Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Poslední Cylon

Poslední Cylon

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 16.8.2008 17:24:59
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Malé oživení...můj názor :) - poslední Cylon je z nich jakoby nejstarší, ten úplně nejpůvodnější, který později přivedl všechny ostatní k životu.
Z nám známé Čtyřky jsou tito Cyloni očividně více propojováni s Galacticou, a s určitými lidmi. Navíc, Cyloni jsou silnější a vitálnější než lidé. Poslední Cylon si našel nejpohodovější postavení, takové, ve kterém by mohl bezpečně vyčkat.

Osobně se také přikláním kvůli výše psaným důvodům, že tím posledním je

Toto je spoiler!!!:
Doktor Cottle

Nesouhlasím s tím, že by ten poslední byl nějaký klon s okopírovaným vědomím. Když už, musí to být někdo, kdo je jím od počátku.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 16.8.2008 18:14:18
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Podlě mě celá final five nechtěla být cylony a proto si třeba vymazali pameť nebo tak něco. Vždyť s chování Saula i Sama je poznat, že nechtějí být cylony.
Buď ten poslední cylon, vlastně nejspíš úplně ten první cylon co kdy byl, buď podle mě si plně uvědonuje kdo je a nebo taky nechtěl být cylonem a udělal to samé co ostatní viz předchozí řádky.

Příspěvek 16.8.2008 22:11:19
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

V poslednich dilech bylo receno, ze nikdo z flotily to neni... To by vylucovalo vsechny adepty typu Cottle.

Příspěvek 17.8.2008 13:56:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Poe Lagger:ono to taky může znamenat to, že ho D'anna neviděla když byla ve flotile. Proto tvrdí, že ve flotile neni. To by pasovala na Zareka, kterýho myslim neviděla.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 17.8.2008 15:55:53
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nicmene ve flotile zila, nez se prislo na to, ze je cylon. A to u urcite o Zarekovi slysela, kazdy na flotile o nem vedel. Uz jenom kvuli jeho minulosti, nebo jeho povstani na lodi, ci uvedeni do politicke funkce. Podle meho musela D'anna vedet o kazde dulezite postave z politiky (protoze jsou zname verejnosti) a i z armady (protoze o armade ve svem prvnim dile tocila film).

Příspěvek 17.8.2008 18:11:41
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak to zkusíme vzít logicky. Je to někdo, koho jsme viděli, kdo tam je od začátku, protože to Moore plánoval od začátku seriálu. Starbuck to neni a neni to nikdo kdo je na obrazu poslední večeře.

Pokud budeme věřit D'anně, tak je to někdo kdo ve flotile byl a teď tam neni, takže mě napadá jediná Ellen. D'anna mohla najít mrtvolu na Nový Caprice. Nebo někdo úplně jinej...

Příspěvek 17.8.2008 19:20:25
Airman First Class

Odpovědět s citací

A co ta černoška která pomáhala na začátku presidentce, ta co umřela na kobolu myslím. Ta by to mohla bejt ne?

Příspěvek 17.8.2008 19:27:59
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

vidíš, ta mě nenapadla

Příspěvek 17.8.2008 19:30:35
Airman First Class

Odpovědět s citací

mě taky do teďka až nenapadla, já hledal jenom ty co ještě žijou :lol: :lol:

Příspěvek 13.10.2008 08:44:32
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

já si taky myslím, že to bude Dr. Cottle bo mi vždy připadalo divné, jak se stará o Sharon, když byla ještě těhotná ... každý jí bral jako toustra a myslím, že v té době by jí nejeden člověk něco nemilého provedl ... (to by znamenalo, že o své existenci věděl) nebo by to mohl být ten druhý doktor (nevzpomenu si na jméno ani epizodu, je to ten, co zabíjel příchozí na Galacticu, aby šetřil léky pro piloty), ale to už je méně pravděpodobné :D ale nevím čtvrtou řadu jsem neviděl ani jeden díl takže ...

Příspěvek 13.10.2008 16:43:54
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

já taky zatím neviděl nic ze 4.série, ale spíš než Dr.Cottle si myslím, že to bude buď Adama (Lee nebo Admirál) nebo prezidentka Roslinová....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 14.10.2008 06:41:37
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dark Angel:ti to nejsou, kvůli obrazu Poslední večeře
tady je kdyžtak odkaz:
http://io9.com/340986/secrets-of-battlestar-season-four-betrayed-in-new-photo

Příspěvek 14.10.2008 09:30:52
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak musim rici, ze po zjisteni techto informaci jsem znacne zklaman. To, ze posledni Cylon neni nikdo z hlavni trojice(Dr. Baltar, Adm. Adama, Roslinova) podle me znacne ubira serialu na dramaticnosti. Jednoduchou vylucovaci metodou mi vychazi, ze posledni Cylon bude nekdo typu Dr. Cottle ci Gaeta, coz jsou opravdu druhorade postavy, ktere nemeli na děni v serialu nijak vyrazny vliv. Musim rici, ze jsem cekal neco vice. :?
Takze mi nezbyva doufat, ze Moore vypustil dezinformaci, ackoliv je to vysoce nepravdepodobne.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 14.10.2008 10:26:03
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no v seriálu jsou dvě dost šokující postavy, který by na tohle seděly. A to Tom Zarek a Ellen Tigh (ta je sice mrtvá, ale kdo ví). Navíc si je zkuste představit na tý fotce mezi Tighem a Lee Adamou. Tigh Zareka nesnáší a s Ellen taky neměl ideální vztah a pak to co se stalo na Nový Caprice, proto by docela seděl ten jeho výraz. Navíc tihle dva by seděli i z jinýho důvodu, pamatuje na hybridovu řeč o posledním cylonovi (...hungry for redemption...) v Razoru? Zarek vyhazoval vládní budovy do luftu, Ellen kolaborovala se cylonama na Nový Caprice.

ještě k tomu Zarekovi, ten měl v seriálu obrovskej vliv. Ještě před pádem kolonií, potom ve flotile, v seriálu je od začátku, neni to guest star, jeho vliv se táhne celym seriálem od začátku až dokonce. Navíc to, že by seděl vedle mladýho Adamy by taky docela dávalo smysl, vzhledem k tomu, že mu cpal svoje pravdy ještě v době kdy dřepěl v cele ve flotile a potom během čtvrtý série ve kvóru.

navíc by to byl docela mazec i z jinýho důvodu. Herec hrál Apolla ve starý BSG a teď by byl i cylon :)

Příspěvek 14.10.2008 15:20:01
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to se moc omlouvám za desinformaci. Pakliže je to tak, tak bych se asi taky přikláněl k Zarekovi.....ale víc soudit budu až kouknu na prozatím odvysílanou 4. sérii :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica