Nový původní sitcom Comeback těží z generačního střetu otce Tomáše, bývalého popového zpěváka, jenž slavil úspěch v 80. letech a v hudební branži je znám pod pseudonymem Tomi Paci, a jeho sedmnáctileté dcery Ivy, již vychovává spolu se svým nevlastním bratrem Ozzákem.
Své kariéry se Tomáš Pacovský vzdal, zčásti kvůli rodičovským povinnostem, zčásti kvůli neúspěchu druhého sólového alba. Nyní ho živí obchod s deskami, v němž zaměstnává svého bratra s naprosto odlišným hudebním vkusem i povahou. Ozzák je zapřísáhlý příznivec metalu a na Tomášovu zašlou slávu hledí se značným despektem. Coby prodavač hudebních nosičů striktně rozděluje hudbu na dobrou a špatnou - tu špatnou prodávat odmítá, dobrou pak zákazníkům nabízí zdarma...
Své kariéry se Tomáš Pacovský vzdal, zčásti kvůli rodičovským povinnostem, zčásti kvůli neúspěchu druhého sólového alba. Nyní ho živí obchod s deskami, v němž zaměstnává svého bratra s naprosto odlišným hudebním vkusem i povahou. Ozzák je zapřísáhlý příznivec metalu a na Tomášovu zašlou slávu hledí se značným despektem. Coby prodavač hudebních nosičů striktně rozděluje hudbu na dobrou a špatnou - tu špatnou prodávat odmítá, dobrou pak zákazníkům nabízí zdarma...
(Popis "ukraden" z Gorilla.cz

Tak viděl jsem uniklí pilot a musím říct: konečně natočila Nova seriál kterému se dá zasmát (myslím vtipům ne tomu že tomu říkaj seriál

Dejdar jako Ozzák naprosto suprovej. Dobrý hlášky, vtipům se dá nahlas smát. Vážně tohle se Nově povedlo.
Toto je spoiler!!!: |
"Věděli jste, že musíte mít v autě při jízdách instruktora? Protože já ne. To jen abyste věděli proč mě hledaj policajti!" ![]() ![]() "...Pamatují si na něj jen ti co berou Gingo." ![]() "Vrátil jsi ty správný značky na stejný místa?" "No na stejný místa určitě." ![]() ![]() |
Seriál oficiálně začíná ve čtvrtek 4. září v 21:20 na Nově - rozhodně se na to stojí podívat