Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 9.8.2008 - Robert Picardo Interview

9.8.2008 - Robert Picardo Interview

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Naposledy upravil kucix dne 10.8.2008 10:52:50, celkově upraveno 1

Příspěvek 09.8.2008 20:07:39
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Bezvadný rozhovor. Čím víc bude Robert pozitivně ovlivňovat Mallozziho, tak tím líp. Aspoň ho trochu usměrní a mohl by se od něj Mallozzi něco naučit. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 09.8.2008 20:47:37
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

výborný rozhovor a děkuji ta překlad. Jinak interakce mezi Malozzim a Picardem by mohla vážně být přínosná..uvidíme :-)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 10.8.2008 10:49:24
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ne že bych byl hnidopich, ale to jste si doteď nikdo nevšiml nadpisu "PICARO" misto "PICARDO"?

Jinak rozhovor squelý! :D Voyager na ČT1..to byly časy :( :wink:

//EDIT by kucix: hups :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 10.8.2008 11:15:42
Bhal Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já si dovolím torchu oponovat. článek je přeložený dobře čtivě až na pár chybek a vět kde se opakují slova a díky tomu jsou hůř přeluštitelné, ale jak říkám jinak je to čtivé. Obvykle tak dlouhé věci nečtu, když mě nebaví, ale tento jsem přečetl do konce a je to opravdu úžasně napsané Klobouk dolů :)
Jinak jsem taky opravdu zvědav na tu interakci Picarda a Mallozziho. Dodá se tomu zas nějaký čerstvý nádech :)

Příspěvek 10.8.2008 11:39:46
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ona se ta slova opakují i v originále a já mu nebudu do pusy vkládat něco, co neřekl. :wink: Pořád říká "I think", "well" či "So". V těch rozhovorech je to takhle dost často. Zkus si přečíst něco s Rachel Luttrell, tam se teprve budeš chytat za hlavu :smile: Tu snad ve škole učili říkat slovo "lovely" za trest :smile:
Jinak chyby jsou možné, poslední dva rozhovory jsem překládala hodně ve spěchu a nemám pořádnou korekci.

S tím vlivem na Mallozziho bych zase tak pozitivní nebyla. Spíš mě při čtení napadlo, že Bob je nový a hodně optimistický, jestli si myslí, že ho autoři budou poslouchat. Možná ho vezmou na vědomí, je to zkušený herec, ale určitě si ho nebudou pouštět k tomu, aby jim do toho mluvil až moc. Vždyť Michael Shanks je tam jak dlouho a stejně mu nemůžou odpustit kritiku. Jediný, kdo si mohl říkat podmínky, byl RDA a to proto, že byl producent.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.8.2008 12:47:57
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

kdo nemůže Shanksovi odpustit kritiku? vim akorát, že se mu nelíbilo ukočení Ori linie, resp. grál a archa. Ale že by kvůli tomu měl nějaký problémy? :?

Příspěvek 10.8.2008 14:35:17
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Skvělý a zajímavý rozhovor, takže snad jen: díky za překlad.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 10.8.2008 16:07:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
kdo nemůže Shanksovi odpustit kritiku? vim akorát, že se mu nelíbilo ukočení Ori linie, resp. grál a archa. Ale že by kvůli tomu měl nějaký problémy? :?

Překlep, myslela jsem Joe Flanigana. :wink: Nějak mi tam ten Michael naskočil, ale myslela jsem Joea :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.8.2008 16:22:15
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no vono bude docela sranda, až se jim na to Jason vykašle a muj osobní tip je, že Joe nejspíš taky, aby mohl bejt víc s rodinou. A pokud se uskuteční SAG stávka, tak jsem zvědavej co budou dělat v šestý sezóně, pokud nějaká bude.

Příspěvek 10.8.2008 16:50:08
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A s Hewlettem mají jediné štěstí, že potřebuje peníze na svoje projekty, jinak nevím, jestli by jim tam zůstal. Ale stejně si myslím, že 6. série bude maximum, takže bych se nějakých odchodů nebála.

Příspěvek 11.8.2008 08:44:03
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No, jak vám tu čtu ty vaše názory,začínám se docela bát .
SGA je podle mě povedená a doufám,že za rok a pul nebudu už koukat na něco podobného jako v SG1 na 10x20 Unending.To by mě hrozně moc mrzelo.

Samozřejmě 9 Chevron na ten se moc těším a slyšel jsme už dost názorů ,že si málo vlivných lidí z vedení SG přeje aby tyhle seriály běželi zároveň. Proto to tak možná nakonec dopadne.

K článku : Klenotko,it was amazing *THUMS UP* :-)
A k tomu,že říká Teyla mockrát LOVELY,vždyť ona je LOVELY ,tak jí to moc nepředhazujte.Např já ,když moje češtninářka vidí moje slohovky ,tak potom prý tupě čumí deset minut do zdi.Ona je docela zválštní no (ta má češtinářka) :-)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 11.8.2008 16:00:48
puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Najprv sa chcem podakovat za preklad rozhovoru. Vazim si tvoju robotu.
Niekolko poslednych rozhovorov som po par otazkach prestal citat, pretoze to boli totalne korektne PR kecy, z ktorych mi uz bolo na zvracanie.
Vidno, ze Picardo uz ma nieco za sebou a na rozdiel od lovely lovely lovely Rachel Luttrell ma aj co povedat.
Zatial je Picardo dost nadseny a v rozhovore aj dost chvali scenaristov, takze dufam, ze jeho navrhy budu akceptovat. Som zvedavy, ci tam Picardo ostane, ked zisti, ze ho ignoruju.

Ja som zatial spokojny s tym, ako bol Woolsey napisany v prvych styroch dieloch.

Příspěvek 11.8.2008 23:08:54
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Picardo je taky takový milý člověk. To je hezké :). V lecčem s ním souhlasím. Ovšem, pokud jde o ovlivnitelnost scénáristů, to bych moc růžově neviděla. Nicméně, zatím nemohu říct, že by mě jeho postava štvala, právě naopak (i když já ho ráda už z SG-1 ;-)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.8.2008 09:45:20
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Pořád říká "I think", "well" či "So". V těch rozhovorech je to takhle dost často. Zkus si přečíst něco s Rachel Luttrell, tam se teprve budeš chytat za hlavu :smile: Tu snad ve škole učili říkat slovo "lovely" za trest :smile:

Já bych řekl, že fráze tohoto typu jsou prostě jazykovým rysem. Angličtina totiž zdaleka není tak bohatý jazyk jako je čeština. I když, vím, o tomhle by se dalo dohadovat, ale je rozdíl mezi hovorovou mluvou a knižní. Takže opakování "I think", "well" atd. bych neřešil... S tím lovely už je to ale trochu horší :evil:

puffy píše:
Ja som zatial spokojny s tym, ako bol Woolsey napisany v prvych styroch dieloch.

Zvlášť v tom čtvrtém, že? :wink: (credit only)
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 12.8.2008 11:16:32
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Já bych zase řekl, že herci můžou ledasco ovlivnit a zrovna Flanigana bych za příklad nedíval. To na jeho žádost stvořili postavu Larrin, aby měl s kým hrát to sexuální napětí. Tohhle si vymyslel on, a oni mu na to přistoupili. A všichni víme, jak to dopadlo.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 12.8.2008 22:59:55
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale kdybys byl na Flaninganovo místě a měl si přílžitost si vyžádat nějakou kočku,která se podle scenáře s tebou bude RÁDA kousat,taky bys toho využil,věřím že jo,a jestli ne ,bez urážky,tak asi patříš mezi ty,které neřadíme do našich 96 % :-)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 12.8.2008 23:06:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak asi bych řekla, že Joeovi o tohle asi zrovna nešlo. :wink: Je ženatý, má tři děti a pokud si vyžádal něco takového, tak asi spíš věřil, že to dodá Sheppardovi nějaký šmrnc, než aby mu šlo o nějaké "kousání". No, čmrnc mu to nedodalo a Larrin je...no, řekněme, že to přivazování Shepparda v BAMSR bylo hodně, hodně hloupé.
Co jsem ale myslela bylo, že si loni na jednom conu postěžoval a doslova řekl, že mu "Torri chybí, a že vyhodit postavu Becketta byla největší blbost, jakou mohli udělat". A na GW přímo někdo potvrdil, že Joeovi opravdu trochu zrkouhli pravomoce. Vždyť byl kdysi orodovat i za Rachel, aby Teylu psali pořádně.
Na GW se občas vyskytují hodně zasvěcení fanoušci. Sice stále fanoušci, ale takoví, co jsou s herci i v kontaktu, případně třeba taková mcallex22 jednu dobu přímo u SGA pracovala. :)

Příspěvek 12.8.2008 23:26:17
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno...mě se Larrin líbila. Rozhodně víc než povznesené/skoropovznesené Antičky nebo nepovznesené princezničky... :roll: . Čímž už poněkud odcházím od tématu...tak já přestanu ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.8.2008 23:28:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak mně se taky líbila, jenom to přivazování bylo přehnané. Ale to nebyla její vina. :D
Jo, taky toho už nechám :D

Příspěvek 13.8.2008 08:45:48

Odpovědět s citací

Ale jo, asi máš pravdu že si nemůžou zas tak vyskakovat. S Torri je problém, že dodnes nevíme co se tam stalo, ale na mě to působí že se solidně pohádali a jestli se Joe postavil za ni, tak si to s ním potom "vyřídili".
Možná že Picardo toho ovlivní víc, je přecijen ve scifi trochu známější než Joe.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak Joe bol orodovat, aby Teylu pisali poriadne? To je smutne, ze nieco take musel urobit. Take nieco sa asi v BSG nedeje. Takisto aby sa herci bali skritizovat akukolvek chybu v serialy, nesvedci o nejakej fantastickej atmosfere ako to opisuje v rozhovore Picardo.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak jen blázen by si mohl myslet, že maj ve Stargate nějakej skvělej kolektiv a všichni jsou strašně šťastní.Uvedu dva příklady. Na Comic-conu se zeptal nějakej fanoušek na Jessicu Steen, Brad Wright údajně nasráním zrudnul a nejdřív nic neřekl, Gero nějak "zapomněl" požádat o další otázku, takže nejlepší co BW ze sebe dostal, bylo "things change".

A dlaší věc, Shanks kritizoval grál a archu, na tom by nebylo zase tak nic divnýho. Jenže on to neudělal na blogu, nebo v nějakym rozhovoru, ale v autobuse při neformálním rozhovoru asi s 20 fanoušky. Tohle myslim taky o něčem svědčí...

JF kritizoval scenáristy/producenty kvůli Torri a Mcgillonovi a jak dopadl...

mně přijde, že se tam každej bojí nějak vyjádřit svuj názor, proto jsou veškerý rozhovory, jak na GW, nebo jinde pořád to samý dokola o tom, jak je vše great a wonderful.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže Mallozzi jako ministr propagandy nejmenovaného německého vůdce?
(to mě jen tak napadlo přirovnání)
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Odpovědět s citací

IMO Mallozzi není zrovna ten, kdo to všechno řídí nebo všechny story vymýšlí, jenom je z něho obětní beránek kvůli svému blogu, proto že je nejvíc slyšet. Já se mu někdy za tu jeho ochotu odpovídat na věčný dotazy lidí ohledně Sg divím.( Po ženské, co tvrdila že Zelenka je úchyl když pochválí Cartrové vůni vlasů a že by ho prej měli vyhodit...tak takový dotazy)
Rozhodně je z tvůrců nejsdílnější, dopisoval kdysi i GW foru, a díky němu se dozvíme spoustu spoilerů a věcí ze zákulisí a perliček, který bychom se jinak nedozvěděli. Podle mě ta nenávist vůdči němu je značně přehnaná, každej nepovedenej díl je spojován s ním, ale podle toho co říkaj to funguje tak, že příběhy k těm dílům vymýšlí všichni spolu, a scénář pak podle toho napíše jeden, a až to udělá tak ho ještě kolektivně kritizují a pozměnují. IMO je to dost kolektivní práce, a obviňovat jeno Mallozziho je nefér.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM