Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 12.8.2008 – Sledovanost prvních čtyř epizod

12.8.2008 – Sledovanost prvních čtyř epizod

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak SCIFI Channel zrušil SGA. Příští rok plánujou natočit film

http://gateworld.net/news/2008/08/istargate_atlantisi_will_end_thi.shtml
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:shock: Cože? se zbláznili ne? :evil:

Aspoň že končí v době kdy není seriál na dně jako SG-1 v 10. řadě (můj názor), Ale i tak je to od SCIFI Channelu podlost že jim to utli zas v rozpracované řadě :roll:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak oprava, vypadá to, že to nezrušil Scifi channel, ale přímo MGM. Nejspíš, aby udělali místo pro SGU
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

NO jestli to opravdu zrušila MGM, tak by tam nemuseli být díli typu Unhending a vůbec celkově by to mohlo bít i s Filmem snesitelný (víc než desát řada SG-1 a AoT)
a SGU nám to snad vynahradí
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Podle mě je dobře, že to zrušili. Né že bych byl nějak proti SGA, ale... po 3. sérii z toho opravdu už nebyla klasická SG. Začal jsem na tom hledat chyby a to v úplných kravinách. O zrušení SGA jsem slyšel už dřív a mělo to snad být proto, že by odešel představitel Ronona. Takže místo toho, aby neustále někdo odcházel a škodilo to tak seriálu, tak to snad zrušili. Celkem dobrý tah. Pokud budou filmy kvalitní alespoň jako AoT, Continuum tak budu rád. Ty filmy mi totiž připadali svým způsobem jako klasická SG (hl. Continuum).

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

oba filmy mi víceméně připomínaly klasickou SG, ale AoT je více méně jen dvou díl natočen lepší kamerou. C bylo nesrovnatelně lepší to je fakt. Ale o co půjde v tom filmu radši nechci vědět. Protože by to mohlo dopadnout jako AoT kdy se ze záporákama "hádáme" x řad a nakonec to vyřešíme během 90 minut pomocí "kouzelné" bedničky. :roll:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Rozparovac Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak to teda nevim jestli jsme vsichni vydeli stejne filmy bo podle me byla AoT lepsi nez C a to o dost
P*del musí bejt i kdyby na chleba nebylo

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Podle mě je C o dost lepší, ale to je věc názoru a navíc je to už dost offtopic
na srovnání těchto filmů je tu samostatné téma
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A v něm také hlasování, kde je jasně vidět, že většina lidí (alespoň zde na fóru) považuje Continuum za lepší. Já se k nim řadím.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já mám také Continuum radši.
Ale zpět k tématu - Doufám, že bude mít tato řada - poslední - velkou sledovanost. Bylo by to pěkné loučení... Jsem také zastáncem, že díly s Dannym budou mít větší sledovanost. Hlavně ze strany fanoušků klasické SG-1. No, uvidíme...
Obrázek

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM