Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Aha, tak to ohledne Miss Tucker a kamarada jsem prehlidla :oops: . No uvidim, snad se najde jeste nekde misto do dvojice ci trojice, bylo by to fajn :wink:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OMG! OMG! Again! Tentokrát mě už ta ochranka opravdu vyvede (nebo nás Eleira jednoho po druhém postřílí :smile: )
http://www.wolfevents.de/wolfuk/php/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=70&mode=thread&order=0&thold=0

Kavan Smith se vrací na Pegasus 4! :faint:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já, Antaris a Anijsha jsme se domluvily, že budeme na pokoji tři :wink:

Jupíííí, Kavan!! :yeah: :thumbsup:
Chudák Eleira...mě by na jejím místě už asi kleplo.

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Squeee!!! *další citoslovce radosti si doplňte dle libosti* To je super!!! Zpráva dne!!! :yahoo: :pyramida:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Domluvily jste se? Tak to je bezva :) Tak já si promluvím se Saavik a KATE.DANNY by klidně mohla být s námi :) To by byly, pokud správně počítám tři pokoje po třech a jeden po dvou. Případně by se to ještě změnilo, kdyby si to Fazulina rozmyslela. :D Stejně tam jde jen o to přespání, takže nějaký sardinkoidní pobyt nevadí :D Teď jen musím doufat, že třílůžkových pokojů, nebo pokojů s přistýlkou, tam mají dost.Fazulino, kde jsi? :scratch:

Mně ta zpráva o Kavanovi zvedla náladu opravdu hodně, protože on je prostě... :faint: Jestli se vejdeme pod 300, tak přísáhám, že si na něj tentokrát sáhnu :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.8.2008 23:14:50
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No jsem zvědav, jak to tam vyřeším já s tím bydlením. Musím tam odlovit nějakého ojedinělého týpka, co řeší podobný problém. :smile:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Kavan :thumbsup: :ok: :jump: :jump: :bravo: :yahoo: BIG TIME SQUEEE!!
Kavan je super!

Jinak co se týče ubytování, my v případě potřeby na pokoj taky klidně ještě někoho přiberem...to by neměl být problém :smile: 8)

Pokud jsme v prvních 300 - a já myslím, že je dobrá šance, že ano - tak doporučuju vzít si s sebou brindáčky :-D

Lidi, já se tak nehorázně těším...kdo se těší taky tak? :wink:

EDIT: Až se to dozví Eleira, tak si nás dá k večeři...jednoho po druhém...*vyděšeně se rozhlíží po pokoji*
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já s Nappym přijdedeme o den dříve, tedy by mě zajímalo, zda není problém objednat pokoj dříve? Jen nevím, co s tím třetím místem (protože tedy nevim, ale Božan asi přijede normálně..?)?

A Kavan....mno, až si to Eleira přečte, tak jsme mrtví... :pst:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hmm, tady doufám, že přijde Fazulina a řekne nám, jak to udělat. Psala jsem jí SZ, ale asi není doma, protože tu dlouho nebyla. Tak musíme počkat.
Jinak ptala jsem se na GW na ty pokoje po třech, případně s přistýlkou a:
Last my roomie checked (in March/April) the family rooms where all booked out and I think the best you can get is a double room and see if they'll let you pay for an extra roll out bed (we got this but it's £10 extra per night).

10 liber navíc za přistýlku? Nevím, oni to objednávají jinak, snad přes hotel.com nebo přímo v hotelu, Fazulina to dělá jinak, tak nevím. Musíme počkat, co nám řekne. Jinak bychom se snad nějak rozkouskovali po dvojicích, snad by to vyšlo.
Nebo to prostě objednat podle počtu lidí a pak se rozházet až tam :D Možná, že kdyby zbylo jedno místo, tak by některá z holek, co tam spí v pěti na pokojích, ochotně zaskočila, když by ji to vyšlo levněji. :D Nebo tam případně pak zařídit jednu přistýlku, kdyby někdo zbyl. :wink:

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:shock: :x :cry: :cryy: :comp: :palka: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint:

Tak, tolik k vystřídání emocí a teď se pokusím něco vyplodit slovně. Já se zblázním. Já chci jet taky. A chci a chci. No, ale bohužel na to nedám dohromady prašule. Budu teď kupovat notebook, bydlení na koleji mi taky prašulí moc nepřidá a vydělávat jsem teď přes rok nemohla. Ach jo. Jestli mi do teďka nepřeskočilo, tak počkejte na nejbližším srazu. Uvidíte cvoka v přímém přenosu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sdělte mu prosím, že má v Čechách jednu zarytou fanynku, která se za něj bije, kudy chodí, tak ať jí kouká aspoň zamávat :D

Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Takže já se s kamarádem hlásím též o ubytování. Problém je v tom, že bychom tam letěli už ve čtvrtek, tak jestli by šlo objednat ještě jeden den "navíc".
Klenotka: Na svém blogu jsi psala, že budeš ještě objednávat vstupenky. Chci se zeptat kdy. Protože on kamarád je teď na týden pryč a nemůže to objednat, až za týden, ale jelikož už ohlásili prvního hosta, tak bych je ráda měla co nejdřív :) Jenom jestli je nebudeš objednávat už třeba tento týden.

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Budu to objednávat Božanovi a Antaris, ale s Antaris musím nejdřív mluvit, kdy mi ty peníze pošle, protože já je nemám :oops: Takže nevím, kdy to bude. Ale ráda to udělám, jenom to musím nějak odlišit jmény, aby jeden z vás neměl moje jméno :D Ale fakt nevím kdy, Božan mi dneska psal, že mi ty peníze teprve pošle.
Jinak jsem na fóru wolfevents začala lobovat za Michelle Morgan. Vím, že je to asi marný pokus, ale upozornění někdy stačí. :)

S tím ubytováním vůbec teď nevím, kolik nás bude. Hlavně čekám, až se ozve Fazulina, protože ta to bude objednávat a nevím, jak to udělat s těmi dny navíc. Já už mám letenku a tou dobou zkouškové, takže já bych nejela dřív, ani kdybych chtěla. A nejspíš to vypadá, že se stejně budeme muset rozdělit do dvojic, protože za přistýlky jsou asi příplatky a to kdoví jestli by byli ochotni je dát do všech pokojů. A celkově by to asi "klasicky" vyšlo levněji.
Starý dobrý čárkovací systém - kdo chce na pokoj, udělá "I" a pokud možno si k sobě najde partnera :D Ať víme aspoň počet :D

EDIT: Haloooo, lidi, jestli nechcete bydlet v Londýně pod mostem, tak se radši rychle ozvěte. Fazulina potřebuje vědět počet. A napište taky od kdy, do kdy, protože někdo chce být v Londýně už o den dřív, tak ať některé pokoje objednáme na noc víc. Ale musíte to napsat - neumíme tu číst myšlenky, víte? :roll:

Příspěvek 19.8.2008 18:59:43
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tož třeba já si to zkusím domluvit skrz MasterCard a hotels.com :smile:

V nejkrajnějším případě budu nějaké tři dny vzhůru no :lol: I když na konci bych vypadal jako Fry, při pokusu vypít 100 kafí. :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Fazulina mi psala, že objedná dvoulůžkové pokoje. Takže když ukecáš nějakého chlapa, tak klidně. Holka s tebou žádná nebude - bez urážky :smile: Ale nikdo tě pořádně nezná - tím nechci říct, že jsi nějaký úchyl, ale asi jsi mě pochopil :D

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Koupila jsem si letenku od 23 do 26, takze na tenhle termin i hotel.
Bohuzel jsem nesehnala nikoho do dvojice :( . Takze prosim jestli je tu nekdo sam :wink:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 19.8.2008 19:52:39
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tož jestli tam bude v pokojích nějaká komora se zámkem, tak tam usnu hned... :lol: :lol:

Ne vážně...z důvodu úspor bych snad bral kus od Londýna i nějaký pseudokemp, ale zase se štvát místníma busama kilometry do gigaměsta...

A mimochodem - chápu to až moc dobře cos řekla Klenotko. Mě by přišlo divné být na pokoji i s vlastní sestrou nebo dobrou kamarádkou - jedině láska, ale ta moje nynější by na takovou nejela ani za 200 let :D :lol: 8)

Invaze - 41. část

Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ahojte, jelikož jsem byla na dovolené, nemohla jsem reagovat, takže nyní reaguji:-).

Ubytování Vám ráda zajistím, pokud máte zájem. Proto mi napište do SZ počet lidí a nocí, jak tam kdo chce být a s kým. Pak uděláme rekapitulaci:-).

Proč to objednávám já? Loni se mi podařilo zajistit celkem dost levně pokoje přímo v Thistlu přes kamarádku z CK. Jak to bude letos, závisí na počtu lidí a termínu. Proto to potřebuji vědět. Dvoulůžkové pokoje jsou výhodnější, ale je samozřejmě možné si zajistit i jednolůžkový pokoj (ale většinou je cena stejná....). Já mohu skrze tu kamarádku udělat rezervaci a platit se bude až někdy v lednu. Takže je čas se rozmyslet. Samozřejmě bych Vás informovala o ceně hotelu, ono to fakt kolísá, ty ceny... Pro nás by pak platila cena uvedená v době rezervace. Pak bych akorát chtěla, abyste mi poslali peníze na účet a já bych to pak zaplatila.

V podstatě mi jde jen o to, kolik pokojů a na jaké termíny objednat. Jak se do pokojů poskládáte, to už je mě i hotelu celkem jedno:-).

Pokoje na okraji Londýna nedoporučuju, pokud nechcete polovinu dne strávit cestou na letiště Heathrow, ono se to nezdá, ale je to dost štreka, metro něco stojí, shuttle k hotelu něco stojí, nakonec to zase tak levně nevyjde. Navíc program Pegasu je celý den od rána do večera, nedovedu si představit jet pak ještě v noci někam za město...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 20.8.2008 09:24:42
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No našel jsem ještě jeden docela levný hotel, a byl by tak čtyry kilásky daleko od Thistlu. Když je vzdálenost do 10 kiláků, je to u mě zdravotní procházka.

Kazdopádně si to zarezervuju a cvaknu do konce září, lepší mít jistotu...

Invaze - 41. část

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

I
Tak se (pro jistotu) hlásím o ubytování :) na 23.-26. takže přesně na con :)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

I I

Dvě čárky za dva lidi. Ubytování 22.-26., takže příjezd o den dřív. Díky :-)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Máš ode mě už SZ, ale pro jistotu - 23.-26. ledna, pro dva lidi :)

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já to mám nějaké složitější, takže viz SZ.

Včera jsem si vyměnila nějaké peníze. Zatím je dobrý kurz, i když nejlepší byl cca před měsícem. Ale lepší už to asi nebude...tedy, co si čtu, jinak o tom nic nevim ;-).

A chtěla bych se otázat...jsou nějaké poplatky, když se platí v zahraničí kartou? A druhá věc...přímo na conu karty asi neberou, co...?
(Ne, že bych to chtěla plánovitě použít, jen se obávám, jestli neuvidím nějakou úžasnou krásnou věc/něco jiného, co umřu, jestli to nedostanu ;-).)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

I I

Jedna čárka za mě, jedna za Antaris, taky na 23.-26. ledna. :)

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já mám naštěstí 160 liber ještě z minula, takže toho moc měnit nebudu. Ale ještě počkám do ledna do poslední chvíle se zbytek na výměnu. Pořád to ještě zase může spadnout. Na těch 35 korun za libru jako v únoru se to už snad nevyšplhá :)
Tar-ara: Kartou se v hotelu platit dá, netuším ale, jak přímo na conu. Ale v hotelu je tuším bankomat, který můžeš použít.

Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Milí zlatí, rekapitulace:

Klenotka + 1 - 23.-26.1,
Tar-ara + 2 - 22.-26.1 (s tím, že Božan přijede 23.1.)
Anijsha - 23.-26.1.
Blanca + 1 - 22.-26.1.
Shial + Antaris - 23.-26.1.

Anijsha by potřebovala parťáka:-)))
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony