Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Nejhorší díl

Nejhorší díl

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.8.2008 11:25:53
stres3d Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Co myslíte? Ja když jsem se teď kouknul na 5x03 tak se mi chtělo blejt z amíků oni si přijdou na planetu něco tam najdou tak je to asi automaticky jejich a můžou to používat :evil: To je jako kdybych si postavil chatu kolem zbořenej les pak tam přijdu a tam budou oni a když jim řeknu že tam nesmí bejt a chci je vyhodit tak mě zastřelí???? debilové moc :x fakt mě ten díl nas.al

Příspěvek 22.8.2008 11:34:13
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

???
Že bys občas napsal i něco konkrétního o tom dílu ať to všichni nemusí hledat? Ale to je vedlejší.
Předpokládám že myslíš díl Povznesení (Ascension). pokud jo, tak naprosto nevím co ti vadí. (tolik)

SG-1 šla na průzkumnou misi a našla tam ruiny a jednu netknuto budovu ve které byla zbraň (spíš ta budova byla zbraň, ale to je jedno.)
Na celé planetě nebil NIKDO kdo by jim mohl říc běžte pryč a zemi ohrožovaly goaldi.
Chtěl bych vidět tebe jak najdeš super zbraň se kterou můžeš zachránit planetu a jen tak odejdeš protože si řekneš že to není tvoje i když obyvatelé planety a vlastníci té zbraně byly zjevně už několik staletí mrtví.
...
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 22.8.2008 11:50:34
stres3d Airman
Airman

Odpovědět s citací

ano povzneseni jak si tam postavi minibranu a jde je tam zastavit at to nepouzijou...

no jo a pak tam prijde neznamej clovek rekne nepouzivejte to a oni mi mame prikaz od generala hemonda? demence nejvic nebo vy jste ve svym baraku/byte 24hodin denne???

tady jde o ten princip ze oni si privlastnujou to co neni jejich a pak hned ze je napdnul to snad branil ne? nevsiml jsem se otazky "TO JE VAŠE?"

Příspěvek 22.8.2008 12:24:09
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Absolutně nechápu, co se nám tu snažíš říct. Mluvíš vůbec česky? :shock:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 22.8.2008 12:32:06
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

To já ho pochopil. jen jsem neměl tu sílu mu znovu odpovědět.

Snaží se říc že po příchodu toho bývalého povzneseného se měli vojáci stáhnout a odpojit generátor i když to bylo proti přímím rozkazům a zhola nemožné. Protože jak bylo i v daném díle řečeno.
Jak mile to jednou spustí tak to leze zastavit a ten bývalí povznesený se slovy to je dobře aspoň bude zbraň definitivně zničena vrhnul na generátor a voják ho zastřelil
No to co on se snaží říc jsem pro ostatní zvýraznil, ale podle mě ten jeho nejhorší díl je dobrý díl, díl na kterej se asi teď kouknu zas a i když každý má jiný vkus a jemu se to popřípadě nelíbí tak na díl u kterého by se divák hrůzou poblit to nemá ani ve snu a v žádné z osmi dimenzích dokonce ani v žádné alternativní realitě.

na víc bych soudil že ten díl viděl poprvé, tedy jeho reakce tomu napovídají takže se máme ještě na co těšit, protože má před sebou ještě pět řad SG-1
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 22.8.2008 12:39:25
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

stres3d:
[img][./images/thumbs/stupid1104dbd5ze7hh9_1219405003.jpg]http://img152.imageshack.us/img152/8606/stupid1104dbd5ze7hh9.jpg[/img]
</hard irony>

Nejhorší díl SG-1 pro mě je Urgo. Nemám rád toho komika a obecně jsem u toho snad i usnul. Pak je tu ten díl s kytkama a lidma v bílých pižamech (One Small Step?), ale neřekl bych, že SG-1 má moc vyloženě špatných dílů, spíše dost nudných.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.8.2008 12:46:21
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:loltransparent: :rflmao: :laugh: :laugh: :laugh: :rflmao:
Tak to se ti povedlo

A aby tento příspěvek nebyl proti pravidlům
podle mě není žádný špatný díl. tedy do příchodu Ori, kdy jsem se u dílů začal dost vážně a nebezpečně nudit (i když pravda potom to trochu zvedli a začali se mi dané díli i líbit, nebo jsem si zvyknul což je taky dost reálná možnost). Hlavně první řada s nimi.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 22.8.2008 12:56:11
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: One False Step

Ten obrázek je drsnej! :loltransparent: :loltransparent: :loltransparent:
Odkud to je?

Příspěvek 22.8.2008 13:00:18
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:laugh: :rflmao: absolutně geniální obrázek
A taky abych nebyl Off topic, tak musim říct, že Ori linie mi ani tak nevadila jako linie Unasů - resp. těch několik málo dílů - to považuji za nejslabší
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 22.8.2008 13:08:21
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ano je několik slabšíchj dílů, jen si žádné nevybavuji, protože těch dílů je tolik a je to už ten pátek co jsem viděl SG-1 (tedy ty starší díly) a navíc špatné se zapomíná lím než to veselé (např. časová smyčka) ale příběh s Ori... Tam mi nejvíce vadili první díly. Ano dalo by se o nic říci propracované s nápadem a já nevím co, ale prostě mi to nějak nesedlo, později se mi to v žaludku tak říkajíc ustálilo a další díly jsem si i vychutnával, ale ty první 2-4 díly než jsem k tomu přišel na "chuť" byly pro mě ze začátku mučením (dokonce ani teď si je jen tak nepustím znovu (asi mám posttraumatický stres či jak :lol: ))
A vůbec celkově v dějové lini Ori bylo více horších dílů než v dějové linii s goaldi a když vezme člověk v potaz i poměr dílů tak je dějová linie s Ori skoro Katastrofou (i když zato může i náhlé ukončení. dalo by se i říci že v tom nejlepším)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 22.8.2008 13:11:18
stres3d Airman
Airman

Odpovědět s citací

sem se spatne vyjadril dil by jeste sel ale nelibilo se mi to chovani... Jasny ze uz to neslo zastavit ale taky by me zajimalo co by se stalo pak kdyz by tzo vystrelilo? to by byz odberu stejne bouchlo ne :roll: a jestli nekdo namitne ze by to melo furt odber tak mohli zastavit vystrel a nechat to jenom zaply...

Příspěvek 22.8.2008 13:13:42
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Chování bylo úplně normální. Archeologové i Zemi normálně kopou v místech starých stovky nebo tisíce let, a to dokonce i na hřbitovech.

Kdyby vystřelilo, tak není jasné, co by se stalo, ale asi by Povznesení zničili Zemi, nebo tak něco. Co jsem z toho pochopil.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.8.2008 13:15:04
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

ono to funguje nejspíš takto
připíchneš generátor na zbraň a aktivuješ následně se zbraň nabije a vystřelí po výstřelu by se to dalo vypnout.
Oni tam mluvili i o nějaké zpětné smyčce či co. Respektivě nashromážděná energie by se ti vrátila do generátoru a ten by se začal přetěžovat...

EDIT:
Raynor:
nejspíš by velmi důkladně zničily celou planetu a vše či všechny co o té zbrani jen něco věděli...
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 22.8.2008 13:55:00
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pro mě nejhorší díl ze všech je ten, kterej napsal C. Judge představitel Tielka, a to ten s těma hasičema :lol: :lol:

Příspěvek 22.8.2008 15:37:51
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mně se zas nelíbily ty Jaffácký díly, který si psal Ch. Judge "na míru". Hlavně že si tam užíval scény s Jolene Blalock...

Příspěvek 22.8.2008 15:56:46
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hasičskej díl byl prostě jenom jinej... každopadne nebyl díl kterej by se mi vylozene nelibil ale některý "pozemský" díly byly dost nudný (i když tealcova scéna s vodní pistolkou: "tato zbraň se zdá být neučinná.") Urgo byl podle mě dost dobrej díl (od tý doby si furt zpívam..row row row your boat....) ale za

absolutne nejhorsi dil bych vyhlásil: Unending né kuli tomu že by byl neak spatne provedenej nebo tak jenom mě hodně zklamal a byl taky po tech vesmirnejch bitkach dost nudnej mroste mi neak nesed...

takže mě ted vsichni sežerte za muj názor xD
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 23.8.2008 07:31:50

Odpovědět s citací

WORMWEJDR : Musím se s tebou souhlasit v tom Unending,.... Jako nápad to byl zajímevej, ale tuto epizodu bych nedal jako finnální díl celého seriálu. Vím, že děj s Ori ukončuje Archa, ale myslím si, že nejlepší by bylo, kdyby díl Unending daly někam doprostředka 10. sérii a archu rozdělili na dvoudíl, který by šoupli jako poslední dav díly,.......A pak by následovalo Continuum a ten ,,třetí,, SG1 film, co vymýšlej,.......

Můj nejneoblíbenější díl je ten díl 2010, pak díl Inaugurace (???), jak tam představují H.Heyse, a pak ten díl, jak najdou tu ztroskotanou loď, které převážela ty vězně,....vězni byli lidi, a ty dozorci byli takoví ti mimozemšťani s hnědou kůží, a vypadali divně :smile: .... No a s těma mimozemšťanama byl pak díl Vesmírný závod, nebo tak nějak, tak ten tak nemusím,.........

Abych to ještě shrnul, tak mezi mé nejneoblíbenější díly patří ty, co se odehrávají na zemi, nebo v nich jde o čistou politiku,....

(kromně časové smyčky a urga,......!)
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 23.8.2008 08:22:43
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Unending byla dobrá episoda. Mně se líbila, ale také bych jí na závěr nedala. I když to bylo zajímavé zakončení a člověk se přitom alespoň zasmál.
Nejneoblíbenější episoda, tak to musím hodně přemýšlet. Líbí se mi všechny... Jak píše radek.zelenka.sga, tak se ani mně nelíbí díle, kde je moc politika.
Obrázek

Příspěvek 23.8.2008 09:44:21
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Politický díl neboli sestřih SG-1 za poslední díly... aby se na to dalo koukat.

Příspěvek 23.8.2008 13:22:21
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Me se napr. dil 2010 fakt libil, spis se mi libilo, ze to bylo promysleny, kdyz v dalsi rade na to navazoval dil 2001. Nic podobnyho uz pak moc nebylo, takhle sikovne vymyslenej "dvoudil"

Jinak nemam rad obecne radu s Ori, a hlavne Unending, prislo mi to proste takovy ujety...

A docela se mi nelibil Moebius, resp. byla to takova zbytecna nadstavba ty serie...
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 23.8.2008 17:51:08
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ted: Je pravda, že některé díly z desáté série byly dost ujeté... ale zase byla legrace.
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 16:26:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

200
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 24.8.2008 17:08:42

Odpovědět s citací

Nechápu, jak někdo může napsat, že je nejhorší díl ,,200,, :lol:

J8 tento díl považuji za jeden z NEJ,.....Dějově nám sice moc nedal, ale co se vtipu týče,....Umístil bych ho na druhé místo v žebříčku nejvtipnějších dílu SG obecně ! Na prvním místě je samozřejmně díl s časovou smyčkou,.......

Jinak moje vyjádření k nejhoršímu dílu je trošku víc nahoře,.....
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 24.8.2008 17:51:50
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já rád koukám na scifi, když si chci pustim komedii, tak si pustim komediální seriál. A 200 mi nepřiščlo vtipný, přišlo mi to trapný
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 24.8.2008 18:07:08
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

V tomto musím souhlasit s g.o.d.em - mě osobně 200 také přišla trapná. Ale je to každého názor.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Další

Zpět na Pokec o epizodách