Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Starship Troopers 3: Marauder

Starship Troopers 3: Marauder

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 15.7.2008 11:57:56
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Johnny Rico je povolán zpět do akce a sebou si bere Lolu ala Jolene Blalock jež já osobně zbožnuju jako T´Pol z Enterprise nebo Ishtu z sg1... vypadá to zajmavě a myslím že se vyrovnává prvnímu dílu. Co si myslíte vy?
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.7.2008 21:39:51
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Du teprve zkouknout,ale těším se.
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 17.7.2008 18:20:57
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Super, hvězdná pěchota je zpátky. Výbornej díl, obzvlášť po tom divnym druhym dílu. A ty mauradery na konci, luxus, konečně pro změnu taky něco co dokáže zmlátit brouka tváří v tvář, akorát jestli bude čtvrtý díl tak už ten brouk bude přes půlku galaxie... :smile:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 17.7.2008 19:23:13
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nevím jak vy ostatní, ale já říkám super!!! Přesně tohle se mi líbílo na původní Hvězdné Pěchotě, fakt nevím koho napadl ten druhý díl co byl úplně mimo mísu, ale naštěstí tentokrát už se autoři poučili. Úžasné hlášky jako třeba:
Toto je spoiler!!!:
"God is back and he´s a citizien too." :D
a nebo písnička s trefným názvem "It´s a good day to die" :D . Jo a ty robotí oblečky na konci byly hodně efektivní a jako vystřižené ze Supremme Commandera.
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 17.7.2008 19:34:23
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, přesně, druhej díl byl nanic, možná i proto že tam nebyl Rico a spol. A ty hlášky, dobrá byla tahle:

Toto je spoiler!!!:
Můžete chodit vojáku ?
Ano pane!
Tak vemte tu ruku a zjistěte či je... :lol:

A ta písnička, fakt hustá, už jí cpu do MP4... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 19.7.2008 15:41:25
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mno tak z tohohle filmu mám šíleně smíšené pocity...
Rozhodně lepší než dvojka a v pár aspektech lepší než jednička.
Toto je spoiler!!!:
To s tím Bohem se mělo zmínit už v jedničce při prvním Would you like to know more? A hezké je,že vyslyšeli přání fanoušků a prskli tam ty roboty alá kniha.
V prvé řadě je jasné,že místo nějakého Dixe Hausera tam měl být Carl. Jenom se změnilo jméno a zmínka o jejich seznámení. Jinak to bylo jak vyšitý pro Patricka Harrise,ale po HIMYM pochybuju o jeho účasti v méně kvalitních show.
Trochu klasika do začátku- drsný podřízený odporuje byrokratickému nadřízenému- byla na vahách proti pár hláškám a navzdory malému rozpočtu IMO skvěle udělané bitvě v Roku San.
Nebeský maršál jako popová hvězda a vrchní velitel v jednom byl...zajímavý. Čekal jsem s ním nějakou pointu,než to,co se zdálo být už na začátku filmu.
Poručík Manionová by klidně mohla vyhrát cenu Nejzbytečnější postava,ale i to sem ochoten odpustit kvůli její hlášce o tom,jak ztratila SM .
Přenést většinu děje do kanceláří a na pláž bylo z nutnosti šetrnosti šťastná volba. Skupina přeživších zažívá klišovité problémy jako žebříček velení a ta věřící blondýna hraje na opravdu vražednou strunu.
Ano,taky předpokládám,že příští Mozek bude přes půl galaxie :lol:
ale mohli by tam dát létající brouky alá jednu SW rasu vesmírných rejnoků. Jenže to by pak Pěchota nebyla o pěchotě.

Prostě to odhaduju tak na 65-70% kvalit prvního dílu,ale místama mi to přišlo i lepší. Bohužel těch míst bylo opravdu pár.
Překvapení roku: Music composed by Klaus Badelt. Tenhle chlápek si za jeden OST bere milony babek. Jeho přítomnost v tomhle béčku... A je parodické,že až na ten Maršálův song bych tento OST zatratil jako absolutně nevýrazný...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 19.7.2008 16:00:17
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já mám teda dost rozporuplnou představu o tom, co jsem viděl. Je supr, že je to další díl a příběh taky nebyl špatnej, ale zdálo se mi to, nebo ty speciální efekty nestály za nic ? Teda ty sekvence ve vesmíru byly v pohodě, ale ty brouci - to jak se pohybovali a vůbec, to mi přišlo strašně amatérský. To když jsem srovnával brouky z jedničky a z tohohle, tak teda jednička byla stokrát lepší. To samý s těma robotama. Tak trhavý pohyby, záběr kamery a střelba - nevim, prostě se mi zdálo, že ty efekty byly hroznym způsobem odfláknutý.
Vítězství ukazuje sílu.
Vítězství bez boje ukazuje skutečné znalosti.

Příspěvek 19.7.2008 17:16:17
B-Rabbit Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ja sa na to teším už to sosám konečne Hvezdna Pechota nová
[img][images/thumbs/B-Rabbit_4400.gif]http://the4400.sga-project.com/images/userbars/4400.gif[/img]
[img][images/thumbs/B-Rabbit_userbar44001ht.gif]http://the4400.sga-project.com/images/userbars/userbar44001ht.gif[/img]

Příspěvek 20.7.2008 09:07:59
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak jsem zkouknul film a celkem dobrý... určitě lepší než druhý díl, možná na úrovni dílu prvního.
Samozřejmě nesmí člověk čekat bůh ví jakou zápletku (přeci jen, je to Hvězdná pěchota) ale film jako takový nezklamal- možná proto, že jsem od něj nic neočekával, takže milé překvapení :)

Toto je spoiler!!!:
Ty maraudery se skutečně povedly... takoví robůtci posledního soudu :-). To, že nepopraví Rica bylo jasný od začátku. Granáty broučků byly hezký, ale přijde mi to, že z brouků dělají jen tupce, co neumí nic jinýho, než kopírovat pozemskou techniku... chtělo by to něco novýho, co lidi nemaj, aby to lidi s maraudery a Q bombičkami neměli moc lehký...
To, že mozek přijde na to, jak se bránit i bez svýho vysavače, se dalo taky čekat- přeci jen, měl v sobě hodně mozkových buněk a jeho moek byl rozhodně mnohem větší, než mozky jeho věznitelů... řekl bych, že ho hodně podcenili.
Ten závěr, kdy se všichni modlí, to už mi přišlo ubohý... už tam chyběla jen americká vlajka... :roll:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 20.7.2008 10:08:31
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak tenhle film mě příjemně překvapil, opravdu se mi líbil :D .
Ty hlášky tam jako třeba "Its a good day to fry" nebo tak to bylo něco, ty songy taky neměly chybu a akce taky bylo dost. Akorát škoda že neměli tolik peněz jako třeba na první díl, bylo by to mnohem lepší, ty brouci se hejbaly občas tak trochu sekaně a vypadaly občas divně. Škoda, kdyby měli víc peněz, byl by to ještě lepší film, ale i tak to bylo dost dobrý!!! Musím si sehnat ten Song "Good day to die!" :smile:
Ronon is the best!!!

Příspěvek 20.7.2008 20:03:56
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tady to máš:

http://leteckaposta.cz/128764967

Grabnul jsem to rovnou z filmu abych si to dal jako zvonění na mobil. :D

Abych nebyl úplně OT. Film byl super, s dvojkou se to vůbec porovnávat nedá. Pokud bych měl porovnávat tak se to v mnohým vyrovnalo jedničce, v něčem ji to i předčilo. Ovšem to je jen můj názor. :cyclopsani:
Obrázek

Příspěvek 20.7.2008 20:47:39
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Lukec: Díky ti

Třeba Badelt splní svoje výhrůžky na foru a opravdu napíše další Anokeho hity jako : "Quit bugging me" nebo "psychic is sexy".

To bych už asi opravdu nerozdýchal. Už tak mi ten song odmítá slézt z playlistů...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 21.7.2008 14:39:15
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Lukec díky ti za song!!!! :)
Tyjo asi ten film za chvilku skouknu znova bez posunutýho zvuku, poprvé sem měl posunutej zvuk v 2.CD :)
Nevíte jesli bude 4ka?
Ronon is the best!!!

Příspěvek 21.7.2008 16:37:20
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak tohle byla úplná spokojenost, sice (naštěstí ?) jsem neviděl dvojku, ale tohle mělo na styl jedničky, sice to vypadalo (hlavně ze začátku, než se přešlo na jejich vlnu) dost amatérsky ale bavil jsem se dobře.
nejlepší snad za celý film ale bylůa scéna hned na začátku jak ho přizazila k betonové zdi ta jejich Hi-Tech lopatka :twisted:
a God Day to Die ten to řezal

akorát se mi nelíbila Q-bomba... a bude ještě 4?
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 23.7.2008 14:55:42
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ta lopata byla dobrá, tou bych nechtěl dostat do zad... :lol:

Dwayne píše:
Teda ty sekvence ve vesmíru byly v pohodě, ale ty brouci - to jak se pohybovali a vůbec, to mi přišlo strašně amatérský.

Mě naopak připadalo že sekvence z vesmíru jsou k ničemu, teda spíš že tam žádný nejsou, jen Sanctuary (fajn stanice) a závěrčné odpálení planety. Mimochodem ta nová bílá loď celkem připomíná Nebulo B ze SW... 8)

Tady bych s dovolil jedno video: :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=8cdPWLYCnxc

Další

Zpět na Filmy