Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

WORMWEJDR píše:
mozna by neskodilo jiny složení týmu než
-Hl.hrdina s ironickym smyslem pro humor
-mimozemšťan
-bouchač
-vědec
.........
mohli by klidne vymyslet neakou jinou strukturu ale asm nevim jakou....ale tim zas neci rict ze by ta stavajici sestava byla neak hrozná...

No, já bych hlavního hrdinu trochu pozměnila. Proč musí být všichni stejní? Jak již někdo psal, nebylo by ke škodě, kdyby byl velitelem nějaký tvrdý mariňák jako plk. Sumner. Toho bych brala já... Pak by tedy mohl být mimozemšťan, vědec... Pak bych tam dala nějakou komičtější figurku.
Obrázek

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jsme fakt na to zvedavy namet vypada dobre :D
" IMMORTALITY "

Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ovsem trosku mi nedochazi toto: ta lod ma nekonecno energie kdyz si lita vesmirem tisice let?
ta druha lod na brany - ma nejakou naquadahovou tovarnu ze tisice let ji jeste nedosel material?
navic mi prijde naprd ze se nemuzou dostat na zem, a jsem zvedavej jak to vysvetli.. doufal alespon ze zem bude moct komunikvat s nima a posilat jim tam zasoby atd..
no uvidime co se z toho vyklube

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To je naopak dobrý, že nebudou mít kontakt se Zemí. Protože jinak by měli automaticky všechno, co potřebují. Takhle se budou muset postarat o sebe sami. A to je IMO pro seriál zajímavější.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím, to se mi dost líbilo v první sezóně SGA... Byli by odříznutí, bez podpory, vyžadovalo to od lidí (respektive od scénaristů při psaní) trochu uvažování dopředu a zoufalých činů...
:? jen mám strach, že to zase nějak zvrtaj...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Uvidíme jak to vykoumaj, může to být velmi zajmaví, já v to doufám, tady je takej moje hříčka jak se na tu lod mohli dostat Lorne se Zelenkou: Jdeme na průzkumnou misi s plukovníkem Johnem Doe a jeho padesáti kadetama v závěrečném výcviku prozkoumat devátej Chevron na nějakej divnej planetě, místo toho jsem měl hrát turnaj v šachách, ale Rodney se bojí konkurence a Cartrová je někde na Líbánkách s O´Neillem tak to padlo na mě a Evanovi došli tempery chce najít nějakou zajmavou rostlinu, aby to nedopadlo jako posledně když mu jedno semínko upadlo Kellerový do výstřihu a ojhle roste nám tu hive, ještě že na to nepřišli stačil jsem vymazat záznamy ze senzorů, dověděli by se kdo z těch semínek pálil slivovičku.... Projdou a kurva, jme na nějaký zasraný lodi v kdo ví v jakách zkurveným vesmíru a nemůžem zpátky, aspon že 70 procent bylo kadetek....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

spike kree: Docela ujetý... mimochodem, četl sis pravidla o sprostých slovech zde na fóru?

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No ono je sprostý a sprostý a taky to patří k postavě, když převážná část hlášek Radka v češtině jsou právě tyto nadávky a upřímě kdo by to neřek kdyby se už podruhé ocitl někde kde se nemá šanci vrátit domů a pravděpodobně ho zabije emzák... vyzvedl by jedinou dobrou věc která by ho napadla a to těch 70 procent kadetek... myslím že z toho stvořim nějakou povídku.... k zasmání...

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

spike kree: Na jednu starnu máš pravdu. Ale já bych si to tedy takhle nepředstavovala. Nicméně, zajímavý nápad :lol:
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

spike kree: Aha, tak to mi nedošlo, že jakoby cituješ Zelenku. Ale dá se to napsat třeba i takhle: "I'm trying, do pr***e"
Čili: každej to pochopí a nikoho to nepohoršuje. :wink:

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Čili: každej to pochopí a nikoho to nepohoršuje. :wink:

Vážně? Pokud to pochopí i ten nepohoršený člověk, tak ho to stejně pohorší, ne? :lol: Ale máš pravdu. I když je to trochu OT ohledně SGU...

Abych nebyla tak :offtopic: - ty nové informace o SGU na gateworldu vypadají opravdu dobře a já se na tenhle seriál začínám těšit čím dál víc :lol:
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jasně, jinak mě dost zajímá koho dají do castu jen tak ze srandy by sem lidi mohli házet fotky jejich nového velícího jež se ocitne v nebezpečí předaleké galaxie......

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Přesně, zajímavý bude, až uveřejní cast. Ale to si ještě počkáme...
Každopádně mně se líbí ten nápad dát tam Scotta Bakulu (kapitán Archer z ST Enterprise) jako hereckou hvězdu.

Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nohajc: Tak to souhlasím Scott jako velitel by byl skvělá volba :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nohajc, Destiny: Nápad zajímavý a já souhlasím. Hodil by se tam dost, tak uvidíme. Třeba budou mít tvůrci stejný názor :lol: Ale nevím nevím...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Obecné