Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zkusila jsem dát dohromady Vlada s Božanem - asi by to hodně věcí usnadnilo. Sice se neznají, ale zase, myslím, že je to lepší :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Fazulina: Chybí ti tam KATE.DANNY, které jsem teď napsala SZ, jestli by se mnou nechtěla být na pokoji :)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Milí zlatí, rekapitulace č. 2:-)

Klenotka + 1 - 23.-26.1,
Tar-ara + 1 - 22.-26.1
Anijsha + KATE.DANNY - 23.-26.1.
Blanca + 1 - 22.-26.1.
Shial + Antaris - 23.-26.1.

Božan + Vlad - 23.-26.1. ??? (Vlad píše, že si zarezervoval pokoj někde jinde....)

Tzn. 4x dvoulůžkový 23.-26.1. a 2x dvoulůžkový 22.-26.1...

Je to tak?
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Též se hlásím, čárka za mě a kamaráda, ale o den dříve, čili od 22.1. - 26.1.

Odpovědět s citací

Update:-)

Klenotka + 1 - 23.-26.1,
Tar-ara + 1 - 22.-26.1
Anijsha + KATE.DANNY - 23.-26.1.
Blanca + 1 - 22.-26.1.
Shial + Antaris - 23.-26.1.
Miss Tucker + 1 - 21.-26.1.

Božan + Vlad - 23.-26.1. ??? (Vlad píše, že si zarezervoval pokoj někde jinde....)

Tzn. 4x dvoulůžkový 23.-26.1. a 2x dvoulůžkový 22.-26.1 a 1x dvoulůžkový 21.-26.1.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fazulina: Máš tam chybičku, já taky chci od 22.1., ne od 21.1. :wink:

Odpovědět s citací

Ó, díky, nějak se mi ty jedničky a dvojky popletly, hned to napravím:-).

Odpovědět s citací

Ahojte všichni. Tak jsem se ptala té kamarádky z CK a tentokrát to není žádná sláva. Nabídla mi dvoulůžák za 106 GBP, což je více, než nabízejí na stránkách Wolf Events. Oni vždycky vyžádají ceny v hotelu a hodně záleží na době. Loni jsme to rezervovali někdy v prosinci a ceny byly mnohem nižší (myslím 66 GBP). Nevím, na čem záleží, ale prostě tak to je.
Mrzí mě to, ale nic lepšího Vám v tuto chvíli nemůžu nabídnout.

Edit: Našla jsem tohle:
http://www.priceline-europe.com/hotel/gb/heathrowlodge.html?aid=307252&label=tripadpcln-110214&checkout_monthday=26&checkout_year_month=2009-1&checkin_monthday=22&checkin_year_month=2009-1&lang=en

Je to v té vesničce vedle, celkem dost blízko a je to mnohem levnější. Sice sdílená koupelna, ale myslím, že by mohlo být i hůř ne? Bohužel tohle Vám nezajistím, musíte si to zajistit sami přes Internet kartou.

Edit 2: Všimli jste si, že ohlásili prvního hosta, Kavana Smithe?

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Počkej, za 106 GB za tři noci? To je sice víc, ale pořád se to dá. Rozhodně NE jinde než Thistle, to se nedá provést, hlavně tedy večer.
Kouknu na hotels.com, za kolik to tam nabízejí, ale radši si trochu připlatím za to, že budu moct jít pět minut před začátkem programu, než se odněkud kodrcat a tahat všechno sebou. Nemluvě o tom, že jestli sebou budu mít noťas, tak ho nechci nechávat někde jinde. Mně osobně to tedy nevadí. Je to víc, ale zase ne o tolik, tedy, jasně, tisícovka je dost, ale myslím, že za to, co se tam nabízí, to stojí. :scratch:
Co vy na to?

EDIT: Akorát na to koukám, ale tam se asi nebudou moct objednat pokoje o den dřív nebo tak. Fazulino, osobně si tedy myslím, že nám všem ušetříš dost starostí, když to objednáš. Tedy podle mého názoru, já osobně tedy chci být v Thistleu, protože být jinde je skoro neproveditelné. Nedá se to stíhat. :dontknow: Tedy, jak je tam to daleko od Thistle hotelu? Nějak to tam na té mapce není vidět.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Odpovědět s citací

Ne, 106 GBP za jednu noc za dvoulůžkový pokoj, což je cca 1600 Kč za jednu noc pro jednoho. Loni jsme platili mnohem míň, mám dojem, že to vyšlo nějak na 66 GBP na jednoho za tři noci nebo tak... je možné, že to klesne...

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A sakra, tak to je už teda hodně blbý. A hodně divný, tolik to nestálo ani předloni a to jsme byly jen dvě.
No, možná bychom měli počkat :scratch: Loni jsi to objednávala přece dost pozdě a bylo to v pohodě. Ono je opravdu hodně špatné bydlet jinde, s programem se to stíhat nedá, pokud to vyloženě není o ulici nebo dvě dál, tak to nemá cenu objednávat něco poblíž. Vím to, takhle jsem to dělala na Utopii a i ty čtyři ulice stály dost času a po tom dni tam, kdy člověk jde pozdě večer, prostě mi to nepřijde moc vhodný.
Zkusím se zítra zeptat tady někde, jestli by nám nenašli něco buď hodně poblíž nebo by se tedy dalo počkat. :dontknow: K tomu se musí vyjádřit i ostatní.

A o Kavanovi už víme, o pár stránek vepředu je tu příval omdlévajících smajlíků :D

Odpovědět s citací

Aha:-).
Mno, taky myslím, že můžeme počkat, loni jsme to objednávali až někdy v prosinci. Bylo to fakt mnohem levnější, takže uvidíme. Taky myslím, že bydlet někde jinde není moc super, moc dobře vím, jak jsme byly rády, že nemusíme nikam chodit a padly jsme do postele hned v Thistlu.

Řekla bych, že je dost času, tak vyčkáme.

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OK, tak počkáme :) On se možná stejně ještě přihlásí někdo další, že chce jet (vstupenky Božanovi a Antaris objednávám tenhle týden) a do té doby možná ohlásí i toho Joea :D

EDIT: Tak v těch cenách mají nějaký zmatek. :roll: Každému říkají něco jiného. Viz GW topic o P4. Asi by bylo dobré se ptát. Koukala jsem na online objednávací formulář přímo na stránkách thistlu a podle toho, jak se to tam objednává, mi přišlo, se to nedá objednat pro někoho o den dřív, ale jenom na jedno datum. Takže asi jenom ústně. Nebo tedy přes někoho - musím zajít se tu zeptat do čedoku, jestli by to nešlo přes ně.
A tak si říkám, zajímá to tu vůbec někoho? Já že těžko se můžeme s Fazulinou domlouvat na něčem, k čemu se nikdo jiný nevyjádří :?

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Věřte, že si vážím vaší oběti za společnou věc. Holt z důvodu chlapské lenosti a katastrofální neschopnosti se domlouvat se přece jen raději spolehnu na vás. :)

Ne ani tak kvůli zkušenostem, sám bych si pozjišťoval co se dá, akorát je fakt, jestli bych nemarnil čas, když vy dvě víte už vo co gou :wink: .
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
EDIT: Tak v těch cenách mají nějaký zmatek. :roll: Každému říkají něco jiného. Viz GW topic o P4. Asi by bylo dobré se ptát. Koukala jsem na online objednávací formulář přímo na stránkách thistlu a podle toho, jak se to tam objednává, mi přišlo, se to nedá objednat pro někoho o den dřív, ale jenom na jedno datum. Takže asi jenom ústně. Nebo tedy přes někoho - musím zajít se tu zeptat do čedoku, jestli by to nešlo přes ně.
A tak si říkám, zajímá to tu vůbec někoho? Já že těžko se můžeme s Fazulinou domlouvat na něčem, k čemu se nikdo jiný nevyjádří :?

No, na stránkách Thistlu mi vůbec nefungovalo rezervování. Pokud chceš pro někoho o den dřív, musíš udělat oddělené rezervace. Já pokud objednávám hotely, tak většinou využívám různých internetových rezervačních systémů, např. hotels.com, tripadvisor.com. booking. com, otel.com atd., protože mají občas velmi zajímavé ceny, ale tentokrát to nějak zklamalo. Navíc, nikdy mě nepřestane překvapovat, že různé stránky nabízí různé ceny... a ty rozdíly nejsou malé.

Tož já bych ještě vyčkala...

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já jsem taky pro vyčkání. Nezbývá než doufat, že se naskytne příležitost nižší ceny, protože ona uvedená...ta je naprosto příšerná. Nemyslela jsem, že ubytování bude levné, ale že dalece předběhne jakékoli jiné položky, to mě taky nenapadlo.
Obávám se, že já vám moc nepomůžu. Zařizování něčeho takového je dalece z mého dohledu. Já vím "nechat to na ostatních" není zrovna dobré, ale když já ani nevím, co se s tím dělá základně. Hotel jsem si nikdy nikde neobjednávala, tím spíš v cizině. :dontknow:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem na tom s hotelama jako Tar-ara, zkušenosti nulové a po tom zážitku s blebě objednanými letenkami se od toho raději budu držet dál :sorry:
Jinak taky bych raději byla pro vyčkání. Z té ceny se ni protočily panenky :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Bohuzel, jak holky psaly, tak i ja nemam zadne zkusenosti ohledne hotelu. Rada bych pomohla, protoze to nechci nechavat na ostatnich, ale nic moc o tom nevim :dontknow:
Urcite bych jeste pockala, jelikoz tahle cena je opravdu hrozna. Snad to pujde hodne dolu.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Odpovědět s citací

Chápu, nedělat to, co dělám, jsem v tomto téže laik:-). Nicméně k té ceně, ona není nijak vysoká na poměry Anglie, spíše průměrná, na to si zvyknete, že v hodně zemích cena za ubytování předčí veškeré další náklady. Když jsem jela na Pegasus minule, letenka mě stála 500 Kč zpáteční, zato ubytování několik tisíc....

Anglie je vůbec v tomto hodně drahá, stejně jako severské země... přitom nechápu zaco, ty kamrlíky v Anglii vůbec nestojí za to... Třeba v Londýně to jsou občas vyloženě děsný díry... Thistle je celkem v pohodě, i když pokoj je veliký akorát tak, aby se tam vlezla postel a okolo ní je tak metr. Za víc jak 3000 Kč za noc to ale naštve co?

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A přitom Thistle je sice 4* hotel, ale co jsem tak slyšela stížnosti, tak tam třeba holce na vozíku odmítli nosit snídani na hotel, dali jim pokoj v patře a jako náhradu jim dali parkování zdarma, ačkoliv neměli auto :roll: A to nemluvím o těch problémech s kartami, jak je vždycky musela recepční odmagnetizovat, nebo co to s nimi dělala. A když jsem tam poslíčkovi dala libru za donesení kufru ze schodů, tak se zatvářil nějak divně - nevím, kolik čekal.
Každopádně, četla jsem, že Thistle prochází rekonstrukcí a tak by jim tam snad mohlo fugnovat topení bez toho, aby kraválem předčilo prolétající letadla :lol:
Ale na ty snídaně se těším. :oops:

Takže počkáme, ale asi je do chvíle, než ohlásí nějakou havězdu - kdyby měl přijet Joe či David, tak se obávám, že pokoje budou mizet hodně rychle.
Ale myslím, že to spadne a kdyby se ta cena nějak vydělila počtem lidí - no, uvidíme.

BozaN Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravim.. ja myslim ze to jsou sezoni ceny pres leto.. Myslim ze v zime jsou uplne jine.. Tak to bylo u nas v hotelu,leto skoro o 50% drazsi nez prez zimu..
Pracoval jsem v GB (Jersey) na hotelu..

BozaN Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je primo tento hotel a nasel jsem tyto ceny..
(http://www.thistle.com)
Je to moc.??

WOLF PEGASUS Four 23-25 Jan 2009
London Thistle Hotel
Bath Road
Longford Village
UB7 0EQ

2pm Thursday 22 January 2009 Check Out 12pm Saturday 24 January 2009

Room1 (2 People ) Total Price
Leisure Inc Vat and Breakfast
Standard Room 2 Single Beds £179.00
Deluxe Room 1 Double Bed £199.00
Deluxe Room 2 Single Beds £199.00
Leisure Rate Inc Dinner and Breakfast
Standard Room 2 Single Beds £251.00
Deluxe Room 1 Double Bed £271.00
Deluxe Room 2 Single Beds £271.00
Summer Rate Inc Bkf and Dinner First Night
Standard Room 2 Single Beds £156.00
Deluxe Room 1 Double Bed £196.00
Deluxe Room 2 Single Beds £196.00
Advance Purchase Best Available Non Refundable Ex Vat Room Only - Credit Card Payment taken at time of booking
Standard Room 2 Single Beds £135.00
Deluxe Room 1 Double Bed £153.00
Deluxe Room 2 Single Beds £153.00
Advance Purchase Best Available Non Refundable Ex Vat Room Only - Credit Card Payment taken at time of booking
Standard Room 2 Single Beds £144.00
Deluxe Room 1 Double Bed £162.00
Deluxe Room 2 Single Beds £162.00
Standard Room 2 Single Beds £153.00
Deluxe Room 1 Double Bed £171.00
Deluxe Room 2 Single Beds £171.00
Standard Room 2 Single Beds £167.40
Deluxe Room 1 Double Bed £185.40
Deluxe Room 2 Single Beds £185.40
Standard Room 2 Single Beds £183.60
Deluxe Room 1 Double Bed £201.60
Deluxe Room 2 Single Beds £201.60
Standard Room 2 Single Beds £209.00
Deluxe Room 1 Double Bed £228.00
Deluxe Room 2 Single Beds £228.00
Best Rate Ex Vat Room Only
Standard Room 2 Single Beds £170.00
Deluxe Room 1 Double Bed £190.00
Deluxe Room 2 Single Beds £190.00

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Na ten ceník Thistlu jsem koukala taky. Když vezmu, že jsme za to posledně platili 70 liber za tři noci, tak jo, přijde mi to hodně. Ale počkáme, nejspíš mají teď letní ceny, takže počítám, že to spadne. Tohle se možná počítá se stávajícími cenami.
Nemůžou si dovolit, aby na con měli vysoké ceny. Oni ostatní taky nejsou žádní milionář, aby platili tyhle ceny.

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Je šance, že se mezi hosty objeví Christopher Heyerdahl? :)

On a Michelle Morgan. A má spokojenost bude úplná. 8)

A jinak, co to ubytování? Nějaká změna :?: Jsou to teda pálky strašné, co jsou tady výše.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Čeká se. Po sezóně ceny spadnou, takže klid :)
O Chrise Heyerdahla a Michelle Morgan jsem žádala na fóru wolfevents, víc se dělat nedá. Můžeš to tam podpořit, jestli chceš. :)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony