Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 30.5.2008 22:15:50
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: Jo, to mi povídej... pořád ty hodinky někde hledám a jednou je najdu :D . Někdy si taky říkám, že bych nejraději odešla s Doctorem na druhý konec vesmíru a úplně jiný čas... hlavně, když bych se zbavila svých problémů v normálním životě. No jo no, jsem holt snílek :D :lol: .
Obrázek

Příspěvek 30.5.2008 22:37:48
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Hodinky se pokud vím dají koupit na Amazonu :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 31.5.2008 11:50:49
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To jo, ale ty neskrývají to, co by správně měly 8) ... a když jsem si objednávala šroubovák, tak mi napsali, že na mnou zadanou adresu nedoručují :( .
Obrázek

Příspěvek 31.5.2008 12:56:04
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak hledej doma něco co nikdy neotevíráš a třeba ti to výjde - u mě by to mohla bejt třeba učebnice němčiny :lol: :lol: - ale zkoušet jí otevírat nebudu i kdyby v ní byla moc Pánů Času to by byla moc velká oběť :D :D

Příspěvek 31.5.2008 17:11:13
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:D Ty jo, dobrý nápad! Co nerada otevírám? :roll: Možná by mohly být někde v ledničce - tu otevírám s takovým divně provinilým pocitem! Nebo v koši na žehlení, někde na dně, kam jsem se ještě neprožehlila...budu hledat! Těch míst je víc!
After hard working I like hard playing

Příspěvek 31.5.2008 17:35:48
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak až se z tebe stane Time Lady taky se tu nezapomeň se svojí TARDIS stavit :lol: :lol:

Příspěvek 31.5.2008 18:18:03
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Blackthunder: To je fakt, učebnici němčiny taky zrovna dvakrát často neotevírám, protože ani není moje, ale mé spolubydlící :D ... škoda jen, že jsem ji bohužel před nedávnem otevřela a místo moci Pána Času jsem získala A ze zkoušky... ale to je taky docela dobrá satisfakce :D .

Mrs. Sheppard: Jo, tak já je v ledničce určitě nemám, tam už bych je našla, když se tam koukám každou chvíli :lol: ... to už opravdu spíš ten koš s prádlem na žehlení, i když v mém případě by mohly být schované i v hadře na prach nebo ve vysavači :D .
Obrázek

Příspěvek 31.5.2008 21:38:48
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:shock:Právě jsem si dala Blink a pak šla do tmy vyvenčit našeho psa....To nebyla dobrá volba :cry: , pořád jsem měla pocit , že za mnou něco šustí, něco jiného než ježek :roll: . Blink mi přišel hlavně hrozně chytrý. Celý Doktor je chytrá serie, ale u tady toho jsem měla mrazení v zádech, ještě teď cítím zbytkové vibrace v prstech :wink: . Skvělá epizoda!
Hodinky ne a ne najít...

Příspěvek 01.6.2008 13:48:03
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

4x08

Wow, prostě wow.
Toto je spoiler!!!:
Bylo to jako přesunout se do Nekonečného příběhu :D Příběh plný událostí, spousta otázek do další části.
Donna vykopnuvší dveře byla úžasná a její odůvodnění: "Když máš přítele, musíš být rychlý." mě odrovnalo :) Nebo jak oba svorně roztrhli ty smlouvy. Ti dva se výborně doplňují, to se mi hrozně líbí.
"Doktorka Cordayová", nevím jak se jmenuje herečka, znám ji akorát z Pohotovosti :) je zajímavá a záhadná. Že by nějaká doctorova manželka z budoucnosti? A když znala Donnu a věděla, že se Donně něco stane - neznamená to, že Donna nakonec třeba nějak uvízne v budoucnosti? Protože ona přece je v budoucnosti, 51. století a tvrdí, že doctora zná, ale "jiného", který navíc umřel. :scratch: Na mou duši...:)
A ta holčička? Nějak mi uniklo, jestli žije v současnosti nebo ne, ale každopádně je to zvláštní. Ten doktor říkal, že ta knihovna je skutečná, ale jak to ona tedy může ovlivňovat?
I když "strach ze tmy" tak nezabral (i když kdoví příště, když na to budu koukat večer místo v poledne), ale nápad pěkný. Za chvíli se budeme bát kvůli doctorovi vlastního stínu - díky! :)
Ta věc s vysílačkami, kterou může mrtvý člověk mluvit, je děsivá a smutná. Pomrkávání na fanoušky se "spoilery" bylo super :D
Každopádně se nemůžu dočkat příštího dílu!
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.6.2008 20:46:23
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Píšeš o tom Klenotko tak nadšeně, že mám chuť začít sledovat 4. řadu, abych byla také v obraze, ale já to brzy dohoním i tak. Doktor Who je úžasný seriál a člověk se v tom utvrzuje každým dílem víc a víc.

Příspěvek 01.6.2008 21:38:15
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak konečně jsem viděl 4x07. Popravdě od téhle epizody jsem vůbec, ale vůbec nic neočekával... tím víc se mi to líbilo :D
Strašně moc vtipných okamžiků který si ani všechny nepamatuju ale ty co mě utkvěli nejvíc v hlavě:
Toto je spoiler!!!:
"To je novinka je tu příšera a my honíme jí!" :lol:
Doctorova Dexotizace celkově :D :D :D "Měli bychom to dělat častěji.... myslím tu dexotizaci!" :lol: :lol: :lol: :lol:
To závěrečné vyšetřování jak se tam Donna ládovala jak při nějakým bijáku :lol: :lol:

Sem rád, že jsem si počkal na titulky :D

Příspěvek 01.6.2008 22:15:33
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x08:
Ty dvojdíly mě zničí! :D Kdo má vydržet to týdenní čekání :( Epizoda opět skvělá, jak jinak.. :D Jsem zvědavá co z toho nakonec vyleze, tohle bylo nějak extrémně tajemný a moc jsme se toho nedozvěděli.. :)

Příspěvek 01.6.2008 22:37:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já nechci nějak předvídat, ale trochu mi připadá, že se nám z Dr.Who klube další genialitka typu Babylon 5. Děj je naplánovaný dlouho dopředu, přičemž se to na konci série vždycky spojí a dá smysl, s wtf momentem a mlácením hlavou o stůl "jak to, že mě to nenapadlo?" :D

Toto je spoiler!!!:
Jestli se má ještě objevit Rose a poslední epizoda 4. série bude na rok poslední (nepočítám speciály), tak se možná dočkáme mega-finále, kdy se děj s předchozími sériemi i spojí. Vždyť tahle série je plná odkazů na předchozí tři série. A doufám, že to nebude zahrnovat novou regeneraci.

Ještěže se vyhýbám spoilerům.

Musíme se na Festivalu fantazie nějak domluvit a sehnat poslední epizodu, protože pak nás tam někdo nechtěně sespoiluje a bude po kouzlu. :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.6.2008 04:45:44
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak včera jsem viděl 4x08 a prostě tenhle chlápek píše jenom dobré epizody :D, co dobré, ty nejlepší :lol:
Jinak strašně moc - no co uplně nejvíc se mě líbilo jak jenom:
Toto je spoiler!!!:
"Hmm to bude rané období..." pak přečetla tu další věc v deníku. "Hodně ranné!" Takže, že by Tennant vydržel ještě hoooooodně dlouho? No já jsem doma skákal radostí :D Protože kdyby se měl zregenerovat tak by to moc nedávala smysl - jedině by ho mohla poznat v jiné tváři by bylo že je Time Lady, ale to není protože to by Doctor poznal (říkal přece že by poznal kdyby byl další Time Lord a že Mastera "neucítil" kvůli Archandělu....

Jinak ukázka na další díl vypadá velice, velice MEGA!! :lol:

Příspěvek 02.6.2008 05:31:10
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka: já vezu zase NB s sebou, takže by neměl být problém jí stáhnout...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 02.6.2008 05:41:03
Major
Major

Odpovědět s citací

2 Ashrak: Kamaráááde :lol: Tak to by chtělo zase nějak zabrat místnost jak to bylo s SGA :lol:

Příspěvek 02.6.2008 06:24:50
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

jj uvidime jak kdy a kde bude volno :)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 02.6.2008 07:31:09
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No ještě, že tak :D Doufám, že to vyjde :D To bych se hned taky přidala.. :D Nechci, abych mi někdo někde byť nechtěně vykecal děj..v tom případě bych asi umřela (a příslušná osoba taky! :lol: ).. :D

Příspěvek 02.6.2008 11:55:20
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ashrak píše:
Klenotka: já vezu zase NB s sebou, takže by neměl být problém jí stáhnout...

Připomeň mi, že ti mám koupit dort :D

Příspěvek 02.6.2008 14:29:32
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka:

Toto je spoiler!!!:
Podle toho co ji rikal ten jeji doktor nez odesel je ta holcicka nejaka personalizace jádra. Je možné že si datové jádro začalo uvědomovat samo sebe, a stvořilo si jakoby svůj vlastní virtuální svět...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 02.6.2008 21:20:08
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

4x08

Skvělá epizoda, opět skvělé zakončení a jako vždy obrovské množství hlášek.

Toto je spoiler!!!:
Jinak co se týče Finále po jedné hlášce z tohoto dílu mám tedy větší strach že se něco stane Donně než Doctorovi.

hodnocení 9,5/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 08.6.2008 12:10:53
Major
Major

Odpovědět s citací

Včera jsem se trochu nudil :D
http://youtube.com/watch?v=54-ZTr_5VCc

Tady je normální AVI verze i s titulkama (eng i cz)
http://www.edisk.cz/stahni/35699/Doctor_Who.zip_22.08MB.html

Příspěvek 08.6.2008 14:05:50
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

4x09

Toto je spoiler!!!:
Tohle byl neuvěřitelný dvoudíl! Načrtnutí do budoucnosti, ale dozvěděli jsme se prd :D
Ale to, že River znala jeho jméno neznamená imo, že bude nová společnice, ale dost možná jeho budoucí žena. Nic jiného mě nenapadá.
Jak říkala River Donně, že bude mít Donna děti...že by nám ukázali budoucnost i pro Donnu? Bylo by smutné, kdyby takhle něco nakousli a nedořešili, ale mám pocit, že tady to nehrozí.
Je pěkné, že načrtli nějakou linii i pro Donnu a nepoveze se prostě jako ostatní companionky, které se vytratí (nebo se vrátí, když je nikdo nechce :D). Možná River myslela, že Donna se s Doctorem vrátí do 51. století, kde se Donna dost možná vdá a bude mít děti a pak se jí něco stane? :dontknow:
Tohle začíná připomínat Heroes nebo Lost :D (v dobrém slova smyslu :))
Každopádně čekání na to, co z toho vyleze, asi bude dost drsné, protože mám dojem, že to tuhle sérii neprozradí. Nebo má ta "Temnota" něco společného s těmi Stíny? Že by? :scratch:
Překvapil mě doktor Moon, protože jsem měla za to, že je to záporák a ono ne :D
Trochu slz na závěr, tradičně, to už tak u Dr.Who bývá :D Lusknutí prsty je pěkný nový trik, snad ho doctor bude využívat :D
A nějak nevím, co se vlastně stalo s Vashta Nerada :scratch:

Příští epizoda vypadá, no, po téhle trochu obyčejně, ale tahle série je vynikající, takže i průměr bude nadprůměr oproti čemukoliv jinému. I oproti čemukoliv, co teď momentálně běží :wink:

Příspěvek 08.6.2008 17:03:51
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka:

Toto je spoiler!!!:
Vashta Nerada zustali na ty planete, bez jidla bez niceho, ale zustali tam. protze se s doktorem domluvili ze mu daji den na to aby zachranil ty lidi.

Ta posledni scena byla perfektni jak premejslel jestli to ma zkusit nebo ne.

A nebal bych se toho že tam něco nedořeší, tohle není SG :)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 08.6.2008 21:40:56
Major
Major

Odpovědět s citací

30x09
Tak samořejmě mazec epizoda (jako každá epizoda od Moffata [nebo taky jako každá epizoda od té doby co tam není blond pinda :D :lol: ])
Skoro sem u ní brečel při tom jak
Toto je spoiler!!!:
odcházeli do toho deníku a ona tam měl ten proslov

Ale nelíbila se mi jedna věc:
Toto je spoiler!!!:
"Co jsme se viděli naposled, zaklepal jsi mi na dveře s novým účesem a kloboukem" Snad ne regenerace :cry: Sice to musí jednou přijít, ale doufám že za hodně dlouho....

A k dalšímu dílu (raději do spoileru, pro ty co ještě neviděli tenhle díl):
Toto je spoiler!!!:
Ona nebude v příštím díle Donna? Protože jsem jí v ukázce nezahlídnul :roll: :(

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who