fakt, že je to už celkově o tom samém - dneska jsme už tak obrnění a cyničtí, že to musí být zpráva typu 11. září, aby to člověka vrazilo do sedačky. I když ze zprávy o smrti Ivaha Hlinky jsem se vzpamatovávala asi dva dny... :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.9.2008 19:32:48
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já se také raději podívám na "nudného" zpravodaje z Varšavy, protože si dokáži uvědomit, že kvůli tomu musel nejspíš vystudovat něco z oboru. To samé je meteorologie, raději se podívám na profíky na jedničce (například Zárybnická vystudovala MATFYZ) než na líbivou Jitku Kocurovou nebo Michala Jančaříka, který zase celý přenos masturbuje, či co...
To když umřel papež je velice důležité pro celý svět, ne jen pro věřící Jan Pavel II. byl nejenom církevní hodnostář ale i světová autorita, bojující proti válkám, apod. proto si ho vážili i nevěřící lidé. Koneckonců jsme křesťanská země a nechci slyšet že ne,..já se Vánoc nevzdám :) . Proto se tomu tolik věnovali.
A jak už psala Klenotka, mě vadí především ty lítostivý reportáže, s varovnými nadpisy "vlak smrti" "nehoda roku" apod, který zakončí neopodstatněným dotazem na manželku zesnulého: "A co na to říkáte, že vám umřel manžel."

Člověk může být IN, pokud to potřebuje, bez pomlouvání zpráv na Nově, třeba může vymyslet lék na rakovinu a přijede za nim i Borhyová. :)

Příspěvek 14.11.2008 00:02:16
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já se na Kocurovou podívám rád :D :D
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 25.1.2009 12:27:35
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co říkáte na novou televizi Barrandov ?
Podle mě mnohonásobně překročili stupiditu Tv Nova,aneb vůbec nic tam nedávají.
Možná že je to pouze organizace pro praní peněz...
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 25.1.2009 12:41:40
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Spíš nemají prachy na nic kvalitního.
A co jsem slyšel jejcih zaměření na diváky kolem 30ti let (jestli je to opravdu tak) se jim asi tak mo nevyplatí.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 25.1.2009 12:49:13
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jsou zaměřeny na 30-tníky. Myslíš, že dobré a kvalitní filmy by měli být drahé? Sami se vyjádřil, že budou nakupovat spíše evropské filmy než americké. Že je to sice pro ně těžší je vyhledat a koupit než ty americké, které se jim sami nabízejí.

A co se týče praní peněz, vymyslím ti spoustu jiných možných způsobů než takový co je hned na očích.

Edit: koukněte se jak začínala TV nova.

Příspěvek 25.1.2009 18:16:26
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevidím v té "televizy" nic smysluplného
Dosti mě rozesmálo když se první den vysílání 20 minut chvástali tím že jako jediná komerční televize v čr mají jinou znělku,kterou dávaj před reklamy apod.
Po tomto jsem se :rflmao: a usoudil,že to je nová stanice která není hodná sledování.
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 25.1.2009 18:22:41
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já zatím neviděl, ale rozhodně bych nesoudil... když si pamatuju, v jakým stavu byla nova, když se jim to tam onehdá začalo bortit...soutěž kolotoč kde byl model z papíru... všechno prozatimní... a z těch s*aček se dostala i když... však víte, úrovně nikdy moc nepobrala...

Zatím bych řekl, že začátky jsou těžký... navíc budou dostávat víc peněz až bude celoplošně vysílaná ve všech krajích...

Příspěvek 25.2.2009 23:55:50
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám že nevadí dva příspěvky pod sebou... opět moderátoři, vyrovnejte se s tim jak chcete...

Tak jsem si vzpoměl, že tu podobný topic je a to především v souvislosti s publicistikou TV Nova... Začínám mít pocit, že to jediné na co mohla být nova skutečně hrdá, právě publicistika, začala poměrně uvadat....

Protože odešli z dva lidé, kteří byli ve své práci více než dobří.. Před časem Janek Kroupa, který odešel kamsi do novin a teď Radek John, který byl v televizi již od jejího začátku... Někde jsem četl, že právě John šlápl někomu na kuří oko a že se objevily výhrůžky..Nova přišla o nejlepšího ze svých lidí...

Vypadá to vskutku tak, že být investigativním novinářem je nebezpečnější než být členem urny :)

Příspěvek 11.5.2009 20:01:14
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Teď jsem zavadila o jeden článek ve Strategii, že Prima začala (nebo začíná...?) vysílat v HD. Neví o tom někdo něco, případně v jaké síti a případně jestli je možné to prostě nějak naladit? :) V těhle technických věcech kolem televize jsem těžký amatér, co je rád, když naladí programy přes automatické vyhledávání ;)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Předchozí

Zpět na Co se jinam nevešlo