Takže dlouho jsem tu nic nenapsal. Tak sem hodím zase nějaké info:
Sraz těch, kteří chtějí jít na letecký den bude v 10 hodin v sobotu ráno pod hodinami na Hlavním nádraží v Brně

(kde jinde). Pak vyrazíme na letecký den, kde bychom mohli být tak do dvou hodin. Z letiště se pak rovnou vydáme na hlavní nádraží, kde se ve tři hodiny sejdeme se zbytkem lidí, kteří chtějí na sraz přijet. Mimochodem lístky na letecký den se kupují až na místě (letišti) podle toho co jsem vyčetl na stránkách pořadatele tak by měla být stejná cena tedy 300kč. Neměla by se měnit, ale kdo ví.
Po tom co bychom se setkali se zbytkem lidí tak bychom se mohli jít někam najíst už mám pár vybraných míst tam bychom zůstali asi do 17:30 pak bychom se mohli ale taky nemuseli přesunout buďto jinam(kde je kulec, šipky a fotbalek)a zůstat tam až do odjezdu všech, nebo se strojem času vrátíme do historie Brna (mělo by to být překvapení, takže ze mě nic víc nedostanete až na místě)

a pak bychom teprve šli na kulec ajn.. nebo co budete chtít

.
Kdyžtak ještě jednou prosím napište, kdo půjdete na letecký den docela dost lidí to odřeklo takže bych chtěl vědět kolik nás tam kdyžtak bude.