Stránka to je pěkný,ale ten text co tam je moc mi nesedí " Muž, který mnohokrát zachránil celou Zemi před totální zkázou.
Jen díky němu je stále "Star-Gate" program pod kontrolou, což je
velice důležité, neboť pokud by se tento program vymknul kontrole,
pak by to pro Zemi mělo katastrofické následky, možná by to vedlo
i k jejímu zničení... "
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "
No nesmíš to brát až tolik vážně. Ta stránka byla založena, hlavně kvůli tomu, že Woolsey je skvělá postava a napsat tam vyloženě pravdu by asi nikoho úplně něpřesvědčilo. A hlasoval jsi v anketách?
Myslel jsem to ze srandy Nehlasoval jsem, protože mi ta anketa nenaběhla
To jsi řekla pěkně, ta stránka je fakt pěkná, ale já myslel ten text co tam byl napsanej, ten mi tam neseděl
Samozřejmě víme, že na Woolseym to celé stojí to nám nemusí připomínat Ne vážně - každá postava by si zasloužila svoji fan stránku, pro fandu Stargate asi nesplnitelný sen
Woolsey je super postava, která má skvělý potenciál a já ho mám ráda čím dál více. Stránky jsou moc pěkné. Až budu mít více času, pročtu si je trochu víc podrobněji. Ale první dojem - naprosto úžasné!
To jsi řekla pěkně, ta stránka je fakt pěkná, ale já myslel ten text co tam byl napsanej, ten mi tam neseděl
Tady se myslím hodí jistá citace:
Tak co jsem měl říct? „Bez obav, já jsem mazák, co doloval svinstvo z automatu na polívku! O vesmíru nevíme ani fň, ale máte-li ucpanou trysku, jsme vaši hoši!“? To by je naplnilo důvěrou.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."