Teď je taky v módě mít otevřený konec, takže bych se ani nedivil - akce, akce, akce a najednou konec aneb počkejte si dalších 27 let na pokračování Hodně to taky pak napomáhá případnému "znovuotevření kobky" a nahrává to tak producentům pro případné pokračování ...
Můj názor je modifikace Amperova: skončí to uprostřed akce, protože seriály vždycky končí otevřeným koncem (pak by ovšem byla naděje na "Miniseries II", kde by to zakončili), ale ať to dopadne jak chce, Zemi prostě nenajdou. A věřim tomu, že kdyby původní Galactica byla natáčena bůhvíkolik let, taky by v ní Zemi nikdy nenašli. Bojím se, že po skončení 4. série zbyde podobná pachuť jako po skončení SG-1, ale tam se aspoň připravují ty dva filmečky.
Já jsem teda po posledním dílu SG... *autocenzura... dám si novoroční předsevzetí... nebudu vyvolávat flamy, nebudu vyvolávat flamy...*... a to myslím dostatečně vystihuje otázku co nám červené spektrum napovídá o kvasarech.
No, podle mě se dostanou na Zemi, ktzerá ovšem bude na tak nevysoký technocký úrovni, že ji budou muset zachránit před Cylony (doufám, že jsem to napsala správně ), pomocí nějaké super zbraně, co tam náhodou objeví.
Lidé na Zemi musí přežít, jinak by neměli vůbec šanci "obnovit" lidskou rasu, kvůli nedostatečnýmu genofondu.
Tak jsem dokoukala BSG. Kdy že to má jít ten úplný konec? Na to, že ještě v létě jsem byla člověk BSG více méně nedotčený...začínám mít absťák Ale ten konec s tou Zemí....mělo to asi působit smutně, ale já u toho dostala záchvat smíchu. Vzpomněla jsem si na scénu z Madagaskaru, kdy tučňáci konečně doplují na Antarktidu a pronesou "Tak tohle je naprd." Ale už se nemůžu dočkat zbytku.
[img][./images/thumbs/100123053615414763_1265552998.jpg]http://nsa10.casimages.com/img/2010/01/23/100123053615414763.jpg[/img] Nos must amitto vivo en!