Taky budu teď fandit Nizozemcům. Hrají krásný fotbal, přesně tak, jak má fotbal vypadat. Je hezké sledovat, že většina "favoritů" byla vyklepnuta papírově slabšími celky.
Jinak k výkonu fotbalistů se už taky vyjadřovat moc nebudu, řekla jsem svoje. Jenom, že je mi prostě Čecha líto, protože jednou udělá chybu a zrovna je taková fatální. Snad bude mít příští sezónu lepší. Nesnáším ty závistivé komentáře, že jako bere v Chelsea velké peníze a tady ne apod. Ono to pochází od lidí, co sedí doma s plechovkou piva, fotbalu "teoreticky" rozumí, ale míčem by dostali v bráně leda tak po palici, kdyby si tam stoupli

Úspěch se tu zkrátka neodpouští.
Osobně trochu nechápu, proč se u nás pořád tak cpou do popředí některé sporty. U fotbalu a hokeje tomu koneckonců rozumím, sama na to koukám a fotbal je celosvětová hra. Ale jak tady všichni třeba oslavovali Bauera (taky nic proti nemám, bylo to pěkné), a přitom Kraus už vyhrál světový pohár podruhé, jenom v méně známém sportu - skikrosu. Basketbalistkám se daří, jak reprezentaci, tak Brňankám a ani mužské zastoupení Nymburku neudělalo ostudu. Češi teď hodně slaví úspěchy v jiných, menších sportech a líbí se mi, že vždycky "ukradnou" výsadní postavení zakládající zemi

Jenom se to u nás nějak nenosí, protože to nejsou, podle názoru několika lidí, dost "významné" sporty. Přitom zrovna ten basketbal u nás imo sleduje dost lidí.
Ještěže mám už tu ČT4 Sport, a můžu to sledovat, jinak s klasickou televizí bych nevystačila (kabelovku nemáme) a na Eurosportu je to celkem v bleděmodrém (a ne, sumo, kterému tam věnují překvapivě dost času, mě opravdu nezajímá

)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.