Tak já z toho šťastná rozhodně nejsem

. Fuj a takhle po ránu a ještě po včerejším kinu, ze kterého jsem ještě teď docela v náladě...tak už moc ne

. Nejprv jsem tomu nějak nevěřila, dokud jsem nekoukla na GW

.
Heslo "skončit v nejlepším" taky moc nepodporuji (i když v tomto případě si myslím, že nejlepší sezóny už mají za sebou). obecně - ono v nejlepším je to pak docela škoda, protože tomu "nejlepšímu" taky něco předcházelo a nebylo to vůbec špatné, takže věci nemusí končit, když oslňují, stačí, když září (ale zase už nesmí zapáchat).
Mno, teď zas k sga. Bude film, to je dobré (snad). Ale to, že ho bude dělat "známá dvojka" MaM mě tedy spíše děsí

. A samozřejmě bude poslední díl cliffhanger, takže to budou muset vyřešit až potom.
Pozitivní na tom vidim jen to, že by třeba mohli pohnout s SGU. Nicméně, to, že to bude něco nového, neznamená, že to bude něco dobrého. Ono zase sžití s novými postavami...mno, záleží na typech, i když bych počítala s hláškujícím vojákem, chytrým vědcem a nějakým rasičem. Takové klasické sg archetypy. Pak zpracování hlavní zápletky a příběhů. Mno...to bude něco ve stylu sg

. Ale jestli vůbec s SGU pohnou...to je ještě ve hvězdách.
A jako novinka se to tu jistě brzy objeví.