Budu to objednávat Božanovi a Antaris, ale s Antaris musím nejdřív mluvit, kdy mi ty peníze pošle, protože já je nemám

Takže nevím, kdy to bude. Ale ráda to udělám, jenom to musím nějak odlišit jmény, aby jeden z vás neměl moje jméno

Ale fakt nevím kdy, Božan mi dneska psal, že mi ty peníze teprve pošle.
Jinak jsem na fóru wolfevents začala lobovat za Michelle Morgan. Vím, že je to asi marný pokus, ale upozornění někdy stačí.

S tím ubytováním vůbec teď nevím, kolik nás bude. Hlavně čekám, až se ozve Fazulina, protože ta to bude objednávat a nevím, jak to udělat s těmi dny navíc. Já už mám letenku a tou dobou zkouškové, takže já bych nejela dřív, ani kdybych chtěla. A nejspíš to vypadá, že se stejně budeme muset rozdělit do dvojic, protože za přistýlky jsou asi příplatky a to kdoví jestli by byli ochotni je dát do všech pokojů. A celkově by to asi "klasicky" vyšlo levněji.
Starý dobrý čárkovací systém - kdo chce na pokoj, udělá "I" a pokud možno si k sobě najde partnera

Ať víme aspoň počet
EDIT: Haloooo, lidi, jestli nechcete bydlet v Londýně pod mostem, tak se radši rychle ozvěte. Fazulina potřebuje vědět počet. A napište taky
od kdy, do kdy, protože někdo chce být v Londýně už o den dřív, tak ať některé pokoje objednáme na noc víc. Ale musíte to napsat - neumíme tu číst myšlenky, víte?

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.