Ale já se o tom nepřu...pokud vím,až na můj téměř nemístný optimismus ohledně toho spolu částečně souhlasíme.Jenže v SGA jde o širší záběr lidí,než v SG 1.Město versus team. Proto tam těch postav musí být tolik,aby si vzájemně překážely (samozřejmě je otázka,jak to provést a udržet přehlednost). Jistě,Larrin a jiné
werewolf women of S.S. spadají do kategorie pod hranicí dobrého vkusu (s tím buldočkem si mě rozesmála

) A Chuck,tvářící se v Midway, byl určitě lepší než úředníček Radar O'walter,kterého z něj udělali v posledních sériích...A nemusel mít repliku:,,Tohle podepište pane.Je to jen formulář 54543/NZ3"
Radkovo podržtaškovství mě taky hrozně vadí,ale už jenom ten fakt,že když tam byl naposledy (nepočítám Last mana,protože,to mohla být Rodneyho autorská licence ve vyprávění. Tak to i vyznělo),tak zachránil Atlantis...Vlk se nažral,a koza zůstala celá. Nemůžeš říct,že je tam nanic.A jeho větší zapojení je od nás jenom přehnaný patriotismus,protože tak dobrá ta jeho postava zas není.(to bude kritika

).Jediný pro mě nepochopitelný to bylo v Triu,kdy z něj dělali freaka. Ale pak sem si vzpomněl na jednu úžasnou lidskou vlastnost: Pomlouvat lidi za jejich zády.A ještě,když s tím začal někdo jiný.Prostě přidáš svou trošku do mlýna a pomlouvaný se to nedozví...Lorna pominu,protože ten není kromě sympatického herce zajímavý ničím.Prostě další sweet guy-drsňák v uniformě (pardon

)
Ohledně Kellerové:Chtěli nějak zaplácnout medika,a tak tam hodili postavu z jiného sci-fi seriálu (jako v SG 1 Cam a Vala) -nic nového pod sluncem,jen probíranější
A pokud nový cast opravdu zabere nějaké místo starým mazákům ve městě-nemyslíte si,že ho budou muset nějak cool napsat,aby se na to někdo koukal? (tady si to odporuje,ne?)Vždyť v popkornové SG jde o cool index,jak to někdo vyjádřil...