Tak se tu zabředlo do zajímavé diskuze o porovnávání companionek.
IMO byla nejhorší Rose,či potažmo Billie Piper. Ze začátku jsem jí podezříval s pletkami s producentem,aby tu roli dostala. A to,co prováděla Mickymu bylo fakt dvný.
Martha mi sedla více. Ale kdyby byla první companionka nového Doctora ona,tak by to nepůsobilo opakovacím dojmem jako s Rose...(opět IMO).
Donna je opravdu nejlepší Doctorův doplněk. Nejsem příznivec jejího přílišného sarkasmu či křepčení,jak si jde za svým ale co jiného tam mohli po dvou vzdychajících nedochůdčatech dát,aby to nepůsobilo stejně?
No a ty jejich konce: U Rose mi přišlo skoro nechutný,že se Rose líbá s Doctorovým klonem,který je navíc ještě z půlky tvořen Donnou. Tady IMO nešlo o Doctora jako bytost,ale o Doctora s oním obličejem (jakýsi David Tennant). Opět mi to potvrdilo pár věcí.
Martha: Udělala si známost během událostí na konci třetí série a pak si ho našla(znalí vědí co mám na mysli). Když to Donně vyprávěla,docela jsem se bezděčně zaradoval. A mám takový dojem,že jejím Torchwoodským dnům ještě není konec...
A Donna? To nemůže být takový konec,to by nerozdýchali zase diváci