Ten promítač měl tytéž problémy. Tedy, dveře těžké, jak do krytu a v sále tma jak v pytli, že jsem si říkala, jestli jsem tam správně. Ještěže tam seděli lidi. To tam pak pouštěli ukázky, pořád jim blbnul zvuk, taky tam něco navičovali s plátnem a když začal film, tak rozsvítili S tím měněním hlasu, to dělal i Michael Keaton. Ono je to celkem logické, protože lidi Bruce Wayna znají a znají i jeho hlas, protože vystupuje v televizi. A Gordon ho taky zná, takže by ho to prozradilo. I když mě tak napadá, že tady bylo pár indícií, takových náhod, že by si to člověk jako Gordon mohl dát dohromady. Ale takhle je to lepší
| Toto je spoiler!!!: |
| Jako při tom, jak vjel autem mezi to auto s Dentem a Jokerův nálkaďák a dělal, že je úplně blbej. |
S tím napětím máš pravdu. Já jsem netušila, jak je ten film dlouhý, ale někde ve 3/4 jsem si řekla, že už to moje hlava nepobírá. A když to skončilo, zjistila jsem, že jsem úplně zavěšená na levém opěradlu sedačky.
Na mě takhle působil nedávno film Crash, ale ten jsem viděla na DVD, což u něj nevadilo. U Temného rytíře je potřeba to vidět v kině.

...ale jo, to je jen z mého pohledu, jiný vkus chápu