ElWapp> vidíš, to mi ani nedošlo
Dark Angel> přesně tak sem to myslel. Vždyť když kosmonaut leze do skafandru, tak mu k tomu musí někdo asistovat, stejně jako u Sam, v díle když instalovala nový HW do supergate
Jinak mě napadlo pár dalších chyb, nejsem si jistej jestli to jsou skutečné chyby, tak posuďte sami:
dříve bylo třeba, aby byla brána na planetě (nebo blízko), aby se s ní bylo možno spojit, jak tedy může existovat mezigalaktický most? Druhá věc, pokud si dobře vzpomínám, energie při vytváření červí díry se bere z panelu - odkud teda berou energii brány v Pegasově galaxii, které plují ve vesmíru (stejně jako ty v mostě)?
A poslední věc, když měl v hlavně Jack znalosti Antiků (poprvé), tak sestrojil přístroj pro vytvoření červí díry do jiné galaxie - napájecí jednotka byl zdroj z tyčové zbraně. Řekl bych že v Mléčné dráze je hodně tyčových zbraní k dispozici, tak proč tento způsob nepoužít (byť třeba k nouzovému) připojení do Pegasa (nebo naopak)?
Teď mě ještě napadla taková otázka, proč mají 304 na boku světla, který svítí kromě na velice efektní US Air Force taky na úplně prázdný místa?