Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 12.4.2008 20:48:19
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Taky uz jsem doma. :) Bylo to skvely, jsem moc rada, ze jsem vas mohla potkat osobne :wink:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

myschoo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ČuSs,
Nechcete dát zas nějaký sraz ? Minule my to nevyšlo, tak bych se rád tentokrát zapojil :lol: Co vy na to ?
Grrr. Muj krasnej podpis !!

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Skvělý nápad - ale asi až někdy během září o víkendu, teď to moc nejde. Ale kde? Most je ideální místo, kam se dostanou všichni i z Teplic, Ústí...ehm, ehm, Prahy, žeee? :P
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jsem také pro :) a Most bude zase z hlediska dostupnosti asi ideální..

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pokud to nebude první víkend v září,tak jsem pro :D

EDIT: ok,sem pro ten druhej tejden v září..a sobota mi vyhovuje :smile:
Naposledy upravil Geser dne 26.8.2008 12:56:48, celkově upraveno 1
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já bych dala až ten druhý víkend v září, protože osobně mám první dva týdny zkoušky a o víkendech se budu učit. Ale jak to vyhovuje dalším?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No já bych rád přijel, ale záleží na konkrétním datumu, jezdíme totiž o volné víkendy pryč (což není velký problém, prostě bych nejel, ale musím vědět datum trochu do předu) a navíc si dělám autoškolu, takže i ta nějaká sobota padne (rozhodně nemůžu 6.9) další týden je zatím s "?"
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já na víkendy většinou žádné velké plány nemám, takže pro jakýkoliv z nich se rozhodnete, měla bych dorazit.. :)

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Rada bych se taky stavila. Zatim mi ten druhy vikend v zari pomerne vyhovuje, ale nevim, jak mi to vyjde v praci.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takže víkend 13. - 14. září? Hmm, sobota? Kde? Možná by to chtělo tentokrát místo, kam se všichni opravdu vejdeme a talíře nám nepropadaly stolem :smile:
Sejít se zase na nádraží (a tentokrát opravdu, Dragone, OK? :D) a pak někam vyrazit?

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ja nevim takovejch mist v moste moc neni... zkusim neco pohledat ... nebo Nefertiti... nevis o necem?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nemusí to být pizzerie :wink:

V Lounech je takových míst plno, no, ale nechci nic podsouvat. :smile:

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No mě nic moc nenapadá. Jedině ta pizzerka, kde jsme byli prvně, záleží na tom kolik nás bude. Já všeobecně restaurace a hospody moc nevymetám :smile:, tak fakt nevím.. :dontknow:

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No v miste je mozna taky dost, ale na to jsem se z Mostu odstehoval v moc ranym veku :-D zkusim se jeste zeptat mamy...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

tak zrovna 13. nevím jestli budu moc, ale snad mi to vyjde...
Klenotka:
Tak jsem jednou netrefil na nádraží no :D snad se toho tolik nestalo :oops:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jo aha,tys na to nádraží netrefil jo? A já myslel,že si šel takticky napřed za Nefertiti :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

A jo to je pravda, já vás jenom zkoušel :lol:

ale s pravdou ven.
jel jsem s tramvají která k nádraží nejede a později jsem si uvědomil, že bych k nádraží pěšky asi netrefil (přeci jen jsem to šel jen jednou a ani jsem nedával pozor na cestu :oops:) no a jak tak bloudím po Mostě, tak potkám Nefertiti...No a zbytek už víte :D :oops: :lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No já už teď pojedu také tramvají z Litvínova, tak se pak popřípadě můžem domluvit a jet tou stejnou, abychom tě pak někde nehledali.. :lol:

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak to si myslím, že bude opravdu lepší sejít se na tom nádraží :D Není někde na náměstí nějaká velká restaurace, kam se vejde víc lidí? Vím, že tam bývala nějaká jakoby "americká" restaurace, kde byly větší sedačky, ale pokud nás bude víc jak osm, tak se tam stejně nevejdeme.
Ale v Mostě jsem byla naposledy na srazu, takže nevím, jak to tam teď vypadá.

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nefertiti píše:
No já už teď pojedu také tramvají z Litvínova, tak se pak popřípadě můžem domluvit a jet tou stejnou, abychom tě pak někde nehledali.. :lol:

Nebo se muzem domluvit a ja vas povezu autem ;)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ashrak: Tak to bych rozhodně nebyla proti.. :)

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ashrak:
Tak pokud mi to vyjde a zatím to vypadá že i vyjde, tak odvoz taky příjmám :D (radši... :lol: )
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zjůůůů, sraz na severůůů! Tak tam chci taky! :-D Eště to doma nadhodim, ale vypada to, ze se k vám přilepim. :)
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:( Lidi vypadá to že já s vámi nebudu moc. Jedu totiž s celou rodinou do klášterce nad Ohří... :(
I když naděje umírá poslední :smile:

EDIT:
Ještě se pokusím urvat nic není jisté

EDIT_2:
Tak momentálně je 80% šance že se zúčastním srázu :smile:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ještě by to chtělo nějaké to místo. Bohužel, do Mostu se nedostanu. Původně jsem myslela, že jo, ale mám tam vždycky pět minut na přestup a to je maximálně na přeběhnutí nástupiště a ne na vybíhání restaurace :D
Opravdu nechcete do Loun? Něco bych tu zamluvila a jsem si jistá, že se všichni v pohodě dostanete sem i domů. :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony