Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 1.6.2008 – 5. série ve znamení rovnosti pohlaví

1.6.2008 – 5. série ve znamení rovnosti pohlaví

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 01.6.2008 17:28:10
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tohle se mi moc nezdá... Začíná tam být nějak přecpáno.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 01.6.2008 17:31:30
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ou...už čekám, kdy se tam objeví v rámci antidiskriminace někdo s jinou sexuální orientací.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 01.6.2008 17:58:25
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jak se zdá tak cestovatelé mají jako vůdce ženy.Tak to vypadá,že u cestovatelů jsou nadřazené ženy a muži jsou podřadní tvorové :lol: Další žena a zase velí mužům.No mě se ten nápad líbí,máme rovnost pohlaví tak proč ne. :lol: :lol: ale zajímalo by mě jestli mají u cestovatelů vůbec muži nějaká práva,jestli je tam ženy neutiskují. :lol: :lol:

Příspěvek 01.6.2008 18:03:44
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Proti matriarchální společnosti vůbec nic nemám :) Byla by to příjemná změna :D Ale tohle asi nebude ten případ - potřebují velitelku, aby měli koho obléct do kožených hadrů. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.6.2008 18:06:59
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Přesně tak,obléct do kožených hadrů a svádět hrdinu sheparda. :cry: :cry:

Příspěvek 01.6.2008 18:25:08
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já bych to bral jako důkaz, že někdo v crew má fetiš na kožené oblečení.

Jinak nové postavy vítám, jen budou zase na nic, protože jediné, co se o nich objevuje je povolání. Žádné detaily jako třeba popisy jaký charakter má ta která postava a proč je zajímavá, jedinečná, bude přínosem pro děj. :?

Nemůžu se nějak zbavit dojmu, že si dělají zadní vrátka pro případ, že se jim na to Hewlett a Flanigan skutečně vykašlou.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.6.2008 18:28:51
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo, přecpou to tam postavami a ani jednu pořádně nenapíšou. Navíc na ty nové určitě doplatí i ty staré, protože jim budou zabírat místo. Už to vidím, jak nějaké nová vojanda bude všechny zachraňovat a staří dobří známí tam budou zase jen stát a tupě na ní zírat :roll: Nějak z toho nejsem nadšená. No, ale píší to muží, tak si tam nějaké fešandy v kůži narvat musí :roll:

Příspěvek 01.6.2008 18:41:35
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Už to vidím, jak nějaké nová vojanda bude všechny zachraňovat a staří dobří známí tam budou zase jen stát a tupě na ní zírat

Tak jako já bych zase trochu vyrovnanější zásluhy za záchranu města a galaxie kvitoval s povzděkem, větišnu seriálu to vypadá, že Expedici tvoří čtyřčlenný vlajkový tým hlavních postav a opět střídajících se doprovodných členů sebevražedného komanda.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.6.2008 18:45:05
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Čtyřčlenný vlajkový tým :cry: :cry: :cry: snad trojčlenný :lol: Teyla byla mimo už snad od začátku. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 01.6.2008 19:07:21
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: Tak já to myslela spíš do vedlejších postav, akorát jsem nechtěla jmenovat. Přijde mi, že v každém druhém mém příspěvku se objevuje jméno Lorne. Jinak, že v každém dílu je Sheppard za hrdinu, který všechny zachrání, to mi taky přijde už takové monotóní.

Příspěvek 01.6.2008 19:17:58
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Zase tam cpou nováčky, ve SG•1 se to nedelalo a bylo to svatý :roll: (to neznamená že by se mi SGA nelibilo), doufam že ta zenska nebude rika: ,,offworld activation" :roll:
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 01.6.2008 19:36:36
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jupí,další cast! :D Přece jenom to má být o městu,ne o vlajkovém teamu alá jiný vlajkový team.Ikdyby tam měla Vega se Zelenkou či Chuckem jednu repliku ob díl,tak bych byl spokojen :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 01.6.2008 19:44:10
StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zajimavi...jenom by me fakt zajimalo esi si vpaty rade zahraje david nykl...ve ctyrce si zahral v prvni polovine a pak se mihnul v 420..tak doufam ze se tam objevi...

Příspěvek 01.6.2008 19:56:56
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

kdyby radši mlčeli a nesnažili se to obhájit. Je mi to vcelku fuk, ale žensdkejch charakterů tam maj mraky. Ono by bohatě stačilo uačít psát ty, ktereé tam maj :roll:

Příspěvek 01.6.2008 20:14:47
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Geser píše:
Ikdyby tam měla Vega se Zelenkou či Chuckem jednu repliku ob díl,tak bych byl spokojen :)

Tak tohle by mi právě vadilo. Víc vedlejších postav, proč ne, ale musí to mít nějaký smysl. Když už máme dvě postavy, co dělají křoví, proč tam cpát další dvě, které budou dělat to samé? Ale jinak jsem na s5 dost zvědavá.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 01.6.2008 20:35:30
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já nevim podle mě už tam maj jako docela dost postav bral bych jednu nebo dvě nový ale tohle je až moc.... nevim zachvilku si uvědomí že jich maj strašně moc a začnou propouštět... :roll:

Příspěvek 01.6.2008 20:45:32
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ono i to křoví by IMO bylo skvělý.Už by to nebylo jenom:
John a Rodney jsou v kontrol růmu.Vidíme vzadu (možná) Chucka,pár vojclů a výzkumňáků chodících sem a tam.
Už by to bylo o posádce města.Dvakrát třikrát za sérii jim daj víc prostoru(mimochodem-už sem se zmínil,že tam moc chci i Felgera? :D )a je vystaráno.Nepochybuji,že tomu dají asi jinou fazonu,ale tohle by mi vážně stačilo.Třeba příjemně překvapí
(ironických komentářů se zdržte prosím :lol: )
Obrázek

Příspěvek 01.6.2008 21:03:30
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jenže to je přesně ono. Vedlejší postavy víc prostoru nedostávají. Jediné vedlejší postavy, které dostávají víc prostoru jsou nějaké sexy kočky v přiléhavých kožených oblečcích, protože se na ně Mallozzimu a spol. dobře kouká (v případě Mallozziho bych doporučila spíš buldočka v koženém oblečku, to by mu asi oči přecházely), ale aby dostal víc prostoru třeba zmíněný Chuck, tak to ne. Takový Walter v SG-1 měl mnohem víc možností se zviditelnit než Chuck, přitom oba dělají vlastně tutéž práci. Radek první tři sezóny docela v pohodě a ve čtvrté "buch" udělali z něj komickou figurku a fackovacího panáka (a to i v případě "Quarantine", když pomineme tu část se záchranou města). O Lornovi se už ani nebudu zmiňovat, protože už by to ode mně asi znělo trapně. Ale na začátku čtvrté sezóny přijde blonďatá Kellerová (nic proti ní, je to sympatická postava) a v příští sezóně už je v hlavním castu. Normálně jsem sice na straně ženských, ale v případě Atlantis a jeho vedlejších postav mám docela obavy z toho, že nové ženské uvidímě pořád a chlapce nám odsunou ještě víc do pozadí než předtím.

Příspěvek 01.6.2008 21:40:56
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ale já se o tom nepřu...pokud vím,až na můj téměř nemístný optimismus ohledně toho spolu částečně souhlasíme.Jenže v SGA jde o širší záběr lidí,než v SG 1.Město versus team. Proto tam těch postav musí být tolik,aby si vzájemně překážely (samozřejmě je otázka,jak to provést a udržet přehlednost). Jistě,Larrin a jiné werewolf women of S.S. spadají do kategorie pod hranicí dobrého vkusu (s tím buldočkem si mě rozesmála :P ) A Chuck,tvářící se v Midway, byl určitě lepší než úředníček Radar O'walter,kterého z něj udělali v posledních sériích...A nemusel mít repliku:,,Tohle podepište pane.Je to jen formulář 54543/NZ3"
Radkovo podržtaškovství mě taky hrozně vadí,ale už jenom ten fakt,že když tam byl naposledy (nepočítám Last mana,protože,to mohla být Rodneyho autorská licence ve vyprávění. Tak to i vyznělo),tak zachránil Atlantis...Vlk se nažral,a koza zůstala celá. Nemůžeš říct,že je tam nanic.A jeho větší zapojení je od nás jenom přehnaný patriotismus,protože tak dobrá ta jeho postava zas není.(to bude kritika :D ).Jediný pro mě nepochopitelný to bylo v Triu,kdy z něj dělali freaka. Ale pak sem si vzpomněl na jednu úžasnou lidskou vlastnost: Pomlouvat lidi za jejich zády.A ještě,když s tím začal někdo jiný.Prostě přidáš svou trošku do mlýna a pomlouvaný se to nedozví...Lorna pominu,protože ten není kromě sympatického herce zajímavý ničím.Prostě další sweet guy-drsňák v uniformě (pardon :oops: )
Ohledně Kellerové:Chtěli nějak zaplácnout medika,a tak tam hodili postavu z jiného sci-fi seriálu (jako v SG 1 Cam a Vala) -nic nového pod sluncem,jen probíranější

A pokud nový cast opravdu zabere nějaké místo starým mazákům ve městě-nemyslíte si,že ho budou muset nějak cool napsat,aby se na to někdo koukal? (tady si to odporuje,ne?)Vždyť v popkornové SG jde o cool index,jak to někdo vyjádřil...
Obrázek

Příspěvek 02.6.2008 16:03:07
Andreweek Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:arrow: Co jsem spočítal tak v první polovině je Nykl pouze u 4 dílů tak doufám že v druhé půlce to bude lepší a podle mého názoru čím více Guest Star tak jde vytvořit mnohem zajímavější příběh než kamarádství s Wraith, kteří už si chodí na Atlantis jako domu, míchání do zelí starým postavám a rozmrazování mrtvých postav místo dořešení těch co ještě možná přežili
(viz. Rainbow Sun Francks) jaksi to vypadá že autoři nevyužili potencionálu tolika postav. Návštěva Shankse vypadá jako světlejší místo. Ale i přes to všechno se těžším na další season a věřím Mallozziho partě že to dopadne lépe než minulý rok. :roll: :wink:

Příspěvek 02.6.2008 16:11:58
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teda ženskej tým bych ještě přežil, což o to (pardon dámy) ale když sem viděl tu Katanu... tak nevím, zdá se že Cestovatelé mají ve svým genomu zásadně latinskoamerický ženský a chlapi jsou úplní chudáci, a k tomu se milá Katana s Larin asi jezdí každý dva týdny opalovat na nějakou horkou planetu. nebo maj na lodi solárko...

EDIT: Lidi, na Forda zapoměňťe. Sám veliký Mallozzi prohlásil, že má dojem že na těch lodích vybuchnul. Konec šmitec, zbohem Forde, už ho neuvidíme.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 02.6.2008 16:36:51
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já to říkám pořád,že cestovatele řídí ženy a muži jsou podřadní tvorové :cry: stejně je tam žena jenom pro sheparda :roll: nic jiného v tom není.Co se týče atlantis tak scénaristi koukají na to jak jim klesá sledovanost a proto tam strkají cool woman v koženích hadrech s kozačkama :cry: nic jiného v tom není.Scénaricti si ,ale musí uvědomit,že cool baby nedělají super seriál. :lol: :lol:

Příspěvek 02.6.2008 17:00:50
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Scénáristi hlavně zapomínají, že velkou část jejich publika tvoří ženy a ty nejsou na nějaké dominy zvědavé.
Pochybuju, že si kterákoliv z nich získá respekt tím, že tam pobíhá v kožených hadrech s výstřihem. Ráda bych viděla normální, silnou ženskou postavu, která nemusí ukazovat nahé břicho (Teyla) nebo si otevírat S/M salon (Larrin a spol.).
Jediná taková byla Elizabeth a tu poslali pryč. Carterová ten potenciál měla, ale nevyužili ho. Prostě ženské psát neumí. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.6.2008 17:19:21
numi Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hold udělali z toho babinec. :lol:

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM