Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Bylo to jako přesunout se do Nekonečného příběhu ![]() Donna vykopnuvší dveře byla úžasná a její odůvodnění: "Když máš přítele, musíš být rychlý." mě odrovnalo ![]() "Doktorka Cordayová", nevím jak se jmenuje herečka, znám ji akorát z Pohotovosti ![]() ![]() ![]() A ta holčička? Nějak mi uniklo, jestli žije v současnosti nebo ne, ale každopádně je to zvláštní. Ten doktor říkal, že ta knihovna je skutečná, ale jak to ona tedy může ovlivňovat? I když "strach ze tmy" tak nezabral (i když kdoví příště, když na to budu koukat večer místo v poledne), ale nápad pěkný. Za chvíli se budeme bát kvůli doctorovi vlastního stínu - díky! ![]() Ta věc s vysílačkami, kterou může mrtvý člověk mluvit, je děsivá a smutná. Pomrkávání na fanoušky se "spoilery" bylo super ![]() Každopádně se nemůžu dočkat příštího dílu! |
"To je novinka je tu příšera a my honíme jí!" ![]() Doctorova Dexotizace celkově ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To závěrečné vyšetřování jak se tam Donna ládovala jak při nějakým bijáku ![]() ![]() |
Jestli se má ještě objevit Rose a poslední epizoda 4. série bude na rok poslední (nepočítám speciály), tak se možná dočkáme mega-finále, kdy se děj s předchozími sériemi i spojí. Vždyť tahle série je plná odkazů na předchozí tři série. A doufám, že to nebude zahrnovat novou regeneraci. |
"Hmm to bude rané období..." pak přečetla tu další věc v deníku. "Hodně ranné!" Takže, že by Tennant vydržel ještě hoooooodně dlouho? No já jsem doma skákal radostí ![]() |
Podle toho co ji rikal ten jeji doktor nez odesel je ta holcicka nejaka personalizace jádra. Je možné že si datové jádro začalo uvědomovat samo sebe, a stvořilo si jakoby svůj vlastní virtuální svět... |
http://youtube.com/watch?v=54-ZTr_5VCc
http://www.edisk.cz/stahni/35699/Doctor_Who.zip_22.08MB.html
Tohle byl neuvěřitelný dvoudíl! Načrtnutí do budoucnosti, ale dozvěděli jsme se prd ![]() Ale to, že River znala jeho jméno neznamená imo, že bude nová společnice, ale dost možná jeho budoucí žena. Nic jiného mě nenapadá. Jak říkala River Donně, že bude mít Donna děti...že by nám ukázali budoucnost i pro Donnu? Bylo by smutné, kdyby takhle něco nakousli a nedořešili, ale mám pocit, že tady to nehrozí. Je pěkné, že načrtli nějakou linii i pro Donnu a nepoveze se prostě jako ostatní companionky, které se vytratí (nebo se vrátí, když je nikdo nechce ![]() ![]() Tohle začíná připomínat Heroes nebo Lost ![]() ![]() Každopádně čekání na to, co z toho vyleze, asi bude dost drsné, protože mám dojem, že to tuhle sérii neprozradí. Nebo má ta "Temnota" něco společného s těmi Stíny? Že by? ![]() Překvapil mě doktor Moon, protože jsem měla za to, že je to záporák a ono ne ![]() Trochu slz na závěr, tradičně, to už tak u Dr.Who bývá ![]() ![]() A nějak nevím, co se vlastně stalo s Vashta Nerada ![]() |
Vashta Nerada zustali na ty planete, bez jidla bez niceho, ale zustali tam. protze se s doktorem domluvili ze mu daji den na to aby zachranil ty lidi. Ta posledni scena byla perfektni jak premejslel jestli to ma zkusit nebo ne. A nebal bych se toho že tam něco nedořeší, tohle není SG ![]() |
odcházeli do toho deníku a ona tam měl ten proslov |
"Co jsme se viděli naposled, zaklepal jsi mi na dveře s novým účesem a kloboukem" Snad ne regenerace ![]() |
Ona nebude v příštím díle Donna? Protože jsem jí v ukázce nezahlídnul ![]() ![]() |