Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Poslední Cylon

Poslední Cylon

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 10.4.2008 13:32:38
upi Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

myslel sem ten toustovač :-D
[img][http://upi.stargate.sk/sig_down.png]http://upi.stargate.sk/sig_down.pnghttp://[/img]
--- stargate.sk ---

Příspěvek 10.4.2008 13:40:11
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ja bych rekl ze to bude nekdo z hlavnich postav asi nejpravdepodobnejsim kandidatem je Laura Roslinová. 8)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 10.4.2008 13:44:18
leky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

upi:Jaj tak to je dobréééé :lol:
Roslinová ...ehmm to se mi nezdá ...mě napadlo při sledování 2 řady na STV zda to třeba nemůže být tak Admirálka co velela Pegasu :lol:

Příspěvek 10.4.2008 15:45:05
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

leky: nechci nějako spoilerovat ale Cainová to není s téměř 100% jistotou :lol:

Jinak k těm teoriím. Přikláněl bych se k tomu, že poslední Cylon o "sobě" pořád ještě neví nebo právě naopak si to uvědomuje už od začátku a skrývá to před ostatními. Ani bych se nedivil, kdyby nakonec postava posledního z "Final Five" nebyla ukázaná vůbec.

Toto je spoiler!!!:
Napadlo mě to když Lee mluvil s Admirálem o Starbuck, a ptal se ho co by se stalo, kdyby z toho Viper místo Starbuck vystoupil třeba Zak. Ono bude vůbec zajímavý sledovat, jak se nakonec ostatní postaví k naší čtyřce. Přece jen, se jim to nepodaří udržet v tajnosti věčně.

Ve čtvrté řadě co jsem si tak sběžně projel ostatní spoilery na internetu by se měly vůbec řešit rozdíly mezi člověkem a Cylonem (respektive jejich lidskou podobou) a jestli tady vůbec nějaký rozdíly jsou (my chceme aby byly). Osobně bych tipoval, že se Cyloni nakonec "začlení" mezi lidi a všechno to skončí na Zemi, s tím že se nedozvíme kdo byl "posledním" ze Cylonů.

Taky bych se přikláněl k tomu, že to nebude nikdo z hlavních postav. Roslinová má svoje poslání, má nás dovést k Zemi. A navíc trpí rakovinou, takže tu bych vyloučil.

U admirála je zase problém, že má dva syny. Pokud by on byl Cylon, tak Lee a Zak by museli být taky (další hybrid mezi člověkem a Cylonem). To, že by byl nahrazen potom je zase moc "komplikovaná" teorie.

Spíš to bude někdo kdo stojí tak trochu mimo hlavní dění ale pořád do něj může zasahovat. Třeba jako Saul nebo poradkyně presidentky.
Zarek - dost dlouho se neukázal ale podle mě Cylon není. Nevím proč ale nesedími to. Stejně jako u Baltara. Baltar je loutka, člověk co využívá každý příležitosti jen proto aby si zachránil svůj zadek. Pokud by byl Cylon, tak o sobě na 100% neví.

Dee ? :lol: ...

Možná ještě připadá v úvahu Gaeta. Moc toho o něm nevíme ale když to tak vezmu, tak na můstu je od začátku (takže by to potvrzovalo teorii, že většina z Final Five je na důležitých ale ne hlavních postech). On sám si drží takový svůj "odstup". Viz. to jak pomáhal hnutí odporu na Nové Caprice a potom to jak ho chtěla Kara vyhodit z Air Locku ... Ale to už se dostáváme k opravdu šíleným teoriím. :lol:

Ashrak: Super, jestli se dostanu na FF, tak se možná přijdu podívat :wink:
Naposledy upravil Darth_RevanCZ dne 10.4.2008 16:33:37, celkově upraveno 1
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 10.4.2008 16:23:58
leky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ:tak mě to jen tak napadlo.....ale je to asi tím že sem ještě neviděla Razor :( .
JInak dobrá teorie na to všechno :wink:

Příspěvek 11.4.2008 16:07:42
konecma Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já si naopak myslím, že to bude někdo z hlavních hrdinů... A to, že by to byla paní prezidentka by mě ani nepřekvapilo, to že má rakovinu nic neznamená...

leky píše:
Darth_RevanCZ:tak mě to jen tak napadlo.....ale je to asi tím že sem ještě neviděla Razor :( .
JInak dobrá teorie na to všechno :wink:

Já jsem ho viděl až včera a musím říct, že je fantastický, při něktarých scenách jsem lapal po dechu. Kapitánka Pegasu je sakra sexy...

Příspěvek 12.4.2008 10:07:19
Arianus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tedy, ke Cainové, ano, Cylon by byla perfektní, ale ... je to škoda. Razor byl osobně zklamáním, očekával jsem vysvětlení, ne sestřih toho co už víme.

Ale k tématu, můj osobní názor je, že to bude náš milovaný maj. Dr. Cottle :)
[img][images/thumbs/Arianus_titlebaraio3.jpg]images/thumbs/Arianus_titlebaraio3.jpghttp://[/img]
NCIS SAN DIEGO - 1X02 MISTAKES ... NEBUDE :(

Příspěvek 29.5.2008 18:10:12
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak moji favoriti jsou
Toto je spoiler!!!:
Baltar - vůbec by mě to nepřekvapilo, spíš naopak a navíc to jak přežil ten útok na Capricu
dr. Cottle - jak už někdo napsal s jeho životosprávou by sotva přežil tak dlouho
Zarek - V minulosti terorista a současný viceprezident (v budoucnu možná prezident)
Felix - to jeho zpívání na ošetřovně, aby se uklidnil a tak... (nebyla to právě hudba co svedla ty čtyři do hromady?)
Kara - ačkoliv to říkám nerad, ale je to čím dál tím pravděpodobnější. pětka byla na zemi a Kara údajně také. pak to "věštění" "všechny vede do zkázy" z mrtvých vstání...
je to moje oblíbená postava tak doufám že sní Cylona neudělají...
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.5.2008 19:16:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Starbuck to neni. Herečka prohlásila, že jí tvůrci ujistili, že ona to neni.

Neni to nikdo z obrazu poslední večeře (tim padá, Adama(oba dva), Baltar, Roslinová)

dále, Moore tvrdí, že v seriálu je spousta stop, který vedou k identifikaci. A nejspíš to bude někdo, kdo je někdo v seriálu zřejmě od začátku, protože jeden člověk, kterej to ví, prohlásil, že to Moore má promyšlený už od začátku.

A poslední věc, herci byli identitou posledního cylona prej hodně šokování, údajně i ostatní, kteří to už ví.

muj osobní ničim nepodloženej tip je Adar :)

Dragon:to nebyla ta hudba

Příspěvek 29.5.2008 19:46:14
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

g.o.d:
pravda to nebyla ta samá hudba, ale hlavní je že Starbuck není Cylon :P I´am Happy :P

a Adar je podle mě velmi odvážný typ :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.5.2008 20:18:39
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Problem je ze Adar, se v serialu neobjevuje, a je vlastne po smrti, kdezto vsichni tvrdi, že všech pet je ve flotile.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 29.5.2008 20:46:29
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no je to možný.

kdo by teda mohl šokovat? Dee, Gaeta? U Zareka by to asi lidi tak nepřekvapilo

A Cottle? Jsou lidi co kouřej desítky let a jsou zdraví. Já taky hulim jak komín a nic mi neni :)

Příspěvek 29.5.2008 23:01:26
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Á Zarek! Je to jasný, je to Zarek!

g.o.d píše:
Starbuck to neni. Herečka prohlásila, že jí tvůrci ujistili, že ona to neni.

Si určitě dělala jen srandu. (A nebo si tvůrci udělali srandu z ní) :D

Příspěvek 30.5.2008 07:53:05
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já bych spis tipoval toho Gaetu :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 01.6.2008 18:46:01
PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

"Umírajíci vůdce pozná pravdu o operním domě" tak po 4x08 si nějak myslim, že by to opravdu mohl být
Toto je spoiler!!!:
Cottle .. už jenom pohled té umírají šestky na něj, jakoby na anděla

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica