Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné SGU, aneb co si od toho slibujete

SGU, aneb co si od toho slibujete

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Těšíte se na SG Universe

Ano
55
90%
Nebudu to sledovat
0
Žádná hlasování
Ani ne, ale koukat se budu
6
10%
NE, je to uhozený dělat další spin-off SG-1
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 61

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

zajímalo by mě co si myslíte že bude SGU zač. Podle mě to bude jen STRAGATEovská předělávka ST Voyager, ale můžu se i mýlit. Každopádně se na to docela těším, ale doufám že se tam na konci 1. sezóny neoběví BC-304 s upravenym hyperpohonem. A kyby se tam mela naka lod oběvit tak ať to není alespoň BC-304, ale BC-305.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

vzhledem k tomu, že podle dosavadních info půjde o antickou loď Destiny s lidskou posádkou, tak bych v označení BC-3xx nedoufal.
P.S: neříkám, že jsem dokonalý v pravopisu, ale napsat oběvit ? :smile:
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

bananman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

podla mna to bude trovhu take ine ze budu na antickej lodi ludska posadka a navise sa vzivat s novimi hrdinami a dufam ze na tej lodi nebude brana lebo by to bola blbost!!!

Ale inak sa na to vskutku tesim
Online stargate hra:
Kliknite sem a zaregistrujte sa

Black4rrow Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

bez toho by to nebylo Stargate

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

bananman - a jako jak myslíš, že se na tu lod dostanou? Bránou - tudíž tam bude :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

sliboval jsem si prozkoumání různých galaxií,historie asgardů,furlingů atp. a spoustu krásné SG "mytologie",ale potom přišla hláška o tom,že se v SGU bude vyskytovat méně mytologie a techniky :evil:

jinak teď si přeji omluvu za zdebilnění antiků...(tj.říct,že antici odletěli do pegasu zdecimovaní a - že se nedostali na původní technickou úroveň ---číst "ubohý tech level antiků v pegasu")

a možná že na to dojde "loď destiny/fata,vyslaná na vrcholu jejich civilizace"
takže,ano doufám v zobrazení antiků ve starém SG-1 stylu,doufám v myšlenková rozhraní a dokonalou holografii,doufam v teratunové zbraně........a bojím se průhledových displejů......
Obrázek

Kallach Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja se taky docela těším na SGU, ale mám docela strach, aby z toho neudělali další Startreak nebo BSG. Ptz startreak je svým způsobem unikátní a nedosažitelný a kritika by byla zdrcující. BSG je taky velmi vydařený. Takže doufám, že se vydají jiným směrem nějakym inovátorským :)
SG-37,5
Major Berenzen

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pako3 Souhlas s tim co píšeš o anticích, ale při poznámce "méně mytologie a technologie" začínám mít pocit že budem rádi i za ty displeje...

Jinak fajn jestli zůstanou bez spojení se zemí, třeba by se jim mohla rozbít brána (chybějící devátý nebo kolikátý symbol), takže by se mohla spojit jen Země s nimi, a to třeba jen občas, hlavně ať se tam do konce první řady neobjeví naše lodě...
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

můžu se zeptat, co mát proti těm displejům???
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

já nevím,ale kdyby mně někdo vykládal o městu s hypermotorem,které má jako součást výbavy velící místnosti panel z nějakého plastu a obraz se na něj dostává z projektoru v rozlišení (dosaď směšný počet pixelů) a navíc v pochybných barvách a nul kontrastu tak by sem se na něj otočil a (dosadit reakci)
Obrázek

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak pokud se na to díváš takto tak jo, ale všechno má své ALE
1) z plastu?? to si vzal kde??
2) z projektoru?? WTF? to jsi vzal taky kde??
3) pochybné rozlišení a bez kontrastu?? - Kontrast tam je dostačující takoví jaký je a rozlišení je též dostačující a vyhovující na čtení z dálky (prosím nezapomínej že je to určený výhradně na Antický TEXT!!)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

fRhy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

neni nahodou hlavnim ovladacim panelem atlantisu anticky kreslo?
Beckett: Ztratil jsi něco?
Shepphard: Jo, mou C4.

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Křeslo slouží primárně k obraně a pro taktické účely. Že se jím dá napojit na ovládání systémů po celé základně je jiná věc. :) Řekl bych, že Antici třeba dávali pořád přednost fyzickému ovládání přístrojů, pokud mohli. Je to trochu lidštější než myšlenkové ovládání počítače... Jenže třeba prostě drony jsou na ruční řízení moc složité.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Zpět na Obecné