No paráda, už jsem myslel, že se třetí řady nedočkám. Jen doufám, že to neposunou, to by mě docela naštvali. Takovýhle luxusní seriál si zaslouží o hodně více řad než jsou dvě.
Tak to se tesim skvela prdel,zrovna vcera sem si nato vzpomel u zkousky pri otazce co udelas kdyz vam nejde net Ale byl sem zvyklej na cesky hlasy tak to snad brzo predabujou ikdyz slysel sem ze ty english sou lepsi coz uz tak byva
Měl jsem možnost porovnat HBO dabing a originál. Originál je samozřejmě nejlepší, logicky, ale docela mě zklamali s tím cz dabingem, byl dosti strašný.
Nějak sem zaslechl že jsou dvě verze dabingu.Viděl jsem jen jednu(ta bez údajného Trávníčka jako Roye),ale myslím,že Jen a Mosse skutečně netrefili.Hlavně Moss ztratil svůj akcent kačera Donalda...Ale na druhou stranu byly vedlejší postavy naprostá špička.Petr rychlý jako Dernholm starší byl super,stejně jako jeho syn,alias Bohdan Tůma...A Richmond byl taky velice dobře trefenej.Ale pravda je,že tím Mossem vyřadili půlku IT šmrncu v kategorii Postavy.No ne vždy se dabing povede a tady to skončilo někde mezi...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Tak jsem asi divný, ale po shlédnutí obou řad se mi neskonale více líbí ta druhá. Zmizela na můj vkus až přehnaná vykonstruovanost 1.řady, zmizely neprovázané (nebo divně provázané) děje, místo toho přišly některé megacool momenty a dějové nápady, a popravdě mi je celkem jedno, že by to úplně v pohodě mohla být 4. řada Black Books (dokonce je tam i svině Ir).
tak mě se na HDD dostaly dvě řady tohohle super seriálu.
Přestože jsem viděl dosud jen dva díly tak musím říc že jsem se takhle dlouho nepobavil.
první dva díly 50/10
Dragon: Vůbec se ti nedivím. IT Crowd je královská zábava. Škoda jen, že nejsou žádné informace o 3. sérii. Zatím se akorát ví, že bude, ale to je všechno.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Našim čtenářům se podařil vskutku zajímavý úlovek - v Praze se jim na udičku chytil samotný Maurice Moss. Z fotografie cítím, že už je na výletě od maminky pěkně dlouho - vytažená košile, strniště na tváři...
I´m damn proud member of Sheppofilclub [img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]