Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sportovní události

Sportovní události

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 16.6.2008 09:54:10
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak ty poslední dva góly rozhodně nebyla Čechova vina. U toho druhého to byla prostě smůla. Ten míč byl vysoko a on na něj pořádně nedosáhl. Navíc se mu tam pletl ten Turek. A u toho třetího prostě neměl šanci, když obrana někde chlastala on byl sám na dva. Za to, co naši "experti" předváděli zhruba od 60. minuty si fakt zasloužili vypadnout. Dají druhý gól a naprosto přestanou hrát. Kdyby jen neútočili, ale oni ani nebrání a nechaj Turky, ať si z nich dělají blbce, no tak to se fakt takhle nedá. Nebudu předstírat, že jsem profík přes fotbal, ale když to praští do očí i amatéra, tak to už fakt je hra na houby.

Ale zasmála jsem se, když ten asistent rozhodčího rozbil praporek. Nevím proč, ale takové momentíky mě vždycky totálně dostanou :lol: :D

Příspěvek 16.6.2008 11:52:47
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nechci tady začít s hrou na "zlého rozhodčího", ale mám dojem, že tihle byli nějací divní. Jednou měl písknout penaltu a celkově to pískali chvílemi volně a chvílemi neuvěřitelně tvrdě. Ale na celkový výsledek to stejně nemělo vliv, protože když mužstvo přestane v půlce hrát, tak se s tím nic neudělá. Je to zajímavé, jak si naši zopakovali zápas, který hráli v roce 2004 s Nizozemskem, akorát, že tehdy to skončilo obráceně.
Teď budu fandit Holanďanům a Chorvatům :D

Je mi z těch reakcí, jak všichni nadávají na Čecha, upřímně špatně. Nebýt jeho, tak jsme nevyhráli ani se Švýcary a jeli jsme domů s nulou a poslední ve skupině, s ostudou. Když už nic, tak jim aspoň trochu zachránil čest. Musí se vyměnit všechno od vedení až po některé hráče, ale to se asi bohužel nestane.

Zrovna jsem dneska koukala na sport a basketbalistkám a volejbalistkám se dařilo. Že by kolektivní štafetu přebíraly ženy? :D Hodně mě "pobaví", jestli naše basketbalistky uspějí na olympiádě a oni zase za "tým roku" zvolí fotbalisty nebo hokejisty. Basketbalistky jako mistryně Evropy před pár lety skončily až třetí, což je imo dost směšné.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.6.2008 13:10:00
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: Jistě, protože u nás, pokud se řekne kolektivní sport, tak všichni vidí jen fotbal nebo hojek. Aby si někdo vzpomněl na sporty jako je basketbal, házená nebo florbal, to ne. A ještě aby si tak někdo vzpomněl, že sport provozují taky ženy a že taky dokáží něco vyhrát, to už bys chtěla opravdu moc. :roll:

Příspěvek 16.6.2008 15:22:18
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Souhlasím s Eleirou, na ženy + jiné kolektivní sporty se zapomíná
Jinak k fotbalu - první poločas byl celkem v pohodě z Českého pohledu, a tudíž i výsledek 1-0 odpovídal, ale upřímně kdyby druhý poločas skončil třeba 3-0,nebo 4-0 pro Turky, tak by jsme se nemohli divit. Prostě si myslím, že si vítězství zasloužili (z fotbalového hlediska), ale zároveň mě to i štve (z Českého hlediska). Byli mnohem lepší v druhém poločase, a ta branka co dali Češi byla z ojedinělé akce (na druhou stranu kdyby dali ten gól na 3:0 místo tyče, tak by se Turci asi nevzpamatovali). Ten druhý gól v české brance byl Čechovou chybou, ale souhlasím, že bez Čecha by těch gólů bylo mnohem víc. Dále k zápasu musím říct, že mě velice mile překvapil výkon Rozehnala - ten tam zachránil minimálně 2 góly a už jako standart beru výborný výkon Plašila a Sionka (a zase si neodpustím poznámku, že Brückner stahuje ty nejlepší hráče z pole). Turci ale měli také velké štěstí - nebudeme si nalhávat, že kdyby Volkan Demirel(doufám, že to píšu dobře) byl vykartovaný dřív (alespoň o 2 minuty) tak to bude 3-3, neboť si nemyslím, že by ten hráč byl tak výtečný brankář :) Osobně si myslím, že bez něj s Chorvaty celkem hladce prohrají. Mno uvidíme :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 16.6.2008 15:53:02
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak záps už ani nebudu komentovat. Do druhého gólu pěkný zápas a pak (sami jste viděli). Brückner vedl reprezentaci dobře (s žádným jiným jsme se nedostali třikrát za sebou na EURO) ale poslední velký turnaj podle mně trochu přetaktizoval. Ale i tak budou hledat těžce nového ternéra protože Brückner byl dobrý. Čech a ten druhej gól, stalo se, bez něj bych určitě reprezentaci nechtěl vidět, udělal pro ni dost.

Doufám že Turky Chorvati vyklepou. Na favorita EURA teď vidím Nizozemce, to co prováděli s Italy a s Francouzi byla nádhera.

A perličku na konec. :D Vsadil jsem si na Rumunsko že postoupí ze skupiny. Pěkný kurz, pěkná připadná výhra (Ovšem museli by remizovat s Nizozemci, a zápas Francie a Itálie by musel skončit remízou nebo jednogolovou výhrou jednoho týmu).

Příspěvek 16.6.2008 16:30:14
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky budu teď fandit Nizozemcům. Hrají krásný fotbal, přesně tak, jak má fotbal vypadat. Je hezké sledovat, že většina "favoritů" byla vyklepnuta papírově slabšími celky. :D
Jinak k výkonu fotbalistů se už taky vyjadřovat moc nebudu, řekla jsem svoje. Jenom, že je mi prostě Čecha líto, protože jednou udělá chybu a zrovna je taková fatální. Snad bude mít příští sezónu lepší. Nesnáším ty závistivé komentáře, že jako bere v Chelsea velké peníze a tady ne apod. Ono to pochází od lidí, co sedí doma s plechovkou piva, fotbalu "teoreticky" rozumí, ale míčem by dostali v bráně leda tak po palici, kdyby si tam stoupli :? Úspěch se tu zkrátka neodpouští.

Osobně trochu nechápu, proč se u nás pořád tak cpou do popředí některé sporty. U fotbalu a hokeje tomu koneckonců rozumím, sama na to koukám a fotbal je celosvětová hra. Ale jak tady všichni třeba oslavovali Bauera (taky nic proti nemám, bylo to pěkné), a přitom Kraus už vyhrál světový pohár podruhé, jenom v méně známém sportu - skikrosu. Basketbalistkám se daří, jak reprezentaci, tak Brňankám a ani mužské zastoupení Nymburku neudělalo ostudu. Češi teď hodně slaví úspěchy v jiných, menších sportech a líbí se mi, že vždycky "ukradnou" výsadní postavení zakládající zemi :D Jenom se to u nás nějak nenosí, protože to nejsou, podle názoru několika lidí, dost "významné" sporty. Přitom zrovna ten basketbal u nás imo sleduje dost lidí.
Ještěže mám už tu ČT4 Sport, a můžu to sledovat, jinak s klasickou televizí bych nevystačila (kabelovku nemáme) a na Eurosportu je to celkem v bleděmodrém (a ne, sumo, kterému tam věnují překvapivě dost času, mě opravdu nezajímá :D)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.6.2008 16:41:38
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jako uznej, že už normálně říct, že máš raději basket než fotbal, což je kupříkladu můj případ, bo mam dva metry a raději použivám ruce než chodidla ke hraní, je v téhle zemi učiněný faux pass :roll: :lol:

Nevím proč lidé u nás ten basket nesnášejí bo co, snad si u příkladů jako je Michael Jordan myslí, že je to hra jen pro černochy bo co. :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 16.6.2008 21:21:08
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jasně no ale tak zase je pravda, že basket jako hraje víc černochů nech bělochů nebo si to alespoň myslim.... :D
Ale ten fotbal... to je fakt *no coment*... to se nedá :roll:

Příspěvek 20.6.2008 23:09:08
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ti Turci mají štěstí, to snad není ani možný! :twisted: To přece nemůže trvat věčně! Já už nikomu nebudu fandit, protože tým, kterému fandím, vypadne. Jen doufám, že se nedočkáme finále Německo-Rusko, to bych si fakt těžko vybírala.
Nejlíp finále v podání Holandsko-Španělsko, a aby to Holanďani vyhráli. :D

Příspěvek 20.6.2008 23:19:27
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To musí bejt víc než jen štěstí, vždyť snad všechny zápasy vyhráli stylem obrácení zápasu v poslední vteřině. Jestli to Euro vyhrajou dám se snad na Islám. :lol:
btw: taky fandim Nizozemcům.

Příspěvek 21.6.2008 11:33:05
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Turci především vůbec nemají co dělat ani v EU, ba ani na EURU. :x

A v možném finále Něm Vs. Rus, fandím jasně Rusům, jednak je mám raději, a jednak raději ať ten titul drží Slovani, Němci už jsou takhle pěkně drzí a oprsklí, stačí s nima pokecat a víte to taky. :roll: :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 21.6.2008 12:49:01
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ti Turci mají vážně štěstí - kdyby ten rozhodčí nechal Chorvaty vystřídat....
Jinak doufám, že Němce porazí (já nějak Němce nemusím) a kdyby celé EURO vyhráli Rusové, tak bych se vážně nezlobil :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 21.6.2008 18:04:58
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Kdokoliv, jen ne Rusové :? Tedy, Němci a Rusové ve finále, to je noční můra. Přeju to Holanďanům, jejich styl hry je parádní, hrají krásný fotbal a jako lidi jsou moc fajn :D
Jedna z mých nejlepších kamarádek je sice Ruska, ale jinak co se týče dalších, co jsem měla to "štěstí" potkat, tak se moc neliší od Němců. S tím rozdílem, že zatímco "západní" Němci se umějí slušně chovat, ale "východní" jsou prasata a roztahovační, tak Rusově jsou všichni jako bývalí východní Němci. Mají peníze a tak si myslí, že najednou můžou všechno. Během praxe v Krkonoších a později v Mariánkách to bylo neštěstí. Dělají hrozný bordel, a jsou děsně, ale naprosto neuvěřitelně roztahovační. Určitě takoví nejsou všichni, ale takovýhle dojem na mě těch několik desítek hotelových hostů udělalo a asi by si měli ohlídat, jak se chovají v zahraničí, protože to spíš dojem o nich potvrzuje (většina lidí si to beztak myslí, takže si asi říkají, proč by ten dojem měli kazit :roll:)
Ne, ne, nic takového, finále pěkně Španělsko - Holandsko, s vítězstvím Holanďanů :D
Naposledy upravil Klenotka dne 21.6.2008 19:31:20, celkově upraveno 1

Příspěvek 21.6.2008 19:29:55
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Turci na šampionátu vedli pouhých 6 minut, to říká dost (nad Švýcarskem vyrovnali v nastavení, Českem 6 min, a Chorvatskem ani minutu).
Dnes nemám vyloženého favorita Nizozemské oranijens nebo ruskou mašinu. Ale rozhodně to bude nejkrásnější čtvrtfinále.

Příspěvek 21.6.2008 22:31:27
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Někdo tam nahoře mě nemá rád :twisted: Rusové! To snad není pravda :( Holanďani teda hráli překvapivě špatně, takže se dá říct, že si to sami prohráli, ale je to škoda! A dnešní mizernou hru bych jim i odpustila, za ty výkony, které předváděli předtím. Rozhodně si zaslouží víc postoupit než Turci, kteří mají víc štěstí než rozumu.

Teď budu doufat, že finále vyhrají Španělé, nebo do prčic už i ti Italové. Aspoň nějaký trochu sympatický národ.
I když bych nechtěla být v kůži těch, kteří porazí Turky:D Potom, co vyváděli po tom včerejšku, bych se skoro bála, aby nezapalovali velvyslanectví :D

Příspěvek 21.6.2008 22:36:34
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: Tys to zakřikla!!! :mrgreen:
Moc úžasná podívaná to teda nebyla. Komu já teď budu fandit...? :(

Příspěvek 21.6.2008 22:43:04
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zdrávstvujtě, braťja Rusi! :thumright:

Pokud to vyhrají, to Rusům přeju stokrát víc, než Němcům. :thumleft:
A pokud jde o lidi, co je nemají zrovna rádi - holt Rusové se nechávají snadněji ovládat a strhávat sny o velikosti a "říši", a k životu nepotřebují žádnou hlubší kulturu, kromě státní propagandy a cenzury, oni by zas mohli říct, že Češi jsou zase slaboši, probírající všechno u piva, a vlastní rodinu by prodali za dvacet stříbrných.

Holt každá kultura má něco :D :)

Invaze - 41. část

Příspěvek 21.6.2008 23:32:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jenže my jsme je 30 let neokupovali a tobě nesedí za zadkem otec, který každé tři minuty zařve "svině ruský" :) (po 68 nám pozavírali půlku příbuzenstva, tak se mu nemůžu divit).
Ale kdyby měli hrát Němci s Rusy, tak vážně nevím, komu fandit. Jeden by mohl říct, že mi to může být jedno, ale já jsem prostě fotbalový fanda a nemůžu si pomoct :D
Hlavně tedy v tomhle případě doufám, že vyhraje *fotbal*. Čili Španělé. To, že Turkům přeje vyloženě štěstí, Rusové chytli den, kdy se Holandsku nedařilo a Němci to zachraňují jen spíš týmovou hrou než fotbalovou krásou, to není podle mě důvod proto, aby kdokoliv z nich Euro vyhrál.

Ale už teď mám dojem, že se tenhle šampionát zapíše do dějin jako nejbláznivější. Co se děje v posledních zápasech je úplně praštěný. Tyhle obraty na poslední chvíli, to se stalo už asi čtyřikrát po sobě!

Příspěvek 21.6.2008 23:43:06
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Stavaj něrušimy republika ......

Nizozemci si vybraly špatnou chvíli na své první zaváhaní. Jak prošli skupino smrti a pak tohle :roll:

Jdu malovat čerta na zeď :evil: : finále bude mezi ruskem a tureckem, Rusové budou vyhrávat 3:0 :lol: ale turci to pět minut před koncem vyrovnají. V prodloužení opět rusové budou vést ale turci to v nastavení dorovnají. A rozhodne se až v 10 serii penaltových kopů 8)
Naposledy upravil henzis dne 22.6.2008 07:56:04, celkově upraveno 1

Příspěvek 21.6.2008 23:55:47
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: Bohožel ale život spravedlivej neni a pěknej fotbal ještě nemusí být zárukou vítězství, jen si vem minulý Euro, kde vyhráli Řekové.

Příspěvek 22.6.2008 00:02:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Proto doufám, že letos to vyjde :wink: A "osud" letos Řeky pěkně vytrestal a zostudil. :)

Příspěvek 22.6.2008 12:27:17
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Rusové to nakonec vyhráli :thumbsup: já osobně bych byl teda rád, kdyby postoupili oba týmy (třeba Holanďani místo Němců), ale když musel postoupit jen jeden tým, tak jsem to přál Rusům
Jinak finále Turci x Rusové je dosti zajímavá představa :D Ale musím říct, že by mi to ani nevadilo (Rusům to přeju a nepřeju to Němcům :) )

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 22.6.2008 12:35:31
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Kdokoliv, jen ne Rusové a Němci :? Turkům snad to štěstí časem vyprchá...Španělsko by bylo fajn.

Příspěvek 22.6.2008 16:46:54
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak turků kteří můžou nastoupit na semifinála je jen 14 a to se uvažuje že třetí nahradní golman bude připraven na místo stopera :roll:

Jinak doufám že dnes vyhraje španělsko :)

Příspěvek 22.6.2008 18:10:39
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Cože?? :D :D :D náhradní gólman jako stoper? :biglol: Tak tohle jsem neslyšel, ale upřímně mě to velmi pobavilo :D
Jinak já osobně spíš doufám ve výhru Italů, protože si myslím, že Rusové spíš budou schopni porazil Italy než Španěly...

Mé Povídky ZDE

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo