Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 22.6.2008 20:19:03
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ashraku, budeme tě hýčkat, když nám aspoň ten jeden díl stáhneš, na ten druhý už se snad pak všichni vrhnou doma, těch pár hodin to snad vydržíme, ne? :D

4x11
Toto je spoiler!!!:
Tak... co říct? Prostě paráda. Přiznám se, že jsem netušila z ukázek, co na nás scénáristi nachystali a byla jsem vysoce překvapená a nadšená. Prostě skvělé. Celou dobu jsem seděla jak na trní a přemýšlela, co se stane dál, čekala jsem na všechny ty mimozemské události, co se za tu dobu odehrály na Zemi. Je fakt, že jednu chvíli jsem si říkala: "Master, jo Master," než mi došlo, že se tam asi těžko objeví, ale přenesla jsem se přes to velice rychle :D .
Co se upoutávky na další díl týče... už aby to bylo, protože tohle bude zaručeně taky paráda! :lol: A hlavně jsem zvědavá, jak to dopadne s Donnou, jen teda umřít nesmí, to by se mi ani trochu nelíbilo :oops:
Obrázek

Příspěvek 22.6.2008 20:23:00
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No já se tak těšila :shock: , nemohla jsem se dočkat a šetřila si tu pochoutku až budu sama doma - nakonec skoro sama...ale dalo se , nikdo mi do toho nemluvil :wink: .
Dona byla fajn - takový ten prototyp "normální" ženské, která má tolik ukrytého potenciálu a neví o tom. No je to skoro jako o mě :roll:
Toto je spoiler!!!:
Taky mě napadlo, že je nějak ve spojení s pány času - třeba ji ukryli na Zem, při té genocidě na Galiifrey?

Trochu mi vadila
Toto je spoiler!!!:
absence Doktora, ale když tam byl - tak se tvářil tak správně vyděšeně , že si to celkem vynahradil

Odkazuje to celé na ten díl
Toto je spoiler!!!:
s královnou Viktorii - Zub a dráp?
a jak jsou v tom potom propojení
Toto je spoiler!!!:
Dalekové?
.
S každým dílem tomu víc a víc propadám :wink:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 22.6.2008 22:52:19
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jako první reakce je WOW s potleskem.
Tenhle seriál je opravdu v poslední době jediný, u kterého prostě musím tleskat a nehorázně se těšit na další díl. A osobně to bude něco.

Toto je spoiler!!!:
Těch lidí (jen tak by mě zajímalo jak dlouho bude Tardis letět než se tam všichni v té úvodní znělce objeví :) co se vrátí je opravdu hodně ovšem nejvíc mě dostala přítomnost Ianta a Gwen a ten záběr Armády Daleků letící k Zemi.

Každopádně ještě k epizodě. Ačkoliv cestování v čase (Takový to ryze klasický ne jako u Doctora, kde to slouží jako prostředek k přesunu, podobně jako brána ve Stargate, lodě ve Star Treku...) moc nemusím, ale tahle se opravdu povedla. Jinak doufám, že Donna nezemře, tím by mě fakticky naštvali, rozhodně nejlepší společnice co s Doctorem cestovala.

Jinak tohle finále bude hodně velká podívaná a já už se nemůžu dočkat (Doufám, že to vyjde na tom FF)
Hodnocení epizody: 10/10 + potlesk
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.6.2008 11:41:30
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak 4x11 jsem viděla už asi třikrát. Být to epizoda jenom s Marthou nebo jen s Rose bez doctora, pochybuju, že by byla tak výborná. Ale Catherine Tate je vynikající. Je výborná a jestli dají novou companionku, tak mě naštvou, protože ona je bezkonkurenčně nejlepší.
Toto je spoiler!!!:
Jen mě tak napadlo, aby nás nakonec nepřechytračili a novým doctorem nebyla ona :lol: Kdyby byla nějaká skrytá Time Lady, to by bylo docela dobré řešení :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.6.2008 11:48:22
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To abychom si pomalu zabrali místnost na promítání ... k notebooku se všichni nevejdem :-D
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 26.6.2008 12:17:02
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ono by asi bylo nejlepší zamluvit už ráno místnost někde na půlnoc a napsat to jako změnu v programu a normální promítání. :wink: Někde, kde nebude už třeba od jedenácti program. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.6.2008 12:56:26
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Jo to by chtělo - koneckonců tak nějak to bylo i s SGA na FFS, ne?
Jinak jsem se dozvěděl, že se v neděli možná nedostanu domů tak rychle jako obvykle (táta se asi bude potřebovat někde stavit) :shock: A tudíž jestli se finálovej díl nebude promítat na FF tak se asi zcvoknu :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 26.6.2008 16:52:40
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Tak 4x11 jsem viděla už asi třikrát. Být to epizoda jenom s Marthou nebo jen s Rose bez doctora, pochybuju, že by byla tak výborná. Ale Catherine Tate je vynikající. Je výborná a jestli dají novou companionku, tak mě naštvou, protože ona je bezkonkurenčně nejlepší.
Toto je spoiler!!!:
Jen mě tak napadlo, aby nás nakonec nepřechytračili a novým doctorem nebyla ona :lol: Kdyby byla nějaká skrytá Time Lady, to by bylo docela dobré řešení :D

NO i když mám Donu ráda, to řešení, které navrhuješ bych nechtěla. Aby Dona
Toto je spoiler!!!:
nahradila Doktora!!!? :roll:
.
Zní to sice trochu nebezpečně logicky, ale doufám, že se kroky tvůrců tímto směrem nevydají. Spíš si myslím, jestli Dona není nějaká
Toto je spoiler!!!:
skrytá hrozba

Příspěvek 29.6.2008 15:14:41
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To se nedá! Tenhle díl byl zatím nejlepší z celé čtvrté řady. A ano,v titulkách ta jména musela rotovat dost rychle :) Tohle prolnutí Doktora,Torchwooodu a Sarah Jane bylo zatím na 100% dokonalý.
Toto je spoiler!!!:
Zvlášť úžasná byla scéna,kdy Harriet Johnson svolala všechny Doktoří companiony. A Jack s Iantem perlili jedna radost. I to dítě ze Sarah Jane mi tentokrát nevadilo. Dost mi to připomínalo závěrečnou scénu třetí série,kdy všichni volají "Doctor!"
Pak se Doktor potkal s Rose,rozběhli se k sobě alá Beverly Hills a potulný Dalek to do Doktora napral. Ten začal v bezečí TARDIS pod všeobecným companioním dohledem regenerovat. Bohužel mám dojem,že půjde o časovou smyčku,takže ta regenerace bude krátkodobá,a pak se zase vrátí Tennant. Bože můj,ten chlap tam přesluhuje :?
A zajímalo by mě,co by s fandomem udělala regenerace do podoby staříka...

NA FF jsme tu měli krásnou promítačku čerstvě stáhnutého dílu. To se to pak vychutnává....
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 29.6.2008 17:44:01
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

... no to sakra... to se to pak vychutnává, když lidi řvou jako zvířata už jen kvůli tomu, že Jack vylezl zpod kredence. Parádně se to vychutnává, když bučí při zjevení Rose. A ještě když do toho inteligent fotograf blejská publiku do očí... ne jednou, ne dvakrát, ale asi pětkrát za pitomejch čtyřicet minut. Díl byl dobrej, ale to promítání mi ho zkazilo.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 29.6.2008 18:33:53
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Geser napsal:
Toto je spoiler!!!:
Zvlášť úžasná byla scéna,kdy Harriet Johnson svolala všechny Doktoří companiony. A Jack s Iantem perlili jedna radost. I to dítě ze Sarah Jane mi tentokrát nevadilo. Dost mi to připomínalo závěrečnou scénu třetí série,kdy všichni volají "Doctor!"
Pak se Doktor potkal s Rose,rozběhli se k sobě alá Beverly Hills a potulný Dalek to do Doktora napral. Ten začal v bezečí TARDIS pod všeobecným companioním dohledem regenerovat. Bohužel mám dojem,že půjde o časovou smyčku,takže ta regenerace bude krátkodobá,a pak se zase vrátí Tennant. Bože můj,ten chlap tam přesluhuje :?
A zajímalo by mě,co by s fandomem udělala regenerace do podoby staříka...

:shock: Přesluhuje - WHAT?!!! OMG! To snad ne! Já chci aby sakra hodně dlouho přesluhoval!
Jinak zas na druhou stranu mi ta tvoje úvaha o
Toto je spoiler!!!:
časové smyčce udělala radost, já jsem dost depresivní z Doktorovi regenerace
- takhle mám zas naději. Jinak moc podařený díl. Já to asi nevydýchám a vydržet zas týden bude nad mé síly.

Příspěvek 29.6.2008 19:20:22
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
IMO bude hrát v dalším vývoji Doctora podstatnou úlohu ta jeho useknutá ruka.
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 29.6.2008 19:29:46
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

noximo píše:
Toto je spoiler!!!:
IMO bude hrát v dalším vývoji Doctora podstatnou úlohu ta jeho useknutá ruka.

Teda nechci se dělat chytrou, ale taky mě to napadlo. Doktor se na ní podíval, jak tam tak bublala v té nádržce. Napadllo mě , zda ho nakonec
Toto je spoiler!!!:
other Doktor nenaklonuje - nebo sám sebe neuvede do původní podoby. Nebo by mohl tímto způsobem David sehnat ztracený čas na hraní Hamleta a jiné své aktivity, zatímco by se z něho stával Doktor a other Doktor...

Noximo - a ty to odnekud přímo máš, nebo je to tvoje úvaha?

Příspěvek 29.6.2008 19:55:28
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tillion: Je to věc názoru. Kupříkladu já (a každý z mého okolí) to sleduje raději spolu s ostatními a nasává atmosféru. Někomu to vadí a někdo slintá blahem :wink:

Mrs. Sheppard: Ty jsi jedna z těch,co na to koukají kvůli Tennantovi? Hmm.. :?
Mě je úplně jedno,jestli jeho příští reinkarnace bude děda Simpson. Hlavně ať má NĚCO. Ono něco,co drželo Doktora nad vodou od 63.

Ta ruka tam je IMO jako připomínka provázanosti s Torchwoodem. Nedokážu si představit zápletku založenou na ruce,která se v Centrále pár let louhovala :lol: Ale uvidíme.
A další díl?:
Toto je spoiler!!!:
Tenhle skončil tak,že Sarah Jane je na mušce Daleků,a Doktor regeneruje. Buď tedy zabijí Sarah Jane v několika prvních minutách 13. dílu a Doktor zregeneruje na chvilku,než se nějak obrátí čas a happy end alá Last of the Time lords NEBO (pro mě milejší) varianta: Sarah Jane nezabijí a Doktor zregeneruje nastálo.Tennant je skvělý Doktor,ale nelíbí se mi fandom,založený na lidech,co ho budou zbožňovat,ať by udělal cokoliv :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 29.6.2008 20:44:09
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
Noximo - a ty to odnekud přímo máš, nebo je to tvoje úvaha?

Moje úvaha. Zezačátku na ní byl záběr, při kterém mě hned napadlo, že nám ji chtějí tvůrci připomenout.

Toto je spoiler!!!:
A taky po druhém shlédnutí mám pocit, že příběh bude ještě větší než Dalekové. Přeci jen mi nepřijde jejich zjevení jako něco, co otřásá podstatou všech vesmírů. A na 90% procent se to, dle toho rozhovoru s tou "menší šedou" bude točit kolem Donny
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who