Tak sem po skouknutí Doctora Who neodolala a pustila se i do Torchwoodu .. a musím říct WOW ...!!! Vážně s emi to líbí , má to náboj pointu, nepostrádá to smysl pro humor prostě skvělá anglická práce, co se těče osazenstva co říct : Jack - je prostě Jack , Gwen - trochu mi trvalo než sem si jí oblíbila ale stalo se, Tosh - tak to je taková šedá myška, ale mám jí ráda je kouzelná , Owen - v první serii se mi příčil a pak poslední díly a druhá serie prostě výborný i toho sem si oblíbila a nakonec Ianto

jak tu někdo trfně řek "sekretářka" ... a když sem viděla 2x11

tak sem dostala totální záchvat smíchu , ten mě ovšem přešel u 2x12 což byl velmi pěkný díl, líbilo se mi, že sme končeně zjistili jak se tam každej dostal ...fakt dobrý, ale to všechno skončilo v 2x13 (mimochodem proč z tý 13. dělaj tak děěsný číslo ?) Brečela sem jak malá když uřela Tosh , přišlo mi to, že Owenovi nedali tolik prostoru jako jí a mám dojem, že Owen se ještě ukáže, každopádně Tosh mám ráda byla taková opora v pozadí

a tohle mě fakt dostalo.
|
Toto je spoiler!!!:
|
Někde na webu sem četla, že nějaký tvůrce řekl, že Torchwood potřebuje novou krev. Je celekm logické, že to bude Martha- lékařka za Owena a Micky za Tosh, ale tohle rozhodnutí se mi vůbec nelíbí , pro mě jsou oba uzavřená kapitola z Dr. Who... nevim nelíbí se mi to, jestli to tak v třetí řadě opravdu dopadne . Tady se mi líbilo, že jejich vztahy nikdy nebyli úplně dokonalé a chvíli trvalo než se dali dohromady, a Martha ... jestli jí budou psát taky to kňourání jako v Doctorovi , tak teda potěš Cardiff.  |