Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Nelepší sezona SG-1

Nelepší sezona SG-1

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Nejlepší sezona je?

1. sezona
15
7%
2. sezona
7
3%
3. sezona
8
4%
4. sezona
29
14%
5.sezona
5
2%
6. sezona
9
4%
7. sezona
59
29%
8. sezona
29
14%
9.sezona
15
7%
10. sezona
25
12%

Celkem hlasů : 201

Příspěvek 28.8.2007 15:55:36
DarthRag Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já teda nevím, ale mě se nejlepší zdála 8. série. Jinak celkově asi takhle : 8, 7, 4, 3, 1, 5, 2, 6, 9, 10
Jsem S/J shipper a nestydím se to přiznat.

Příspěvek 28.8.2007 16:32:15
B-Rabbit Airman
Airman

Odpovědět s citací

všechny byly fajn ale 8.seria byla zábavna a taky emocionálna a videt Jacka ako generála :)

Příspěvek 30.8.2007 17:09:23
Sussan Airman
Airman

Odpovědět s citací

mi připadá nejlepší čtvrtá, alespoň moje je nejoblíbenější. Nenapadá mě žádný díl, který by se mi nelíbil nebo by mě nebavil :) ale kdybych mohla hlasovat pro dvě, tak ta druhá by byla osmá, i když to bez Jacka jakožto velitele SG-1 už nebylo tak úplně ono :(

Příspěvek 10.6.2008 16:59:37
Alyssa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja som sice zatial videla iba prvych 6 serii, ale aj z nich je dost tazke vytvorit poradie... ale nakoniec asi takto: 4(ma nezabudnutelne diely ako Window of Opportunity, a Prodigy ktore by som mohla pozerat stale), 6 (Jonas je uzastnyyy), 3(Jolinars memories a Devil you know su tiez skvele a tiez co ide po nich, nazov neviem), 5(anie neviem preco...), 2(sice je tu diel s tokrami ale aj tak...), 1(celkovo je zem este uplny novacik a to sa mi moc nelubi, ale co som zasa videla par dielov desiatej tak myslim ze tu budem mat urcite menej rada...)

Příspěvek 10.6.2008 17:28:57
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na Stargate jsem se zacal divat od konce 3. serie, takze jsem vlastne zacal nahravat SG na VHS od 4.serie a jelikoz nova "strategicky" dala rok pauzu mezi 4. a 5. serii(tehdy jsem ani poradne nevedel, ze neco jako internet existuje), tak jsem cely rok dokola sledoval jen 4. serii a vytvoril si na ni solidni navyk. Coz znamena, ze pro me to je jednoznacne. Miluju 4. serii. Jinak jsou vynikajici predevsim 5,6,7 a 8 serie.

Příspěvek 10.6.2008 18:51:37
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Podle mě je to osmička, tehdy to měli se ctí skončit, aneb v tom nejlepším se má přestat.
popřípadě navazovat filmy....
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 11.6.2008 00:57:59
martix0001 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pro mě byla vždycky nejlepší 8... Vždycky se vracím ke "Threads", což je i moje nejoblíbenější epizoda. Násluduje 7. s "Lost city", Heroes....

Příspěvek 11.6.2008 09:52:07
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Libily se mi celkem vsechny rady, ale nejvic u me vede 4 a 7.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 11.6.2008 14:36:50
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
Podle mě je to osmička, tehdy to měli se ctí skončit, aneb v tom nejlepším se má přestat.
popřípadě navazovat filmy....

ja mam rad vsechny serie 1-7 stejne uznavam ze sedma byla lechce horsi(jenom takova poznamka sem tezky fan SW a nasel sem v ni par prekopcenych veci)ale ten dil s tema lidma v te kopuli jak byly napichnuti na nejakej ten matriy co je postupne nutil chodit ven to je asi nej dil typu mise(nesouvisici z pribehem)no a pak lost city :!: best :!: to my spravilo nazor na sedmou serii no a osmicka byla uz celkem slabsi ale divat se nani dalo a jak rika dragon byl by to čestny konec SG-1
no a desata a devata :evil: :evil: sg1 musela nekdy skoncit ale skoncit v takove agonii :cry: meli to tipnout osmickou protoze uplne novy nepratele to proste......vim ze se najdou takovy ketrym se tyto serie libyli ale ja to nejsem(z vijimkou dilu pegasus project) ale vic nez ORI me stval mitchell hlavne kvuli moralce za Oneilla to byla jeste jakz takz vojenska jednotka zvlast v prvnich seriich ale mitchell si s toho preste dela prdel a vala jakbysmet takove individuum jako je vala by nemohli vzivote vzit do armadni jednoty(vim ze stargate neni realisticka ale tohle je fakt vysmech :cry: mrzi me ze ty posledni serie takhle dopadly a doufam ze tak neskonci i atlantis :roll:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 11.6.2008 16:48:45
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

7. řada forever! Hlavně díky Lost City... ale vrátil se tam opět Daniel, poslední série, kde jsme si pořádně užili Jacka, takže dle mě opravdu nejlepší, ale ty starší taky nejsou odpad, kdybych mohl tak všechny jsou dobrý :P
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 11.6.2008 18:22:52
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak u mě vede pravděpodobně čtvrtá. Nenapadá mě teď díl, který by se mi v ní nelíbil, má tu správnou SG-1 atmosféru, Apophis je ještě na scéně, Tanith se objevuje a dělá skvělý bordel :D Skvělé díly, co mě teď napadá kromě obligátní Window of Opportunity třeba Absolute Power, 2010, Beneath the Surface... Jo, fakt čtvrtá. Ostatní mám taky ráda, ale čtvrtá se drží na piedestalu.
Na další příčky si netroufnu, každá série má své kouzlo a za sebe nedokážu říct, která se mi líbila víc :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 16.6.2008 10:43:14
ronin Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Anubis.22 píše:
7 řada- extrémě špatná
10 řada- velice špatná
nejlepší devátá, nejhorší sedmá a desátá.

tak tohle si vubec nemyslim 7 řada byla super ale souhlasim s tou 10. prehnana jak jen to slo :evil: , osobne sem hlasoval pro 7. řadu :wink:
coming soon or later

Příspěvek 06.7.2008 20:24:06
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

1. místo :7.řada
2. místo :9.řada
3. místo :10.řada
4. místo :2.řada
5. místo :3.řada
6. místo :1.řada
7. místo :6.řada
8. místo :4.řada
9. místo :5.řada
10. místo :8.řada (bože replikátoři)

7. řada je nej a neptejte se mně proč (Asi mně zaujala závěrečná bitva s Anubisem)
8. řada je FUJ protože nastupuje Mitchell (Bože jak já ho nenávidím) a celá serka se točí kolem replíků.
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 08.7.2008 21:14:39
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

rocketman: Jen takové upřesnění...Mitchell nastupuje až v deváté řadě, ne v osmé.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 03.9.2008 13:42:48
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejradši mám první a druhou řadu kdy to vše začalo a byly položeny základy pro další série. Ovšem hlasoval jsem pro sérii čtvrtou a to pro to že v ní byla řada geniálně vyprávěných dílů.

Příspěvek 26.9.2008 11:38:04
Cre@tive Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

......ja neviem sa presne vyjadriť, v každej sérii bolo niečo k čomu sa veľmi rád vracám, prvé série, tak sú klasika, stará dobrá SG-1, neskôr už keď sme sa trošku mohli porovnávať s Goaldami, tam toho bolo tiež dobre, nakopanie zadku Anubisovi, potom príchod Ori, mne osobne sa veľmi páčili Ori, otázka toho náboženstva mala aj tak hlbší zmysel aj do nášho reálneho sveta.....celá SG-1 bola super..... :D ....som zvedavý, čo nám ponúkne tretí SG-1 film....
...svetelný meč sa dá použiť aj na štiepenie viniča, nie na medzigalaktické vojny...

Příspěvek 26.9.2008 13:00:20
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě se určitě líbili nejvíc první 4 série, i když taky nesouhlasím s tím že pak už to nebylo stary dobrý SGéčko. Ale ty první prostě měli něco do sebe určitě i tim že teprve všechno objevovali a třeba v druhy serii kdy poznávaj asgardy tak to jsou podle mě jedny z nejlepších dílů

Příspěvek 26.9.2008 14:48:10
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ja bych to místo serii rozdelil na urcity dily protoze kazda serie ma nejaky ty dobry dily a nejaky ty horsi (třeba ty psychologicky atd....)

Jinak pro mne byla nejlepsi asi 7 a 10 serie v 7. bylo hodne akce a v 10 je dost humoru :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 26.9.2008 21:24:51
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 11:27:45, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 04.10.2008 19:42:30
Razor (Anubis) Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

podle mě, je jednoznačně nejlepších prvních pět sezón...potom to už jde z kopce, resp. je jiné...šestá je ještě stará dobrá sg1..o něco lepší než ta pátá..sedmá řada je dobrá..ale už je poznat, jak se sg1 mění...osmá, to je chcípák...9. a 10. řada jsou dobré, ale není to už ono..možná měli z toho udělat novej serial než jen 2 řady a 2 filmy..

Příspěvek 28.6.2009 13:13:45
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to tu trošku oživím :-) a vezmu to hezky popořadě...

1 série - 80 %
2 série - 90 %
3 série - 90 %
4 série - 100 %
5 série - 90 %
6 série - 95 %
7 série - 100 %
8 série - 70 %
9 série - 95 %
10 série - 95 %

Takhlě nějak to vidím já. Pokud bych si měl ještě vybrat mezi čtvrtou a sedmou, tak volím sedmou, neboť jsem se ani u jedinéh dílu vyloženě nenudil.
Divím se, kolik negativních názorů tu je právě na tu sedmou. Opravdu jsem si tam totiž nevšiml jediného špatného dílu a finální epka byla jedna z nejlepších. Tak proč taková averze?

Příspěvek 28.6.2009 13:47:56
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Razor (Anubis) píše:
podle mě, je jednoznačně nejlepších prvních pět sezón...potom to už jde z kopce, resp. je jiné...šestá je ještě stará dobrá sg1..o něco lepší než ta pátá..sedmá řada je dobrá..ale už je poznat, jak se sg1 mění...osmá, to je chcípák...9. a 10. řada jsou dobré, ale není to už ono..možná měli z toho udělat novej serial než jen 2 řady a 2 filmy..

Naprosto s tebou souhlasím, ale :pst: .
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Příspěvek 16.7.2009 22:45:32
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

já dávám 7 protože ukončovala tu nejlepší část celé sg-1 rozhodoval jsem se mezi 9 i 10 ale 7 byla good asi ze všech ale naštvala mě 8série Moebius byl snad nejhorší díl v sg-1 ale vím že asi mněly napráci nejspíše SGA tak radši tuhle diskuzi ukončím.
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 16.7.2009 22:49:38
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Moebius jako nejhorší díl SG-1? Vždyť to byl jeden z nejlepších! :-)

EDIT: raději neodpovídej, dneska už jsem se hádal dost.

Příspěvek 17.7.2009 01:10:09
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no byl to hroznej díl mněl jsem v něm bordel a nechápu ho do dnes a zdá se mi že si na téhle sérii chtěly vydělat. :)
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách